Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maseru

Szacunek do kobiet

Polecane posty

Jacy facecu maja u was szanse? Czy tacy tez ktorzy mowia na was dupa itp... sadze ze tak. Grzeczni chlopcy nie maja sznas. Bajer to podstawa - czy tak?

Gość u mnie tylko
grzeczni chłopcy mają szanse,reszta to gnoje

Wszystko zależy u kobiet, jakie mają wartości. Są kobiety mądre i wykształcone, które jednak wiążą się z prostakiem, który pierdzi i beka... bo mają kompleksy jakieś. Są tez takie, które stawiaja wysoko poprzeczkę. Osobiście uważam, że porządny facet to wymarły gatunek i sama, choć jestem jasnowidzem, nie spotkałam jeszcze faceta z klasą i na poziomie, a jeśli - to ma juz zonę i rodzinę i jest tylko kumplem. Nie moge odpowiadać za inne kobiety, ale mnie marzy się facet: - Kulturalny, Dusza Artystyczna, Lojalny i Wierny, który zna pojęcia : PARTNERSTWO I KOMPROMIS. - Taki, dla którego będę całym światem, będzie mnie dobrze traktował, dając mi poczucie bezpieczeństwa. - Inteligentny na pewno i szanujący pracę oraz żonę, matkę itd.

Gość rapcapcap
ja mam takiego, no moze poza ta duszą artystyczną.

Gość przepraszam ale jaki byl temat
dodam - z poczuciem humoru - potrafiacy lagodzic spiecia, a nie odstawiac damskie histerie i niekoniecznie musze byc dla niego calym swiatem - musi miec inne zainteresowania, przyjaznie, przestrzen osobista - ja tez :)

Gość *Hela w onucach*
takiego co wrazliwy na dzielo sztuki jakim sa niewatpliwie banknoty dolarowe w euro. i zeby byl posiadaczem pokaznej kolekcji tych dziel sztuki jako czlowiek wrazliwy nie tylko na temperature ale i na sztuke.

Gość a wy sie zanujecie

Gość czrnula-la
a ja uwielbiam spokojnych facetow i powaznych nie do przesady ponurakow nie ale takich co widza jakie jest zycie i ida na przod nie cierpie tych co wrzeszcza -dupa foczka laska itp to glupie pomioty ktore nie wiedza jak zagadac nawet bleeee

Kobieta ktora sie szanuje nie musi byc koniecznie dziewica, ale tez nie powinna dawac ciala byle komu

To zalezy od kobiety, a czesto tez od jej doswiadczen zyciowych. Ja kiedys lubilam typ macho-mana, bo wydawal mi sie taki sexy... ale dostalam ostro po dupsku od jednego i juz nigdy wiecej sie nie skusze na chama.

Taki z ciebie jasnowiedz, jak ze mnie kapsel od piwa. :D hehehehe Ależ parodia. :D

Gość cała_ja..
Facet, który mówi na mnie d***a nie ma u mnie żadnych szans.:P Taki który gwizdnie za mną na ulicy, demonstracyjnie się obejrzy, będzie próbował zwrócić moją uwagę, również nie ma szans. Lubię spokojnych, grzecznych facetów. Ktoś, kto komuś wydaje się nudny dla mnie jest interesujący. Nie lubię dusz towarzystwa, typowych śmieszków, zabójczych przystojniaków.

Gość asdgfasdrde

Gość Barnaba.
"Jak chłop baby nie bije to w niej wątroba gnije" - przysłowia są mądrością narodu

Gość afsahxgvsa