Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ważna rozmowa

jak to zrobić????

Polecane posty

obojgu nam w tym roku stuknie 30 dokładnien jest jak mówisz ...pozwolilam na to, a teraz mi z tym źle, a jemu zapewno to nie przeszkadza nic a nic :O mam w sobie takie postanowienie, żeby pogadać z nim o tym ....no i wóz albo przewóz jak to mówią ...bo nie chce mi się tracić życia w \"związku\" bez przyszłości

Gość wole na pomaranczowo
pewnie widzac twoj brak sprzeciwu na taki układ uznał ze tobie on rowniez odpowiada:( Zgadzam sie wybierz wariant 3 z ktorych wypisałas,delikatnie i szczerze czas wkoncu nazwac to co jest miedzy wami,powodzenia i odwagi,zycze ci jak najlepiej :)

Jeny :O sobota tuż tuż ...a ja nie wiem czy nie stchórzę znów... tym bardziej, że po ostatnim spotkaniu nie jestem nastawiona zbyt optymistycznie :O

nie mozesz stchórzyc!! Mam nadzieje, ze bedzie bezpiecznie tzn wiatr nie bedzie miał 120 km na godizne Ma miec mniej, wiec wszystko ok:) I nie tchórz:)

Gość do wazna rozmowa
napisz mu sms-ke, ni z gruszki ni z pietruszki pt: tesknisz?

Gość uszaty miś
i wyjaśniło się cos?

o nic nie zapytałam .... :O ...i sama nic nie wyznałam :O więc dalej nie wiem co mam myśleć :O a na dodatek pewnie się zobaczymy dopiero w marcu :( lipa!!! 😭

...chyba po prostu będę mu wysyłać coraz gorętsze smsy ...i będę pisać o tym, że tęsknię ..., że czekam na spotkanie itp. że chciałabym się przytulić czy coś ... Do tej pory tak nie pisałam nigdy

a myślisz, że mogę mu zadać takie pytanie smsem? znów stchórzyłam ...a zobaczymy się pewnie dopiero w marcu... umrę z niepewności do tego czasu...

Gość uppppppppppppppppp
up