Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miss Słoniowata

MÓ CHŁOPAK NIE POZWALA MI JEŚĆ I KAŻE MI SIE CIAGLE ODCHUDZAC

Polecane posty

Gość Miss Słoniowata

Mam 23 lata, nigdy nie byłam jakaś super chuda, mam kobiecą budowę- przy 172 ważę 64 kg. Z moim chłopakiem spotykam się od roku- czasem miałam 2 kg więcej, czasem mniej, ale ogólnie taką mnie poznał. Od miesiąca gada mi ciągle o mojej wadze, że mogłabym schudnąć, że mam to zrobić dla niego, ogląda się za szczuplejszymi dziewczynami na ulicy :( A ja się zawsze sobie podobałam- dopiero teraz przestaję się akceptować. On mówi, że mnie bardzo kocha itp., ale uważa, że powinnam byc zgrabniejsza. Teraz wstydzę się swojego ciała, nie mam ochoty na sex ani na nic. A schudnąć próbowałam, ale niewiele to dawało- a do tego mam słabą wolę. Życie jest do bani, czuję się taka nieatrakcyjna- po raz pierwszy w życiu :( :( :(

Gość boze co za łoś
rzuc go w diably gdyby cie kochal to i z dodatkowymi kilogramami:O

Gość Miss Słoniowata
Też mi się tak wydaje :( A co by było jakbym zachorowała i musiałabym brać hormony i ważyłabym setkę??? ech, nawet nie chcę mysleć. Poza tym zawsze znajdzie się jakaś ładniejsza i zgrabniejsza :( Jestem zadbana, ładnie się ubieram i to powinno wystarczyć.

Gość nawijka.
co to za facet, ktory zamiast prawic swojej kobiecie komplementy, sprawiac by czula sie najpiekniejsza wpedza ja w kompleksy?!!! Moze zacznij sie ogladac za lepszym facetem.Takim, ktory nie tylko jest przystojny, ale ma bardziej poukladane w glowie.

Gość boze co za łoś
dobrze ci sie wydaje, brutalne ale prawdziwe...

Gość Miss Słoniowata
Wcześniej się mną zachwycał, ale może teraz, po roku zakochanie mu mineło, klapki spadły mu z oczu i zobaczył mnie taką jaka jestem naprawdę.

Gość nawijka.
A twoj facet jest taki idealny? Moze moglby tez popracowac nad miesniami?

Gość kakakakaAAA
ja waze 80 a moj facet zawsze mi prawi komplementy ze jestem naj i wogole to ja czesto placze ze jestem za gruba, a on zawsze mowi ze jestem najpiekniejsza i czesto jak spotykamy szczuple kobiety to on komentuje ze chude, ze nie maja biustu , patyki itp i za to go kocham :)

Twoj facet po prostu Cie nie kocha, chociaz moze mu sie tak wydaje, bo gdyby Cie kochal to bys mu sie podobala i kochalby takze Twoje cialo. Przeciez masz dobra wage i jak schudniesz to bedziesz wrecz za chuda, zastanow sie powaznie nad tym zwiazkiem, milosc ma dodawac skrzydel, a nie je podcinac.

Gość bara bara
jesteś na pewno ekstra babką! Nie pozwól sobie w to zwątpić! A jego rzuć w diabły!!!! Ewentualnie odpłać tym samym - kochanie brakuje Ci mięśni, masz zapadniętą klatę, a moze wygladałbyś jak np. Brad Pitt??? On ma taką piękną tareczkę na klacie...... Poćwicz na siłowni dla mnie!!!! No zrób to dla mnie!!!! Jak wejdzie w gadkę, ze powinnaś kochać go takim jakim jest - powiedz mu to samo. Może mu się klapki na oczach wyczyszczą i zobaczy jaką ma wspaniałą kobietę u boku....

Gość kasinkaaaaaaa
Co za debil!!!! Dziewczyno uciekaj póki możesz, tacy to zawsze są niezadowoleni, a co bedzie jak osiwiejesz, albo się pomarszczysz?? Znajdź kogoś kto szuka kobiety a nie lalki Barbie. A ten Twój kretyn to niech sobie kupi manekina, który mu się nigdy nie zmieni i na niego patrzy!!!

