Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikkaa

PRAWO JAZDY. ZAJECIA TEORETYCZNE

Polecane posty

Gość mikkaa
Ja sie pewnie bardzo zestresuje, w kwestii prowadzenia auta jest zupelnie zielona, mam nadzieje ze instruktor bedzie spokojnym i cierpliwym czlowiekiem, jeden choleryk za sterami wystaczy ;) :D

Gość jeszcze nie kierowca
Będzie dobrze. Grunt, to opanować nerwy. Wiem, że to trudne, ale mi stres na początku uniemożliwiał trzezwe myślenie, instruktor pow., że on jest narazie od tego, żeby w razie czego reagować, a ja mam się niczym nie przejmować....tylko JECHAĆ

Gość mikkaa
Kumpela tez opowiadala mi ze nie mogla sie polapac z biegami, tzn synchronizacja tego wszystkiego ze soba :D Czuje ze bedzie wesolo, mieszkam w duzym miescie, wolalabym w takim w ktorym chociaz tych tramwai nie ma ;)

Też ci życzę powodzenia:-)

Gość mikkaa
Nie dziekuje :D Pierwsze zajecia juz niedlugo, tlumacze sobie ze prowadzenie auta to nic az tak trudnego, troche wyczucia i bedzie dobrze, a niewatpliwie auto ulatwia zycie :)

No, z tymi tramwajami, to różne śmieszne rzecz się dzieją he he, nagle ci taki potrafi spod ziemi wyjechać;-)

Gość Katrika
Z tramwajami nie jest źle, gorzej z nirównościami od szyn:P zresztą trzeba zapamiętać te 3wyjątki kiedy to my (auto) ma pioerwszeństwo i tyle. Nie taki diabeł straszny jak go malują!

Gość mikkaa
A powiedzcie ile trwaja zajecie teoretyczne ? Godzine, dwie ? Mialyscie raz czy 2 razy w tygodniu ?

Gość Katrika
zalezy od szkoły, najaczesciej 2razy w tyg po 3godziny lekcyjne

Gość mikkaa
Ja dopiero jutro dowiem sie wszystkich szczegolow dlatego tak pytam ;) Posiadaczki prawka, czujecie sie juz pewnie za kierownica? I za ktorym razem udalo Wam sie zdac :) ?

To pewnie zależy od szkoły. U mnie były cały tydzień łacznie z sobotą, po dwie godz zegarowe.

Gość Katrika
Nigdy nie należu czuć się zbyt pewnie. Zdałam za 2razem, ale czuję się za kierownica od poczatku b.dobrze