Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bujajaca w oblokach27

kto się odważy.....

Polecane posty

nie raczej nie heheh ale jestem ciekawa opinji kogos kto mnie nie zna o stylu ubierania i ogolnie....skoro sie zna na tym niech sie wykaze a ja chetnie wyslucham..

pestka-->kolr wlosów idelany:)dokładnie taki powinnas mieć wiec nic nie zmieniaj:)masz troszke małe usta. sugerowalabym je podkreslac byszczykiem w pdcieniach beżu, brązu.ladnie sie prezentujesz ale sa pewne elamenty ktore do siebie nie pasują.np bluza z kapturem do marynarki. ubirasz sie w sposób stonowany ale mogłabys bardziej ożywić ten styl. tzn do tego jak jestes ubrana na zdjęciu po marynarke np bluzka z ciekawym, kontrowersynym wzorem, rzucajacą się w oczy. do tego radziłabym się przerzucić na inny styl toreb. torby duże, efektowne, skórzane nie materiałowe które dodały by Ci klasy. masz bardzo ładną twarz. twarz kobiety z klasą, sutelnej.powinnas unikać postrzępionych, luxnych rzeczy i zmienić styl na bardziej podkreslający klase którą reprezentujesz twarzą.

Beata (nie wiem pod jakim jestes nickiem na forum bo mi sie nie wyslwietlio:)--->świetna cera, jesli chodzi o styl ubierania to na pierwszym zdjeciu widać że jesteś dziewczyną subtelną, delikatną, podobbnie jak na czwartnym. tak własnie powinnaś się ubierać. kobieco, z wdziękiem, w jasne kolory. na drugim zdjęciu wygladasz na zupelnie inna dziewczyne. nie rzucająca się w oczy. tu styl sie zmienia na twoją niekorzyśc. jestes bardzo mloda jednak masz tendencje by uchodzić za starszą:) dlatego odrzuć jaskrawe adidasy i jeansowe stoje:) nie stron od przewiewnych kobiecych bluzeczek w jancyh kolorach, spodniczek, butów na niewielkim obcasie.ładnych marynarek. na tzrecim zdjeciu wyszłaś cudnie. nie wiem jaki masz teraz kolor włósw ale na tym zdjęciu jest dokładnie taki jaki powienien być - ciemniejszy.co do fryzury twoje włosy maja tendencje do wygladania na "oklapłe" dlatego na twoim miescu robiłabym przedziałek bardziej na boku tak by wlsoy delikatnie zakrywaly czoło.

dzieki za opinie....moze troche brak mi odwagi na ta elegancje...drzemal we mnie zawsze lobuz a nie kobieta z klasa....ale dzieki ze nie kazalas mi wkladac szpilek hihih

Gość takaaaa jedna
dziekuje bardzo za opisik:)

le coeur---> bardzo ladne oczy i swietny ksztalt ust. z powoedzieniem moglabys zostac fotomodelka. co do wlosów to lepiej Ci w brazie...dałabym wiec brąz a fryzurę tą ze zdjęcia "buziak" jest swietna. dynamiczna i nadaje Ci zadziornosci.do tego uwazam ze o wiele lepieuj Ci w ciemnych kolorach.musze tez przyznac ze bardzo podobaja mi sie te czarne kolczyki:) co wiecej moge rzec....mysle ze moglabys sie troszke opalić i podkreslac kosci policzkowe:)

pestka masz zadatki na damę a nie na łobuza:) powinnaś to wykorzystać

to i ja wyslę skoro nikogo nie obrazasz to może i nade mną się zlitujesz;) a zawsze jestem ciekawa opinii innych osob

Gość marika_L
proszę, oceńcie mnie, czego mi brakuje? jestem załamana, zawsze uważałam się za ładna osobę, a ostatnio kumpela powiedziała mi (jak stwierdziła) prawdę - że jestem nieatrakcyjna, a kolor moich włosów jest niemodny... :( poniżej podaje link, proszę, tylko nie bądźcie zbyt krytyczni... http://bomg.ru/photo/index.php?photo=8

Gość takaaaa jedna
mam jeszcze jedno pytanie,jak myslisz po ktorej MOJEJ stronie lepiej zebym robila ten przedzialek??

