Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatka24

Komputer sam sie wylancza????????????????

Polecane posty

Gość desperatka24

Cholera nie moge sie uczyc bo ten stary zlom mi sie sam wylancza😡 Czy ktos mi powie dlaczegooooooo😭 Moze wielbiciel75B cos mi doradzi:):):)

Przyczyn może być mnóstwo. Przeskanuj antyvirusem, SpyBot\'em, ewentualnie ad-aware\'m. Poza tym sprawdź stan wiatraka na procesorze, może być mocno zakurzony i mieć spowolnione obroty - wówczas procesor będzie się przegrzewał i komp się wyłącza. Ale wcale nie mówione, że to pomoże, przyczyny mogą być inne, nie sposób wymienić wszystkich.

Gość desperatka24
Dzieki wielbiciel powiedz mi tylko jezeli to nie wiatrak to do kogo moge sie zglosic w tej sprawie-do jakiegos serwisu czy jak:):) Bo ja to noga jezeli chodzi o sprawy techniczne😭

Jeśli sama sobie nie poradzisz, to pozostaje zaprosic na kawę kolegę, który sie na tym zna ;) albo kompa do serwisu dać.

Gość desperatka24
szlak by to trafil sama to ja nie dam rady😠 do serwisu, nie mam zbytnio czasu zeby sie tym zajac😠 nic pozostal kolega:) jak zwykle bedzie marudzil ze cos pokrecilam:) pewnie sama cos na mieszlam:) Jeszcze raz dzieki:D:D:D

Gość jesli mozna wtracic
mialam juz tak dwa razy(z roznymi komputerami) okazalo sie ze plyta glowna do wymiany :-o najpierw tylko sie restartowaly a potem nagle amba-nie chcialy nawet odpalic

Gość to ja tez cos dodam
a komputer sie wylacza czy resetuje? o dziwo jest roznica. jesli sie wylacza to bedzie to raczej problem ze sprzetem , zasilacz, albo jak ktos powiedzial plyta glowna. Jesli sie resetuje, to moze uda sie to zdiagnozowac, jesli masz XP to po pierwsze wylacz automatyczne restartowanie, panel sterowania -> system -> zaawansowane tam w odzyskiwanie i uruchamianie odznaczyc automatyczny restart (nazwy moga sie roznic bo mam angielskiego windowsa) . Teraz przed restartem system wywali niebieski ekran a na nim kod bledu, napisz go a moze uda sie cos ustalic.

u mnie przyczyną samoistnego restartu były zakurzone bebechy :D trzeba rozkręcić kompa i odkurzyć w środku :D kumpela ostatnio miała to samo i moja diagnoza pomogła ;) :D

Gość zuzka32
Wyłącza! sie pisze.

on sie wylacza czy resetuje?? ja sadze ze to plyta wiec doradzam szybka sprzedaz jesli jeszcze dziala;) moze to byc roiwniez coolerek na procesorze i bardzo latwo to sprawdzic wystarczy jak napiszesz jaka tem. ma procesor po restarcie.mozna to sprawdzic np. aida jak nie masz to napisz to Ci przesle.

Gość _ff_
Najprawdopodobniej zasillacz do wymiany, ewentualnie plyta glowna, ale stawiam na zasilacz.

sebaa co ty gadasz😭 komputer do wymiany😭 kurwa tylko nie to😭 juz sie nie wylacza tylko dzisiaj tak mial.

nie napisalem,ze komputer tylko plyta ewentualnie;) moze zimno mu bylo;)