Mona5 0 Napisano Styczeń 9, 2007 Poszperaj w googlach, to znajdziesz tabele. Margolec, a co z wątróbką? Myślisz, że się nadaje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margolec 0 Napisano Styczeń 9, 2007 wątróbka jak najbardziej ja robie na oliwie smaże z cebulką, tylko że bez chleba dużo nie potrafie zjeść.... acha mam tablice kaloryczną z węglami białkami i tłuszczami to jak chcecie to na meila wam wyśle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobiece kształty Napisano Styczeń 9, 2007 OK poszukam, tylko że nie mam czau.. trudno... Dziewczyny napisały byście coś ile stosujecie tą diete i czy są jakies efekty!!! czy ta dieta pomaga wam w zżuceniu kilogramów.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E_S_C_A_P_E 0 Napisano Styczeń 9, 2007 dziewczyny wątróbka jest super,zwłaszcza drobiowa bo oprócz białka ma troszkę tłuszczyku,ale najlepsze jest w niej to ze ma mnóstwo witamin i takich tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E_S_C_A_P_E 0 Napisano Styczeń 9, 2007 KOBIECE KSZTAŁTY dieta niskowęglowa oprócz utraty wagi jest sprawczynią płaściutkiego brzuszka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobiece kształty Napisano Styczeń 9, 2007 JA POPROSZE TABELKĘ MÓJ E-MAIL : kondejpa@tlen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margolec 0 Napisano Styczeń 9, 2007 ale apetyt mi robicie, chyba pujde sobie obiadek już zrobić, potem zakupy śniadanie jadłam o 8 a do tej pory jajkami mi sie odbija... przesadziłam... kurcze trochę chlebka mi brakuje, najlepiej z miodem.... hmmmmm - marzenia... i tak wytrzymam poprostu mój organizm musi sie przestawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margolec 0 Napisano Styczeń 9, 2007 oki poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E_S_C_A_P_E 0 Napisano Styczeń 9, 2007 dokładnie tak margolec, to kwestja przestawienia. ja przed dietą rzadko jadałam chleb, więc nie było mi tak ciężko, w tej chwili raz na jakiś czas zjem bułkę albo kawałek rogala (tak jak słodycze - dla przyjemności nie z potrzeby i \"ciśnienia\") i smakuje mi to jak najlepszy rarytas :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o co chodzi bo nie łapię Napisano Styczeń 9, 2007 ESCAPE a jaka grupe krwi masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobiece kształty Napisano Styczeń 9, 2007 ESCAPE.. pisałaś że różne śa diety węglowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E_S_C_A_P_E 0 Napisano Styczeń 9, 2007 KOBIECE KSZTAŁTY różne są diety niskowęglowe: atkins, lutz, optymalna, podobno ketogoniczna (której nieznam) \"o co chodzi bo nie łapię\" dlaczego pytasz o moja grupę krwi? nie wiem jaką mam, nie badałam nigdy, noszę się z takim zamiarem dopiero :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dwa razy trzy kropki 0 Napisano Styczeń 9, 2007 cześć! przyszłam się dołaczyć! ja jestem piąty dzień na atkinsie, znaczy coś ala atkins, bo ograniczam węglowodany w zalecanych przez niego fazach czyli teraz jem do 20g dziennie. nie mam wagi więc efekty tylko po cm widać dziś zaczynam też areobiczną 6. bo przez te 5 dni zeszło mi 2cm z bioder które mam w miarę ok, a z brzuszka nic. czuję się znakomicie fizycznie i mam tylko jeden problem i pytanie jednocześnie. mam wrażenie że mi się coś w mózgu poprzestwiało, tzn. nie jestem w stanie określic kiedy jestem głodna. tzn np. siedze sobie i pracuje i nie chce mi się jeść...dopiero jak mi się zaczyna pusty żołądek kórczyć i burczeć to sobie przypominam, że trzeba coś zjeść. z kolej zaraz po posiłku czuję, że mam pełny brzuch, a jestem niesamowicie głodna. dziś to już w ogóle przesada bo totalnie nie chce mi się jeść!! zjadłam na sniadanie (ok 8) dwa plastry sera i dwie łyżeczki tuńczyka w oleju i więcej nie mogłam wcisnąć...od tamtej pory nic nie jadałam (wiem glupio) bo poprostu nie wyobrażam sobie żebym miała coś w siebie wcisnąć (jakbym była przeżarta). i tu pytanie czy któras z was miała podobnie i czy to normalne na takiej diecie? i jeszcze pytanie jakie preparaty witaminowe polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o co chodzi bo nie łapię Napisano Styczeń 9, 2007 margolec ja poprosze tabelę:) ESCAPE pytam z czystej ciekawosci;) zawsze wazyłam góra 53 kg,ale od jakiegos czasu zaczełam tyc i to tez jakoś dziwnie brzuch i uda,tragicznie to wyglada do tego celulit,dlatego szukam jakiejś skutecznej dietki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobiece kształty Napisano Styczeń 9, 2007 NO OK.... więc robicie wątrubkę a optaczacie ją w mące!