Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od tematu o

czy chodzicie do kosciola

Polecane posty

przypomnial mi sie moj dziadek, ktory byl kochanym, bardzo dobrym czlowiekiem,wszystko by oddal drugiemu...ale nie chodzil do kosciola.Ludzie komentowali jak on to starszliwie grzeszy.Na jego pogrzebie ksiad nie omieszkal sie powiedziec: \"no nie chodzil nasz Kazimierz do kosciola ale moze Bog wybaczy mu kiedys jego grzechy\" Dodam ze kiedy babcia poszla zalatwiac msze pierwsze co ksiadz powiedzial: a gdzie grosiki? Koscielny za to nie chcial zaspiewac na pogrzebie za 300 zl bo za taka kase mu sie nie oplacalo wychodzic z domu:O Ale oczywiscie w opinii spoleczenstwa taki ksiadz i koscielny to swieci ludzie..niewazne jak postepuja.

Gość rejuty
a Ja NIE MOGĘ ZROZUMIEĆ JAK TAKIM LUDZIOM NP. NIE CHODZĄCYM DO KOŚCIOLA ITP. MOZE SIE POWODZIĆ LEPIEJ OD INNYCH, NIE ZROZUMCIE MNIE ZLE, ALE MAMA MI MOWILA O 4 PRZYKAZANIU ... BO BĘDZIESZ DŁUGO ZŁ I BĘDZIE CI SIE DOBRZE POWODZIŁO OWSZEM JESTEM KATOLICZKA ASIOSTRA PRAWIE NIE, A TO JEJ SIE LEPIEJ POWODZI , TO JA MAM CIAGŁE PROBLEMY I JUZ NIE WIEM JAK TO TRAKTOWAĆ ? tak mnie wychowano

Gość cipciora
bo naiwna jesteś; co ty sobie myślisz , że to handel ? ja będe grzeczna i za to bozia mi da wszystko co sobie zażyczę ? stara baba a takie głupstwa opowiada

Przypomnij sobie cae 4 przykazanie, bo cos u ciebie z podstawami krucho. A przebieg zycia człowieka ocenia sie po jego śmierci a nie w trakcie, bo wszystko może sie jeszcze zmienić.