Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowanaaaa

Chyba stracilam dziewictwo

Polecane posty

Gość zdenerwowanaaaa

Kiedys jak bylam mlodsza mialam taka ochote na seks ze podniecilam sie i wlozylam sobie taka raczke od szczotki do wlosow i teraz sie boje ze moglam wtedy stracic dziewictwo

Gość gość
w sumie i tak bedziesz miala swoj pierwszy - raz zywym penisem kiedys, raczka od szczotki sie nie liczy;)

Gość upupu upupu
a krewka ci leciala?

Gość zdenerwowanaaaa
troszeczke lecialo

Gość gość
gumofilce i taczke gruzu co by nie bylo luzu 🖐️

Gość upupu upupu
cos sie dziecko przedzirawila i co z ciebie bedzie w przyszlosci?

Gość .......///.
zapewne nie ty pierwsza i nie ostatnia straciłas w ten sposób błonke :D

Gość urzekla mnie twoja historia
ja sie chyba nie znam, ale moge ci powiedziec, ze chyba masz racje, ale chyba moge sie mylic i moze chyba jeszcze nie stracilas dziewcictwa :)

Gość upupu upupu
ale wiesz co mam pomysla, przed swoim pierwszym razem wsadz sobie w cipke kurza watrobke (nie gotuj jej) i bedzie ok, nawe efekt z krwia bedzie

Gość zdenerwowanaaaa

Gość Jestes dziewica
Skoro to byla tylko szczotka to jestes dziewica :) Nawet gdybys bawila sie wibratorem to i tak bylabys dziewica. Przestajesz nia byc w momencie seksu z facetem.

Gość a jak
facet mi zrobi minete a ja jemu loda to jestem nadal dziewica a on prawiczkiem?

Gość KOCHANIEC
a jak facet mi zrobi minete a ja jemu loda to jestem nadal dziewica a on prawiczkiem? Tak jesteś nadal dziewicą dziewcyczno :) Ponieważ przestajesz nią być w chwili wspórzycia ze swoim mężczyną czyli musi włożyć swoja fujarke do twojej muszelki wtedy zostaje przerwana błona dziewicza często się krew leje i przestajesz być dziewicą :) A mineta to lizanie twojej muszelki tylko robienie loda to ja ty liżesz flecika twojemu chłopakowi to tylko ubarwienie igraszek seksulanych Ale pamiętaj odrózniaj sex od miłości bo sex to przedewszystkim tylko sam Sex przyjemnośc A miłośc to uczucia to coś co czujesz do drugiej osoby twoje intencje względem jej :)

Gość dominisia.1989
ja tez se wkladalam raczke od szczotki do cipki........ale krew i inne zeczy mi nie lecialy nawet tego nie czulam.......ale ona wchodzi ok. 8- 9 cm to duzo!!!............aaaa ja sie tak boje bo mam dopiero 15lat to ja jestem dziewica czy nie??...POMOZCIE!!!

Zdenerwowanaaaa, błonę dziwiczą już sobie rozerwałaś. Definicja dziewicy mówi jednak że jest to kobieta do momentu pierwszego stosunku seksualnego (a nie do momentu utraty błony dziewiczej) więc formalnie jesteś nadal dziewicą. Dominisia.1989, jeżeli nie uprawiałaś jeszcze seksu, to jesteś dziewicą.

Gość dominisia.1989
ale wiesz nic nie bolalo i nawet krew nie leciala??........a najgorsze teraz co mam powiedziec lekarzowi??