Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza24.

polki mieszkajace w niemczech odezwijcie sie!!!!

Polecane posty

Gość iza24.

czesc dziewczny moje rodaczki:) napiszcie cos o sobie o waszym zyciu ,ja mieszkam w okolicach monachium jestem mama cudownego kevinka ktory ma 19 miesiecy ,jest nam tu bardzo fajnie tylko tesknie troszke za polska napiszcie pare slow.pappappa

Czesc, ja mieszkam w Landshut jestem mama 2 dzieci.W niemczech jestem od 7 lat

Gość iza24.
sorrki ze czasem sie powtarzam:):)

Hej o polskich lekarzy jest tutaj bardzo ciezko,wiem tylko o jednym ginekologu ktory ma praxia w Velden a moj polski gin poszedl na rente

Iza wierze ci bardzo nudno ja mieszkalam ostatnie pare lat tez na wiosce i wreszcie przekonalam meza do przeprowadzki no i udalo sie teraz jest super wreszcie moge wyjsc na dluzszy spacer z dziecmi a nie tylko do konca wioski i koniec.

Gość iza24.
no wlasnie chodzilo mi najbardziej o gina :) masz moze nr telefonu do praxis? z gory dziekuje:)

kurcze teraz nie mam go ale jak masz Gelbe Seiten to zobacz nazwisko Czapla powinien byc

Gość iza24.
a tak dziewczyny gdzie pracujecie?

Gość odpowiadam pani...
Czapla Georg Frauenarztpraxis Adresse Vilsstr. 36 84149 Velden Telefon 08742 22 00

Gość Monachium
ja mieszkam niedaleko Altötting,pracuje w przedszkolu.Mam corke i teraz jestem w ciazy.

ja aktualnie jestem na Elternzeit do 2009 roku co moja coreczka ma 6 m-cy ale planuje sobie poszukac dorywczo a ty Iza?

macie zamiar zostac tu na stale czy tez jestrscie w celach zarobkowych????

Gość iza24.
wielkie dzieki za adres:) gratuluje dzidziusia pani pod nazwa monachium...:)ja wlansie co chwile odchodze od laptopa bo mi sie maly budzi co chwilke ,dzis poploudniu wogole nie spal wiec poszedl dzis wczesniej spac o 8 ,a tak to chodzi o 24!!! ale i tak jest kochany ,mam pytanie do dziewczyny ktora mieszka w lanshut ,nie wiesz moze czy ktos paczki do polski wozi?

Gość iza24.
ewolita. ja tez wlasnie chcilabym sobie czegos poszukac ale w tygodniu moge tylko od 17 no i zostaje sobota bo moj maz pracuje w monachium ,no i te dojazdy tak dlugo trwaja ale bardzo mym chciala cos robic szukam czegos .bardzo bym chciala w ikei pracowac ale mam za daleko:) ja napewno zostane na stale bobo wiadomo moz ,dziecko:) ale podoba mi sie tylko troche tu nudno.

niestety nie mam pojecia sami szukalismy juz kogos bo nie jezdzimy czesto do Polski

Gość Monachium
dziekuje,jestem w niemczech juz 17 lat,na stale.A paczki z Lanshut bierze Giolda.

Gość Monachium
czasami jestem w landshucie,bo odbieram albo zawoze moich rodzicow,ktorzy przyjezdzaja autobusem z polski.Przez Giolde wysylalam paczki,ale dawno,bo drogo wychodzi.Mozna rowniez podac pieniadze czy list.

Gość iza24.
mmonachium masz moze jakies imie???no wlasnie o tego kolesia mi chodzilo napisz mi cos wiecej prosze ...co gdzie i o ktorej dzieki:)

my tez myslelismy kiedys o powrocie do Polski ale maz dostal dobra prace syn zaczal chodzic do przedszkola no i tak sie szybko pozmienialy plany.

Gość iza24.
no tak kazdego nachodza mysli zeby wrucic do polski no ale co tam biede klepac tu przynajmniej wszystko jest zapewnione.ja jestem z bielska bialej a wy???

Gość iza24.
ewolita to twoje imie ????

na imie ma Ewa,nie wiem kiedy i o ktorej godzinie zabiera,ale podaje ci nr tel.0871-770783.Mam nadzieje,ze jest aktualny ,dzwonilam pare miesiecy temu.

Gość iza24.
mialas moze jakies problemy z zabkami swoich dzieci ?? bo ja teraz przezywam horror ,moj malutki byl poddany juz 1 narkozie.

Gość iza24.
macie moze gg? milo mi was poznac obie ewy !!! szukamy tu wlansie kgos kto te paczki odbiera ale znam kogos kto 2 razy do polski jedzie w tygodniu wiec jak cos to moge dac namiary.jedzie na slask.

Gość iza24.
ja mam 24 lata

nie na szczescie nie moj syn nie mial zandnych problemow a corce wyszly juz 2 na dole tez bez wiekszych problemow zobaczymy co bedzie pozniej.A czemy twoj malutki juz po 1 narkozie?