Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość servisantka

Dlaczego facet zamiast rozmowy używa penisa ?

Polecane posty

to wyjaśnia dlaczego wogóle nie czytałaś ze zrozumieniem tego co się do ciebie pisało jednak jeszcze coś podpowiem: w żadną rozmowę, z kimkolwiek, jeśli naprawdę CHCEMY POROZUMIENIA (!), nie powinno się wchodzić z odgórnymi założeniami, czy w dyskusję na forum publicznym, czy w rozmowę z ważną, bliską osobą póki tego nie zrozumiesz, nie uzyskasz satysfakcji w kontaktach międzyludzkich (a chyba masz z tym problem)

Gość tak se piszesz
i niczego bidulko nie rozumiesz :O

przynajmniej chcę rozumieć, staram się i czasem mi się udaje, a są tacy którzy rozumieją tylko siebie i swoje alter ego (np wujka) a innych nawet nie słuchają, no, chyba że dobrze wytresowanego psa

Gość tak se piszesz
uczciwie powiem, że nie starasz się zrozumieć autorki, i to Ty niestety wypadłaś blado bo masz styl pisania moralizatorski.

Gość Bo to
- interesujące wywody.bzdety na potęgę.problemy wasze (kobiet) są ważne. miałem problemy które poważnie mnie przytłaczały.jakoś mojej partnerki nie stać było nawet na to aby zapytać po prostu co się dzieje.nie miałem nawet ochoty na sex. zostawiła mnie bez chwili zastanowienia bo ona potrzebowała MĘSZCZYZNY. oto cała prawda o was (KOBIETACH)