Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa jak diabli

znalazlam sponsorow na taka wanienke... co o niej myslicie?

Polecane posty

wiem wiem! glupi temat jak but:) ale ja szukam na forach i nie moge znalezc opini o ten wanience a chcialabym wiedziec czy jest rzeczywiscie fajna. Szczerze mowiac jak kupowalabym sama to kupilabym taka za 50 zł najwyzej:) no ale znalezli sie sponsorzy to co mam ich nie wykorzystac?:) http://allegro.pl/item154704182_fisher_price_j7813_wanienka_akwarium_3w1_wyprzedaz.html

Gość
bardzo ładna:)

Witaj :) Tak się składa że mam taką wanienkę :) Powiem Ci że jest bardzo ładna tylko zanim ją kupiłam myślałam że będzie większa :o To znaczy dla takiego niemowlaczka będzie ok ale wydaje mi się że długo nie posłuży bo dziecko szybko za niej wyrośnie :( Niestety nie mogę jeszcze stwierdzić czy wanienka jest praktyczna ponieważ jeszcze czekam na moją córcię która urodzi się w marcu :)

Był już temat o tej nieszczęsnej wanience, i z tego co pamietam 2/3 odpowiedzi było zę jest niepraktyczna. CHoć były chyba z 2-3 osoby które się nią zachwycały

Gość nahdourgbnv
kiara nie rob dziecku krzywdy takim imieniem...

dzieki za wypowiedzi:) no tez mi sie wydaje ze ta wanienka cos dlugo nie podluzy... a tak sie napalilam:O a macie jakies swoje typy? praktyczne i ladne... bo sponsorzy czekaja:P boje sie ze sie rozmysla:)

Gość golła
ale ty lubisz spnsoring

Gość o co chodzi..
z tymi sponsorami???:P

Mam taką wanienkę.I jest żeby brzydko nie powiedizeć do pupy!!!! na tej stronie co ty pokazałaś kosztuje 145 uwież nie ejst warta swojej ceny,ja na szczęście odkupiłam ja za mniej niż połowe.Ale co z tego,jest za mała.Posłużyła mi do 3 miesiąca dizecka

dzieki bardzo:) oki czyli na pewno jej nie zamowie.. ale pozwolcie ze Was jeszcze troche wykorzystam:D do jakiego wieku sie dziecko w wanience myje?? czy jest mozliwosc ze kupie tylko 1 wanienke i nie bedzie to niewygodne? jak bedziecie sie bardzo nudzic to powklejam Wam linki i zerknijcie;) licze na surowa krytyke:) ktora radzicie kupic? a co do sponsorow to sa nimi mama i ciotka:) nie wiem czy maja jakis napad dobroci czy co... w kazdym razie musze zamowic dzisiaj bo jutro to moga sie rozmyslic:)

Kiedy ta fishera zawiodła to kupiłam taka normalną bez żadnych zbędnych pierdół wanienkę za 50 zł .Bo te rózne myjki,zabaweczki tylko mi przeszkadzały.Wanience myłam małego do roku (nie żeby wyróśł) ale poprostu za dużo było wody na podłodze a tak nalało się wody do wanny i frajde mial mały niezłą