Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rejbok

Oszalałem na punkcie siostry mojej dziewczyny. Co robić?

Polecane posty

Gość analina
rejbok, daruj sobie je obie. z obecną dziewczyną nie będziesz szczęśliwy, bo jej przecież nie kochasz, skoro tak łatwo zawróciła ci w głowie inna. zób jej przysługę i zostaw ją już teraz, zanim ona rozkocha sie w tobie na maxa. nie dawaj jej niepotrzebnie nadziei. z siostrą też nie będziesz.. ona nie ma kręgosłupa moralnego, całuje sie z chłopakiem swojej siostry, a później bardzo szybko pozwala na pieszczoty. jakaś taka łatwa jest.. cały czas byś się martwił czy cie nei zdradza. bo przecież ona zasad nie ma.. radze ci, zapomnij o tych laskach i poszukaj jakiejś trzeciej ;)

Gość podobny przypadek
znam taki przypadek i trochę ci o nim opowiem strasza siostra chodziła z chłopakiem rowniez dwa m-ce kiedy poszli razem na wesele kolezanki , tam poznał siostrę dziewczyny ich wspolna reakcja byla podobna bo spodobali się sobie chlopak postawil sprawę jasno, powiedział siostrze, ze porozmawia ze swoja dziewczyną i powie o tym, ze podoba mu się jej siostra i ją przeprosi w tym samym czasie mlodsza siostra przyznala starszej, ze chlopak bardzo jej sie podoba i, ze ona mu chyba tez, wspolne wyjasnienia i przeprosiny podziałały, dzisiaj mlodsza jest szczesliwą mężatką z tym wlasnie chlopakiem, a starsza zdecydowanie twierdzi/obserwujac to malzenstwo w "praniu"/, ze nie zgodzilaby sie ze swoim byłym z racji roznicy charakterow:) mógłbyś dodać przy wyjasnianiu i przeprosinach, ze siostra jest właśnie ideałem kobiety, za ktorym teskniłeś starsza po czasie będzie się cieszyła, ze jej siostra zrobiła na tobie tak duze wrazenie, ale musicie połączyc siły i podwojnie ją przekonywać powodzenia:)

Gość zgadzam się z postem wyżej
Tak, wyjaśnić, porozmawiać, kiedy nie jest jeszcze za późno, bo czym dłużej będzie trwała taka sytuacja, tym gorzej. siostry się znienawidzą, obie albo jedna znienawidzi Ciebie... total Brazil:( myślę, ze powinieneś sprawę postawić uczciwie- nawet ze wzgledu na szacunek dla obecnej dziewczyny... Powodzenia.

Mówienie swojej dziewczynie, że zerwanie spowodowane jest zauroczeniem się jej siostrą, może okazać się ryzykowne i narazić chłopaka na śmieszność. Przecież on nie wie, czy siostra dziewczyny zechce z nim chodzić, kiedy stanie się wolny! Nie deklarowali się w tym względzie. I co? Zrywając z dziewczyną i podając ten powód może siostra zacząć go wyśmiewać, broniąc się w ten sposób w oczach rodziny. Wzięłabym pod uwagę i taką ewentualność, aby jednocześnie zerwać z dziewczyną i zaproponować chodzenie jej siostrze. To znaczy na odwrót: powiedzieć siostrze, że dziś zrywa z dziewczyną, bo zakochał się w niej. No i zerwać bez względu na to, co powie ta siostra. Pozdrawiam.

Gość gość
ciekawe jak się to zakończyło. mam podobnie:/

Gość piroman90
zaproponuj trójkącik :)

Gość gość
tez mi sie podobal jeden kolega siostry

Gość gość
porozmawiaj z siostra czy chce sie z toba spotykac