Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapsztet

Palenie trawy,wciąganie fety i dropsiki na imprezach.co o tym myślicie??

Polecane posty

Gość kapsztet

Gość Wylajtowany
Uwazam ze wszystko jest dla ludzi.oczywiście co za duzo to nie zdrowo!!!a palenie to juz wogóle nie wiem czemu jest nielegalne.przeciez nikt nikogo nie zmusza do niczego.chcesz to sobie wezmiesz a nie chcesz to nie wezmiesz.PROSTE.co to kur.. kogo obchodzi.

Gość lololo
A ja niestety nie mam o tym dobrego zdania. Znam zbyt dużo osób które się na tym przejechały.

Gość Gołołej
Myśle, że mozna spróbować - byle by nie stało się to regułą. Ważne dla mnie jest także, by palić, pić tylko w gronie zaufanych ludzi - nigdy nie wiadomo, jaka będzie reakacja na używki i czy ktoś nie zechce wykorzystać Twojego "odlotu".

Gość Marins
No co wy kur...a gadacie Palenie jest zajeb...te lubie sobie przysmarzyc wszystkie stresy mijaja...to jest piekne uczucie...:P palenia nigdy za wiele. Bialko tez testowalem szczerze powiem ze tez fajna sprawa ale tego to juz nie za wiele bo latwo sie mozna wkrecic...(wiem cos o tym). A dropsik to tez jest coool ale raz na jaaaaakis czas na imprezce, dyskotece. Ale i tak jestem zdania ze NASZE PANSTWO POTRZEBUJE LEGALIZACJI...xD

Gość trucizna x X
Dym nikotynowy zawiera kilka tys. związków trujących!!!! Po ch*J męczyć się z paleniem by wprowadzić do organizmu tyle trucizn, jak można za jednym zamachem wstrzyknąć sobie 100ml gnojówki. Czy po tym czy po tym taki sam zajebisty odlot 2m pod ziemię, i wąchanie kwitków osd spodu. Hey głupole. To samo dotyczy biorących dożylnie narkotyki!!!!! Jeśli myślicie, że po czymś takim będzie zajebisty seks, to się grubo mylicie! Tego typu używki otępiają libido, po prostu występuje zanik erekcji zarówno penisa jak i łechtaczki.

Gość trucizna x X
cyt.:Gołołej Myśle, że mozna spróbować - byle by nie stało się to regułą. Ważne dla mnie jest także, by palić, pić tylko w gronie zaufanych ludzi - nigdy nie wiadomo, jaka będzie reakacja na używki i czy ktoś nie zechce wykorzystać Twojego "odlotu". Komentarz: Po czymś takim nie będzie żadnego wykorzytania, bo genitalia będą tylko bezczuciową kupą mięsa, nadającą się tylko na galaretę i to tylko dla zwierząt niższych, poniali głupole?

A palenie tytoniu jest legalne a bardziej szkodliwe!! A zresztą fajki pali się codziennie trawkę nie ( no chyba że ktoś ma tak sprany łeb ) Ogólnie dragi są dobre ale w umiarze!

palenie jeszcze jak cie moge, inne swnistwa nie za bardzo.

Gość STARA WYGA
dziecinada!! kto wiecej lyknie i wciagnie...smiech mam z takich ludzi...sama kiedys sie narkotyzowalalm ale zmadrzalalam:D:D pozdro dla ostrych zbucHANCOW:d:d