Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spuchnięta

Schudnąć po odstwieniu tabletek

Polecane posty

Gość spuchnięta

Biorę Cilest dwa lata,w czasie jego zażywania bardzo przytyłam:-oGinekolog doradzil mi albo zmianę tabsów albo odstwienie...i tu mam pytanie:która z Was schudła po odstawieniu doustnej antykoncepcji i powróciła do wagi jaką miala przed zażywaniem tabletek? Z góry dziękuję za odp.:-)Pozdarwiam🌻

Gość spuchnięta
sork w tytule mialo być odstawieniu a nie odstwieniu;-)

Ja niestety przytylam po tabletkach. Nie tylam w czasie brania tylko urosly mi piersi.

Gość kwiecista
równiez biore cilest,czuje sie po nim dobrze,jedynym skutkiem ubocznym jest tycie :(

Gość spuchnięta
teraz zpelnie nie wiem czy przestac brac,w sumie u mnie tez jedyny skutek uboczny o Cilescie to tycie:-(Nie chce jz dalej tyc,z drugiej strony boje sie,ze po odstwieniu i tak mohgę przytyć😭Chcociaz w sumie powinnam schudnac po odstawieniu...ech...czasmia zaluje ze w ogole zaczelam to brac:-o

Gość a u mnie było tak
A u mnie było tak. Brałam 3lata Harmonet, przytyłam prawie 10kg przez ten czas (to właśnie spuchniecie plus zmiana trybu życia na b.siedzący). Po odstawieniu tzn jakies 2,3miesiace później ubyły mi 2kg chociaż niczego nowego nie robiłam. Reszte zrzucałam dość długo, bo to puchniecie mimo rzucenia tabletek miałam przez prawie pół roku. Dodam, że lekarz mówl mi , że ten etap puchniecia wiąze się czesto z problemami z krązeniem które ida z tym w parze. Ja bym na Twoim odstawiła .

Gość spuchnięta
hmm chyba rzeczwyście odstawię,tym bardziej,ze oprócz tego tycia,ostatnio kłuję mnie w atrobie mam wzdęcia:-oChyba organizm jest juz zbyt przeciązony tą chemą:-oZa odstwieniem przemawia jeszcze fkt,że przeciez sa prezerwatywy no i w sumie nawet gdybym zaszla w ciaze(gdyby guki zawiodly) to nie byloby tragedi(jestem w stalym,7 letnim zwiazku)dwa lata temu nie moglam pozwolic sobie na ciaze bo jeszcze studiowalam...ale teraz,bedzie co mam byc(i tak kiedysc chce miec dzieci;-)) ale przynajmniej uwolnie moj organizm od tej chemi:-)No i przy okazji wroce to prawidlowej wagi(eraz waze 61 kg przy 158😭

Gość tez przytylam po tabletach i
tez chce je odstawic:-(

Gość moje koleżanka też przytyla
po Cileście.Jak widać nie kazdy dobrze znosi tabletki:-oOna też nie miała zadnych skutkow ubocznych po igulkach tylko to tycie:-o

Gość upupupup

Gość Malina21
A ja birę Diane 35 i przez ok 6 miesięcy przybyło mi 7 kilo to dużo i tabletki biorę ostatni miesiąc.A lekarz mnie zapewniał że nie przytyję.....Fakt mam siedzącą pracę ale nie jem tyle ile jadłam wcześniej nawet staram się ograniczac i nic nie działa a najlepsze jest to że czuję się coraz grubsza..spodnie które w waacje wisiały teraz ledwo wchodzą masakra.Kończe z tym badziewiem

Gość mam to samo...
też przytyłam po pigułach pomimo racjonalnej,zdrowej diety:-oStarsznie napuchłam,po prostu się spasłam,na wadze coraz więcej,ja czuje się coraz gubsza, w żadnespodnie się już nie mieszcze,spodnice pekają w zwach,brzuch jak balon,cellulit na tylku:-( I na nic jedenie warzyw i dietetycznego chlebka😡Tyję kurwa w oczach!!Mam dosc,rzucam tabsy,widocznie nie kazdmu oone lsużą,zazdroszę tym dziewczynom,ktore nie tyją po nich,ja niestety po kazdych tyję...moze kiedys wymyslą jakies po których sie nie tyje...

Gość Pastylka24
a ja chce rzucic tabletki,ktore biorę póltora roku.W czasie ich brania nieco przytyłam,teraz moję się czy jak je odstawie to czy dalej nie przytyje:-oCzy raczej nie powinnam tego sie obawiać?Czy po odstawieniu zawsze sie chudnie?

ja odatawiłam niedawno...ale niestety wcale tak łatwo nie jest schudnąć,próbuję i próbuję i nic.Zostały tylko ćwiczenia. Pozdrawiam

Gość ja mialam to samo
ale dziewczyny nie poddawajcie sie bralam 2 lata novynette, potem rok plastry w sumie przytylam z 57 kg na 71 kg wzrost - 168 ale teraz waze juz 63 kg, w ciagu pol roku zrzucilam 8 kg, bez wyrzeczen poprostu malo chleba, coli, mcd, duzo herbaty bez cukru i nawet idzie tak wytrzymac!!! Wiec jak jak dalam rade to i wy dacie

Gość też rzucam
po po tabletkach tyję z dnia na dzień:-o