Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mysioorkaaaa

Potrzebuje porady...

Polecane posty

Gość Mysioorkaaaa

Otóż potrzebuje rady w obecnej sytuacji w ktorej sie znajduje. A więc: na początku czerwca ubiegłego roku przeszłam operacje wyrostka, w 1 dzien świąt w 6 dzien cyklu kochałam sie z chłopakiem, używając stosunek przerywany, wytrysku nie było w srodku, był poźniej ale to juz w gumce.. Moje cykle są 28-29 dniowe, wiec wtedy byłam niepłodna, jednak od 8 dni jest mi ciągle nie dobrze, mam nudnosci i nie wiem od czego. Czy myślicie, ze ciąża jest możliwa? Chodzi o to, ze ja nie moge byc w ciązy ze wzgledu na tą blizne, lekarz mowi, ze jest za słaba by wytrzymac powiększanie sie brzucha. I ostatnie pytanie czy któraś z Was miała problemy z zajściem w ciąze po wyrostku? tzn czy porobiły sie Wam zrosty na janiku ? Strasznie sie boje tej ciązy! Czekam na dojrzałe odpowiedzi,. bardzo mi zalezy na tym! Pozdrawiam

Gość a jak się używa
stosunku przerywanego? :)

Gość Mysioorkaaaa
miałam napisac, że stosowalismy stosunek przerywany

Gość a jak się używa
a już tak serio, to stosunek przerywany nie jest żadnym zabezpieczniem i istnieje ryzyko ciąży. Piszesz, że był to 6 dzień cyklu, niby czas niepłodny przy 28 dniowych cyklach, ale natura lubi płatać figle, więc.. zrob test ciążowy, albo najlepiej idź do laboratorium na badanie krwi beta hcg.

Gość Mysioorkaaaa
miałam wtedy jeszcze okres, wiec juz sama nie wiem:( chociaz teraz juz mi nie jest niedobrze, wziełam tylko tabletke na zołądek i przechodzi, wiec sie pogubiłam, owulacje miałam 14 dnia cyklu dokładnie 14, bo czulam, bo mam takie dziwne bole wtedy, wiec sie gubie w tym:(

Gość Mysioorkaaaa
nikt mi juz nie odpowie?:(

Gość tolllaaa
najpierw.. sprawdz czy jestes w ciazy.. jesli tak.. to powiedz o tym lekarzowi.. moja siostra zaszła w ciaze 3 miesiace po operacji wyrostka naszczescie.. nic sie nie stało.. mimo ze lekarz.. tez moiwl jej o ryzyku.. ale nie o takim ze jej sie cos moze rozerwac tylko ze blizna sie moze powiekszyc..

Gość aga1505
czy to normalne ze zaraz po stosunku, tuz po wyjeciu wypływa ze mnie cale nasienie?

Gość Mysioorkaaaa
no to ja juz teraz nic nie kumam wogole ;| przeciez nie jstem płodna 6 dnia cyklu raczej ;|

Gość Mysioorkaaaa
nikt mi juz nie pomoze ?

Gość Mysioorkaaaa
podnosze temat! :)

Gość madziara58
ja nie wierze w dni płodne i niepłodne,kochałam się w 8 dzień ,dzień po okresie też niby niepłodny a jestem już w 4 miesiącu dlatego przeszczegam ze ja w to nie wierze.Organizm kobiety jest zmienny,wystarczy choroba,stres i wszystko się zmienia ...Nic Ci więcej nie powiem

Gość madziara58
błąd przestrzegam sorry za pomyłke