Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niebieska sukienka

Kto juz jest na 2009?

Polecane posty

Gość a moze by tak
2025?

Gość dddddddd
w 2009 to ja tylko chyba z rocznica

Gość a moze by tak
toteż właśnie ja podejrzewam u mnie około 2025... moze by juz zacząć przygotowania...? :o

Gość dddddddd
normalni? sorki ale rok wczesniej to mi wszyscy mówili ze zgłupiałam i jeszcze tyle czasu ...........a tu na dwa lata wczesniej.?

Gość Katerina23__
My mamy w planach:)

Gość a ja w tym nie widzę nic
dziwnego bo np jak ktos chce wziąć slub na Wawelu to zaklepać termin musi właśnie 2 lata wczesniej...

a moze by tak --> najwyzsza pora. W koncu sala juz na kilka lat wczesniej musi byc zarezerwowana :P A tak na serio powem wam ze tez ciagle slyszalam ze rok wczesniej trzeba bo inaczej to nie ma szans. My postanowilismy kilka dni temu przesunac slub z grudnia na wrzesien/pierwszy tydzien pazdziernika i nie ma problemu. Zarerzerwowalismy narazie 2 terminy w 2 salach. Orkiestry tez maja wolne terminy. Faktem jest ze sierpien odpada (co i tak nas nie interesowalo) a we wrzesniu zostal tylko ostatni weekend ale nam to pasuje. Znam pare ktora przed sylwestrem zalatwila slub na kwiecien i co dali rade bez jakichs cudow. Chciec to moc. Ja rozumiem ze jakies tam sale wasze wymarzone sa zarezerwowane duzo wczesniej ale przyznajcie same jakie znaczenie ma sala:)