Kurde, jaki cham! Strasznie bym się wściekała na Twoim miejscu. Może pogadaj z nim, co? Szczera rozmowa w niczym nie zaszkodzi, a może bardziej otworzyć Ci oczy. Tylko proszę Cię - nie odchudzaj się, nie rób tego dla niego, bo ona ma takie wydzimisie. Jak się nie podoba, to won i już, do chudego patyka ;)

ojj facet to kretyn na twoim miejscu dalabym mu kopa w dupe trzeba bylo mu powiedziec ze ty wolisz siebie z paroma kilogramami wiecej wtedy masz pupe jak jenifer lopez :P czy cos w tym stylu ciekawe co by na to powiedzial

Gość trzymajcie mnie bo padnę
Jak ja nienawidzę takich typów!!!!!!!!!!!!!!!! Moja przyjaciółka miała taki egzemplarz, miał obsesję na punkcie wagi, wyglądu itp. Ona głupia szalała na siowni 5 dni w tygodniu, jadła kurczaka z ryzem i gotowanymi na parze warzywami, a kiedy skończyła 30 lat to Mr, Perfect wycofał się w ramiona 19latki.

Gość Miss Słoniowata
Mówiłam mu o tym 100 razy, jak mnie to boli, a on wtedy odpowiada, że widocznie mi na nim nie zależy i go nie kocham, bo inaczej zrezygnowałabym z lodów i ciastek w imię milości do niego. A ja nie potrafię :(

O jeny, proszę Cie, kopnij go w dupę!! Co za cham i kretyn, nie daj sobie wejść na głowę, nie marnuj się dla takiego idioty, proszę Cię. I jeszcze na koniec coś mu dosraj, bo tego nie można tak zostawić!

Gość no może nie powinien tak mówić
ale twoja waga przy tym wzroście jest lekko mówiąc za duża.

Gość *fajny*
pewnie że za duża! przy 172 cm powinna wazyc 58-60 kg żeby w miare wyglądać nie za chudo i nie za grubo :p

no to policz a potem sobie wyobraź.

co ty pieprzysz 64 kilo przy 172 cm? moze miec jakie 2 kilo nadwagi gora zreszta kazdy ma inna budowe ciala i niektorzy waza 70 u sa chudzi

BMI wynosi w takim wypadku: 22.0 \"BMI pomiedzy 20 i 22 wskazuje na idealną, zdrową ilość tłuszczu w Twoim organizmie, co jest związane z dłuższym życiem i mniejszym ryzykiem wystąpienia poważnych chorób. Jednocześnie wydaje sie, że osoby z taką wagą mają atrakcyjniejszy wygląd.\"

jeśli schudłaby 3-4 kg. to nie byłaaby od razu patykiem. Nie popadajcie w skrajności są te za grube za chude ale i te w sam raz. a dziewczyny lekko przy kości na troszkę chudsze panny od nich mówią od razu anorektyczki. wypośrodkujcie.

Gość 175cm/ 62 kg
*fajny* Ale z Ciebie kretyn, kazdy wygląda inaczej i ma swoją wagę. Poza tym co znaczy za dużo? Dlaczego niby za duzo? Jak sobie to obliczyłeś w swoim pustym łbie??? Ludzie to nie ciasteczka wykrawani tą samą foremka- kaqzdy jest inny i nie ma jednej uniwersalnej wagi. Ja przy moim wzroscie i wadze nie wygladam wcale sczuplej od koleżanki, która ma 175 cm i waży 75 kg.

tylko komu "wydają się lepiej wyglądać" innym ludziom z nadwagą?

no walsnie ja uwazam ze moze byc normalna nie chuda tylko normalna moze iec bardziej okragly brzuszek czy wieksza pupe moim zdaniem takie laski wygldaja ladniej niz takie chudzielce

nie odpowiadajcie na zaczepki, błagam Was, bo zawsze na takim temacie znajdzie się jedna szuja, która chce wetknąć kij w mrowisko i awantura gotowa...

To jest prawidłowa waga. Ale skoro uważacie, że nie, to gratuluję wody w mózgu:) A tak poza tym - dziewczyna tu się wyżala, a Wy włazicie tylko po to, żeby ją zdołować. Lepiej Wam, jak komuś dowalicie? Ciekawe jak Wy wyglądacie, chętnie bym sobie to skomentowała 😡 Zgryźliwe małpy!