Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doronika

mam do zapłaty 700 tys vatu

Polecane posty

Gość doronika

załamka. Miałam dośc duzy obrót i takie tam. jednak 700 tys dla mnie to 2 wille i samochód..mozeby uciec z kraju?:D

Gość buahahahahahahahhahahahaha
dwie wille???????? toz to ledwo mieszkanie okolo90 metrowe w wawie jest

Gość załamananibyanglieka
wspolczuje bo ja sie wacham czy mam uwzgledniac dochody z anglii czy nie w zeznaniu rocznym....porazkaaa

Gość jeśli
u nas mieszkanie 100 metrowe kosztuje ok.130-150 tys.nowe. dwupoziomowe. No ale żeby dwie wille i samochód? to jaki to wille? to kurniki nie wille.

gdyby miala taki obrot w firmie, to by wiedziala ile to jest 700 tysiecy :) kolejna marna prowokacja.

Gość ech no nie wiem
moi rodzice jak maja takie kwoty do zaplaty, a zdarzaja sie i wieksze to wola kupic dodatkowe auto na firme i wrzucic w koszty, samochod przynjamniej ci zostanie, a nie bedziesz tym ze skarbowki ozlacac dup

Gość geja nigdy
willa kosztuje 300 tys taki domek . Skoro chce dwie wille czyli domki to 600 tys starczy + na samochód super.za 300 tys domek sie kupi boze nie musibyc jakis nie wiem jak z hollywood.wam willa kojarzy sie z taką co mają w modzie na suksec czy co?

ale ona nie ma formy, bo gdyby miala to by wiedziala co robic, przeciez to sie kontroluje non stop :) ale skad ma wiedziec jakis prowokator takie rzeczy :)

WILLA????? ile metrow ma ten kurnik 100?? 130?? Bo wiecej nie. Tyle to maja zwykle domy w malych miejscowosciach, na wsi sie wieksze spotyka :D

nie, mają jedynie pojęcie o cenach w budownictwie i prowadzeniu działalności gospodarczej :D

Jak już dam się wciągnąć w tak głupią dyskusję,to powiem,że za 700 tys.można postawić spokojnie dwie wille,oczywiście w stanie surowym zamkniętym :-O To ty raczej nie masz pojęcia o budownictwie,chyba,że masz na myśli wille taką z \"telenoweli\" hehehe

jestem na etapie budowy domu :) powiechnia mieszkaniowa 120 metrow to wcale nie jest jakos mega duzo to raz, dwa dzialka kosztuje to dwa, urzedy i inne pierdoly tez kosztuja to trzy. Dalej nie bede rozmawiac z osoba, ktorej tylko sie wydaje.

Gość jeśli
willa to nie domek. Willa to will a domek jednorodzinny to domek jednorodzinny.

Gość jeśli
mam 475 m. kw. i to co prawda nie domek ale też nie willa z prawdziwego zdarzenia. na moim osiedlu są wille. zapraszam to wytłumacz wizualnie różnicę.

Gość jeśli
wytłumaczę mialo być

Ja tez jestem w trakcie budowy domu (140 m + garaż + piwnica 70 m) Do tego mamy firmę budowlaną, więc wiem, że za 700 tys. moglibyśmy postawić dwa takie :D A willa to pojęcie względne ;)

Gość jeśli
no to pokaż mi mały elegancki domek który można nazwać willą-fakt może zbyt potocznie myślę, ale dla mnie villa to nie domek

Gość jeśli
no to miejcie domki 140 metrowe i nazywajcie je willami żeby się dowartościować.ja mam 3 razy taki i willą nie nazywam. Na świecie słowo villa zastępuje się w zależności od kraju no. residence czyli rezydencja. Można powiedzieć że slowa są równoznaczne. ładna mi rezydencja jak ma 140 m.

Gość witaj mily
aj em de czolzen] na wielu topikach dajesz wyraz swoje bezdennej glupoty i zawisci. wspolczuje :(

Gość witaj mily
dopÓki się pisze :O :O

Gość jeśli
jestem współwlaścicielem dużego składu budowlanego. od stali aż po kran. trzeba mieć za przeproszeniem nasrane w głowie żeby tyle kase dla skarbówki oddać. Wystarczy np. nowe auto kupić na firmę lub inny przydatny środek trwały. Poza tym 700 tys. i brak mądrej księgowej?conajmniej dziwne a wg. mnie niedopuszczalne.