Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikolla80

pytanko - czy się wybrać

Polecane posty

pytanko - dostaliśmy zaproszenie na wesele - ja będę w 33 tyg ciązy imamy dać odpowiedz uroczystość będzie skromna - rodzina - panna też się spodziewa dzidziusia. Jak sądzicie? może lepiej na początku zaznaczyć że nie będziemy niż pózniej się niepojawić? Nie chcę sprawić przykrości . Mam nadzieję że teściówka nie wpadnie na pomysł aby namawiac męza zeby ssm poszedł - brrrrrrrr. Ja sie czyję na prawde teraz różnie - a co bedzie potem tego nikt nie wie.

powiedz pannie młodej ze tez jestes w ciązy i do ostatniej chwili nie jestes w stanie potwierdzic przyjscia. proste. Więc okaże się tego dnia. A czasu na prezent nie potzrebujesz bo zapakowanie na przykład banknotu w koperte nie ejst czasochłonne.

to jedyne wyjscie. TERAZ powiedzieć ze w ostetniej chwili jej powiesz czy bedziesz. Pzrecież najwyzej dwa miejsca beda stały puste (dwa talerze). A powinna Cie zrozumieć, pzreciez sama odczuwa niedyspozycję. Pozdrawiam

Kiedy kuzynka miała wesele i w tym czasie kiedy ono wypadało byłabym pod koniec 8 mieisaca to odrazu powiedziałam że do kościoła przyjdzyjdziemy ale zweselem róznie może być to prawie kocówka ciązy,a w dodatku w pełni lata. Oni zrozumieli i lepiej odrazu powiedź .Nikt nie może Bóg wie czego od Ciebie wymagać.My zostaliśy w domu a wyprawa do kościoła też kosztowała mnie dużo wyśiłku (wybraliśmy się piecchotą) nie dąłabym rady siedizeć na weselu nawet do 2 gdyż non stop bolały mnie nogi i kręgosłup a nie chciałam się tam męczyć wolałam posiedziec w domu.Akurat byłam w takiej sytuacji że nikt ze strony męża jego nie namawiał żeby poszedł sam.