Gość lkdjsv
bujająca--a ja mogę wysłac swoje?

Gość blum blum blum
ja też bym chciała:)

Bardzo dziękuję. Mowisz brązik, więc chyba tak zrobię. Narazie zapuszczam wlosy, bo chcialabym miec takie za łopatki a pozniej pokusic się o jakies cieniowanie.. i jesli jeszcze mogę Cię wymęczyc..myslisz, ze pasowalaby mi grzywka czy niebardzo? Co do fotomodelki to zupelnie się nie nadaję, chcialam poprostu się dowiedziec co by tu ze sobą wykombinowac;) ale nie ukrywam, ze sympatycznie mnie podbudowalas. Eh. a kolczyk niestety jeden zostal zniszczony, przez takiego jednego nieuwaznego osobnika. Ach ci faceci... I moglam się z nimi jedynie pozegnac.

Gość winterlady
a to i ja się przyłączę - raz kozie śmierć :)

mia------> szok!!!! jestes niesamowicie ladna kobieta(co widac po średniej;). ladne wlosy. jesli naturalne to tylko pogratulowac:)mysle jednak ze powinnas o nie bardziej zadbac bo wygladaja na takie z tendencja do lamania sie. na pierwszym zdjęciu powalasz posągową urodą. świeta figura. no może troszkę za szczupła. niewiel można powiedzieć po tych zdjęciach. dawno nie widziałam tak ładnej dziewczyny choć zdjęcia są niewyraźne i możliwe że w rzeczywistości wygladasz zupełnie inaczej:)

lkdjsv---> każdy może:)

takaaaa jedna --->mysle ze to nie ma wiekszego znaczenia:) ja mam po lewej stronie jednak na zdjęciach chyba lepiej wyglada prawa strona:) to naparwde bez róznicy. no chyba że wyślesz zdjęcia swojego prawego i lewego profilu:P

karolina--->mówisz że mam walic prosto z mostu?:) nawet gdybym chciala nie mam tego w zwyczaju;) ale spróbuje. po pierwsze sadze ze powinnas poparcowac nad udami. masz bardzo waska klatke piersiwa a uda bardziej "nabite" co się trozkę kłóci. llepiej jest ci w krótszych włosach poniewaz z tego co widze gdy są dłuższę krecą się co daje efekt takiego "poczochrania" co w twoim przypadku nie jest wskazane.przedziałek bardziej na bok bym dała tak jak na zdjęciu w zielonej bluzce.kolor włosów też jak na tym zdjeciu.ciemny, jednolity!co do twarzy to na kazdym zdjeciu wygladasz zupelnie inaczej:) na tym w zielonej bluzce masz za jasna karnacje. dodalabym jej trochę "zdrowszych kolorów". odpowiednie nakladanie pudru podkresliłby Ci policzki i zmniejszyło optycznie nos. na zdjeciu z chłopakiem i dziewczyną widać że podkreslenie oczu byłby w Twoim przypadku bardzo wskazane bo Twoja twarz nie rzuca się w oczy, jest "zamazana" ze wzgledu na brak jakichkolwiek rzucajacych sie w oczy elementów.styl ubierania ok

Gość hej słoneczko
jesteś tu jeszce? moge wyslać zdjęcie czy cię nie ma? :(

Gość karolina - winterlady
dzięki wielkie - to nie pozostaje mi nic innego jak brać się za siebie :) moze Towja opinia wreszcie mnie zmobilizuje :D z tego co widze, to jak na razie musze postawic na rowerek, step itp, balsamy brązujące i mocniejszy makijaż - chyba to jest wykonalne :) z włosami to nestety mam problem - one w ogóle z natury są takie poczochrone, bez względu czy są krótkie czy długie. Na niektórych zdjęciach były po prostu potraktowane prostownicą... a ich kolor - niezmienny od lat, ciemny brąz - jedyne co w nich lubię :) szkoda że ten temat nie jest stałym elemnetem Kaf. zgłosiłabym sie do CIebie jak już zajdą u mnei jakieś zmiany :) w każdym razie bardzo dziękuję :) ps. jeszcze jedno pytanie: grzywka czy bez? zakładając prostowanie włosów, bo inaczej są nie do zniesienia ;]

Gość karolina - winterlady
aha, zapomniałabym... powiedz mi, co wg CIebie jest moim atutem, co warto podkreślać (nawet przy drobnej korekcie :) )? w końcu samemy to raczej cieżko obiektywnie sie ocenić... dzięki wielkie

Gość czekam..................
no ładnie.... jesteś tam?

Gość Madziaaaaaaaaa
Ja wyśle :)

Gość Kessi7a
Bujająca w obłokach :-) wysłałam i ja zdjęcie :-) Proszę o ocenę...........

Gość czekam..................
czyżby bujająca nas zbujała?

karolina - winterlady --->na tym zdjeciu w zielonym masz najlepsza grzywke i tak wlasnie wygladasz najlepiej. niestety potrafie sobie wyobrazic ze "czochrajace sie wlosy sa problemem jednak jesli masz krotkie jest wiele fryzur ktore minimalizuja to ich "kręcenie", "czochranie". jesli powiesz fryzjerce o co Ci chodzi ona jest w stanie sparwic by te włosy nie mialy az takich tendencji. do tego kupic sobie odpowiedni kosmetyk sprawiajacy by wlosy sie lepiej ukaldaly i prostowac je za pomocą szczotki i odpowiedniego suszenia. prostownica niszczy niemiłosiernie włosy dlatego nie polecam do codziennego użytku zwłaszcza że przy krótki włosach są prostsze sposoby... twoim atutem jest ładna cera dlatego powinnas ja podkreslac pudrami z lekko lśniącymi drobinkami i podkreslać kości policzkowe. Ponadto masz ladne oczy i kolor wlosów. mogłabys obie te rzeczy podkreślić malując oczy brązowym cieniem lekko i podkręcając rzesy. tojam---->oj baardzo dużo bym zmieniła.....wygladasz na ascetkę, zakonnicę;) bez urazy....to tak pol żartem poł serio.... przede wszytskim powinnas zmienic fryzurę. po pierwsze kolor. na ciemniejszy, dodać mu głebi i blasku. może czekolada? poza tym..masz włosy kręcone, puszące się....trudno z takimi sobie dać radę zwłascza gdy sa długie.....dlatego powinnas je skrócić. sa oklapnięte. radziłabym zaczesywanie przedziałka na bok.radziłabym wycieniowanie ich brzytwą i tak jak u koleżanki wyżej używanie kosmetyków prostujących włosy i prostowanie ich po kazdym mysciu za pomocą szczotki i suszarki.szary zdecydownie nie jest twoim kolorem. spodnica nie podoba mi się. jestes ladną dziewczyną, zgrabną, zdaje się też wysoką. nie wstydż się barzdiej jaskrawych barw.,odważniejszych ubrań.a co najwazniejsze ozdoby! nie bój się ich. masz mało rzucajaca sie w oczy twarz. wysracza świecące kolczyki, coś na szyję i nawet nie trzeba się malowac by przyciągać uwagę. widziałabym Cię w czerwieni, brazie, ciemnej zieleni. ubrania same w sobie proste, bez zbędnych wzorów ale uromaicone ładnymi broszkami, paskami, koralami, kolczykami....masz potencjał którego zdecydownie nie wykorzystujesz:(