Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leti21

mam powiększony bardzo brzuch od pęcherza w góre taki bardzo wypukły.Co to?

Polecane posty

Gość Leti21

Od czego moge tak miec.Nog mam bardzo sczupłe wogóle jestem drobna.a od miesiąca bardzo urósł mi brzuch.Jestem na diecie wiec malutko jem 700 kcl dziennie.Zawsze mialam płaski.A teraz balonik tylko tak że najbardziej wypukły tak jakby od pęcherza w góre.

Gość Leti21
hm..niby miłam jakieś tam plamienia miesiac temu ale naprawde mam dziwne objawy z tym brzuchem bo on jest najbardziej wypuklony od pęcherza w góry identyko jak u kobiet w ciązy.Do tego wylewają sie ze mnie bardzo duże ilości białego czasami przezroczystego gęstego bardzo gęstego sluzu.Na dodatek obrzmiały mi sutki i bolą mnie piersi bardzo ale to bardzo.Moja gina jest na urlopie .

Gość Leti21
ale ciagle zadaje sobie pytanie czy prze peting mozna zajśc w ciąze ?Jestem z obecnym chłopakiem krótko,pełnego stosunku niemiałam ale bardzo bliski kontakt jego wydzielin z moją pochwą wiec nieiwme czy ciąża wchodzi w gre wogóle.Najgorsze że moja mam mówie ze mam taki dziwny błysk w oku od niedawna i cera taka ropromieniona i zarózowiona promiennie.Kurcze chyba oszaleje

Gość Leti21
okey jutro kupie w aptece test i bede wiedziec bo cos mi sie wydaje że to ciąża mam takie jakies przeczucia...