Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bujajaca w oblokach27

kto się odważy.....

Polecane posty

wysłać mi swoją fotkę na maila?:) mam taki pomysł....ale pewnie nei wszyscy na to pojdą....wyslecie mi swoje zdjęcia a ja obiektywnie powiem wam co sądze o was. nie bede obrazac...po prostu obiektywna opinia co sadze ze powinnyście poparwić. od czterech miesięcy pracuje w krakowieskiej siedzibie agencji "apollo" która promuje modelki, hostessy. pracuję na razie w biurze i to przeze mnie przechodzą wszytskie zgłoszenia które odrzucam bądź też przepuszczam dalej. widzialam wiele tematów "co o mnie sądzicie" gdzie dziewczyny wrzucały zdjęcia a potem zostały obrzucone wyzwiskami. jesli chcecie możecie uzyskać rzeczową i obszerną opinię bez narażania się na nieprzyjemne sytucaje. mam akurat wolną chwilę wiec zaparszam odwazych:) moj mail to aneta-zubert@o2.pl

Gość bleeeeeeeeeeeeeee
wysle Ci zdjecie ale bez twarzy.dobra?Ocenisz co sadzisz o moim stylu ubierania?????

Gość jvxz
ja ci nie wysle bo sobie zrobisz dobrze do mojej fotki i bede czul sie winny

nie chcesz nie musisz:)nie mam czasu na "dobrze" bo jestem w pracy:) poza tym jestem za stara na takie rzeczy;)

moje jest w stopce... poproszę o rzetelną i miłą opinię... zresztą obiecałaś nie obrażać... serdecznie pozdrawiam... :D

To ciekawe... Bo właśnie jakieś 3 miesiące temu dostałam propozycję od jakieś agencji, która miała bank twarzy, ale okazali się jacyś podejrzani, więc dałam sobie spokój. Niedługo potem jeden z moich nowych znajomych, który jest fotografem, powiedział, że mam \"plastyczną twarz\" (?) i że z powodzeniem mogłabym być fotomodelką. Oczywiście moja figura etc. odbiega od ideału, ale jestem ciekawa twojej opinii.

heh ciekawa propozycja :) dostalas juz jakies fotki?

bleeeeeeeeee------> jestes troche za szczupla ale masz bardzo ladna figure. nie daj sobie wmówic że jest inaczej bo nawet jeśli przytyjesz nie starcisz tych "kształtów":) tylko pozazdrosić. spodnie są ok ale powinnaś nosić biodrówki. poza tym ich tekstura jest już niemodna.nie widzę nogawek ale wnioskuję ze sa zakończone dzwonem tak?to niedobrze.powinnas nosić bardziej klasyczne stroje. bluzka ok jednak zupełnie nie pasuje do paska. pomieszanie stylów w tym przypadku wychodzi na niekorzyść.powinnas sie zastanowić nad noszeniem barzdiej klasycznych, stonowanych ubrań. jesteś bardzo blada wiec sugerowałabym mniej jaskrawe kolory, bardziej stonowane. masz piekna włosy. jesli sa naturalne nigdy nie decyduj sie na zmainę koloru:)

Gość nie moge znalezc
nic na temat tej agencji. mozesz podac jakis link?

bomż ha ha ha:)

"nie moge znalezc"---> przekłamałam nazwę agencji o kilka liter żeby nie miec nieprzyjemnosci ewntualnych:) w mailu jest moje prawdziwe nazwisko. santi--->mogę na forum?

Gość przeprowadzmy wiwisekcje
"...a ja obiektywnie powiem wam co sądze o was" Nie znam cie i nie interesuje mnie co powiesz o mojej urodzie. "...po prostu obiektywna opinia co sadze ze powinnyście poparwić." Twoja opinia moze byc tylko subiektywna. "...wiec zaparszam odwazych" Moze raczej niepewnych? Dziekuje ale nie :>

zwracam sie do dziewczyn ktore to interesuje. a wiem ze sa takie:)

santi--->to nie twoj kolor włosów. zdecydwoeni zły odcień w zasdazie dla każdej kobiety:) jakiej używasz farby? sugerowałabym bardziej stonowany odcień "superjasny bezowy blond" garnier. do tego kilka pasemek w kolorze średni blond. fryzura Cię postarza. nie powinnas zaczesywać włosów do góry. masz za wysokie czoło do takiego upięcia. płasczyk super:)czerwona bluzka już mniej. za dużo falbanek, marszczeń.stylowo nie pasuje do reszty ubrania ani do Ciebie. daje Ci wyglad kobiety ktora stara sie zrobic na mala dziewczynke a to nieodbrze.bo masz twarz doroslej kobiety a styl nastolatki.sadze ze masz swietna figure. powinas ja eksponowac poprzez bardziej dopasowane ubrania, proste, klasyczne w kolorach czerwien, ciemna zielen, butelkowa zielen, braz. zdecydownaie nie róz, blekit, fiolet:)

Gość a ja sie odwze w takim razie
:D mój e-mail bedzie zaczynal sie od "mru" proszę o szczerą opinię zwlaszcza na temat twarzy i włosków:)))))

dziewczyna o tekscie "oto cala ja" w temacie maila------> przepiekne oczy!!!!!!ale zly makijaz. nie stosuj konturówki do ust a jeśli już nie zostawiaj konturów. to okropny błąd!cienie proponowałabym w kolorze braz, wiśnia, ciemny fiolet. nie stosuj tak janych cieni, nie maluj obszru pod powiekami na tak jasny kolor!!!masz za cienkie brwi.a taki makijaz sparwia ze oczy wydaja sie za nisko obsadzone i do tego troszkę wytrzeszczone:). masz ladne rysy, powinnas deliktanie podkreslac policzki. popracuj nad nogami. masz zadatki na fotomodelkę, swietnie pozujesz ale radzilabym odrzucić ten styl z lat 70. to sparwia ze wygladasz na niechuljną troszkę.

Gość takaaaa jedna

Gość takaaaa jedna
wyslalam czekam na opinie

ja rowniez. mam nadzieję, ze dojdą zdjęcia.. Pora cos ze sobą zrobic, więc zimny prysznic mile wskazany.

Gość takaaaa jedna
kurcze...ale jej tutaj juz moze nie byc,zobaczcie o ktorej tutaj byla....

ciekawe ciekawe. no to czekamy.. mi szczegolnie zalezy na opinii co do koloru wlosow, eksperymentuję przerabiając calą gamę kolorow i ciąglę nie mogę się zdecydowac na jeden. nie wiem czy pozostac przy blondzie, jaki mam teraz czy ponownie na brązik się skusic.

Gość Kessi7a
A jak dałyście się nabrać?Ja w pewnej chwili też chciałam wysłać....