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o co chodzi bo nie łapię Napisano Styczeń 9, 2007 madalena31@poczta.fm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E_S_C_A_P_E 0 Napisano Styczeń 9, 2007 hmm nie miałam czegoś takiego, ale początki są różne bo organizm musi się przestawić. ja z witamin polecam w najbardziej naturalnej formie - kapsułki tranu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E_S_C_A_P_E 0 Napisano Styczeń 9, 2007 moja powyższa wypowiedz była odpowiedzią do dwa razy trzy kropki - niestety nie zaspokoję Twojej ciekawości bo serio nie wiem:P kobiece kształty jeżeli robisz drobiową wątróbkę to nie trzeba jej obtaczać w mące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E_S_C_A_P_E 0 Napisano Styczeń 9, 2007 cholera pokręciło mi się, ma być tak: moja powyższa wypowiedz była odpowiedzią do dwa razy trzy kropki. o co chodzi bo nie łapię - niestety nie zaspokoję Twojej ciekawości bo serio nie wiem kobiece kształty jeżeli robisz drobiową wątróbkę to nie trzeba jej obtaczać w mące teraz jest dobrze napisane, wybaczcie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dwa razy trzy kropki 0 Napisano Styczeń 9, 2007 ehh...zaczynam się martwić bo jest już prawie 14 i rozwaga podpowiada żeby coś zjeść, a ja mam wrażenie że serio nic nie zmieszczę. chyba zrobię sobie sałatke z kiszonych ogórków i majonezu, bardzo ją lubie to i moze zjem z łakomstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margolec 0 Napisano Styczeń 9, 2007 ma coś nie tak z pocztą... ale wyśle tylko cierpliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobiece kształty Napisano Styczeń 9, 2007 OK ... a co do wątrubki drobiowej to nie wiedziałam że nie trzeba jej w mące optaczać... zresztą dziś zrobie taki obiadek.... dzięki za pomysł aż mi smaczka zrobiłyście na tą wątróbkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o co chodzi bo nie łapię Napisano Styczeń 9, 2007 margolec jeszcze raz podaje bo cosik mi za duzo literek wskoczyło madalena31@poczta.fm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o co chodzi bo nie łapię Napisano Styczeń 9, 2007 kurcze dlaczego po fm wyskakuja mi te dziadowskie literki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mona5 0 Napisano Styczeń 9, 2007 Ha! To wszyscy dzisiaj mają wątróbkę na obiad :) \"Raz dwa trzy kropki\", chyba wiem o czym mówisz, ale u mnie dopiero teraz się to pojawiło. Zjedliśmy na śniadanie jajecznicę i dopiero koło 13-tej zjadłam kubeczek serka z połówką pomidora, bo po prostu nie byłam głodna. Teraz zabieram się za obiad. Wydaje mi się, że nasze bezwęglowodanowe jedzenie jest na tyle sycące, że nie potrzebujemy więcej jeść. Nawet mi się to podoba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margolec 0 Napisano Styczeń 9, 2007 nie kupiłam wątrubki...:( nie starczyło mi kasy bo pokusiłam sie na wędzonego kurczaka i avokado - zrobie sobie jutro sałatke na śnidanko...do tego jaeczko wkroje i ze dwa liście sałaty sosik majonezowy i już czuje ten smak... na razie pije sobie kawe bezkofeinową, po raz pierwszy , bo wcześniej piłam zbożową, ale ta ma dużo węgli wiec teraz musze ją czymś zastąpić... a zwykłą kawę piłam kupe lat, rzuciłam ją dwa miesiące temu na rzecz zbożowej, no ale tera na diecie to odpada wiec bezkofeinowa jest raczej ok... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margolec 0 Napisano Styczeń 9, 2007 ups.... jak zwykle... wątróbki sie pisze - no wiecie staram sie ale cóś nie wychodzi :( mi ta ortografia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kathrin 0 Napisano Styczeń 9, 2007 witam dziewczynki ja tez od dzis zaczynam diete niskoweg. i mam nadzieje ze przynajmniej ta mi w koncu pomoze bo mam za soba juz wiele diet a zadnajakos nie bardzo poskutkowala a lato tuz tuz....:) ja tez poprosze o ta tabele kathrin_1986@o2.pl pozdrawiam i trzymam kciuki za nas dziewczynki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margolec 0 Napisano Styczeń 9, 2007 no to mi sie podoba uwielbiam was czytać.. mam nowe nadzieje że będzie nas tu coraz więcej... fajnie od razu chumor mi sie poprawił:) acha, chciałam podzielić sie dobrą nowiną..... moja siostra jest w ciąży!!! WPADŁA!!! i bede ciocią... młoda jest bo 19 lat w maju skończy dopiero, ale ja miałam niecałe 20 jak pierwsze urodziłam więc na pewno da sobie rade, szkoda mi tylko mamusi, bo kolejny szok przeżyje na wieść że zostanie babcią...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kathrin 0 Napisano Styczeń 9, 2007 dzieki wielkei za tabele:* no to margolec moje gratulacje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach