Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzeba było myśleć

Właśnie powiedziałem, że chce rozwód.

Polecane posty

Gość nutas
Chlopie ja ciebie popieram. Teraz sie naraze wszystkim kobietom bo sama nia jestem. Ja bylam w zwiazku prawie 3 lata (20-23lata)w tym wieku ludzie robia to wszedzie i o kazdej porze przewaznie zwlaszcza jesli bardzo sie kochaja i maja stalych partnerow. A ja nie mialam tej ochoty. Moj partner sie bardzo staral... Urzadzalismy maratony... Bylo fajnie ale nie zaj....e. Znalazlam sie u boku innego mezczyzny (26 lat) i odzyskalam radosc z uprawiania sexu. Chcialam to robic wszedzie zawsze i o kazdej porze... NIezliczona ilosc orgazmow przezylam. On juz nie mogl a ja dalej chcialam. Sama bylam w szoku. A wiesz jaka byla przyczyna z takiego stanu rzeczy? Nie bylo chemii z tym pierwszym... Drzenia cial, fascyacji... Teraz jestem szczesliwa bo wiem ze to nie ze ma jest cos nie tak. Poprostu do siebie nie pasowalismy. Z szacunkiem dla Niego....

Mimo wszystko warto spróbować najpier pomocy specjalisty.. TO nie jest tak drogi Auotrze, że lekarz ją \"nauczy\" miłości, tylko uwolni to, co może być z jakiegoś powodu zablokowane (nawet Ty do końca na 100% nie jesteś pewny, dlaczego Twoja żona unika seksu, a przyczyn może być wiele: od jakiegoś przykrego wspomnienia, po ukryty żal o coś, albo lęk...). Jełśi nie ma miłości, to lekarz nie pomoże. A jeśli jest? Czy nie warto dać sobie szansę?

Gość a często...
rozmawialiście o swoich potrzebach? jej i Twoich? o swoich oczekiwaniach wobec partnera? jęsli Twoja żona nie potrafi isc na kompromis to trudno.. widać ze nie chce walczyć o Wasze małzeństwo...życzę Wam by wasze zycie sie ułozyło razem lub osobno...nie warto się męczyć jesli w małżeństwie brakuje...tego co może byc dla Ciebie ważne... zreszta psycholodzy są zdania że jeśli w związku są dwa skrajnie różne temperamenty to szanse na taki związek są małe... bo któras ze stron się męczy... a jak już ktos pójdzie na kompromis to może miec wyrzuty sumienia ze zmusza sie do czego bo partner to lubi...to zamknięte koło a Ty własnie takie cos chcesz przerwać GRATULACJE :-)

Gość ja mam ten sam problem
tylko,ze jestem kobieta....maz nie potrzebuje takiej bliskosci tak czesto jak ja, juz przestalam sie starac,seks raz w miesiacu albo i rzadziej,echhhhhhhh a to cudowny czlowiek i kocham go bardzo, ale pod wzgledem to sie w ogole nie dobralismy

Gość
Kurwa, ale dziś ciężko być facetem. Trzeba ciągle brać odpowiedzialność za nią i za siebie (odpowiedzialności kobieta nie lubi i co to za facet, który odpowiedzialności od kobiety wymaga). Zawsze musi robić to na co ma ochotę kobieta, to na co on ma ochotę, tylko wtedy kiedy kobieta pozwoli. Musi o nią dbać starać sie spełniać jej zachcianki oczekując w zamian... niczego? Ameryka przerabiałą tę stronę feminizmu już dawno... Jak kogoś to interesuje na ten temat sam poczyta. Ja pie...lę! Laski, dzięki! Nawet nie wiecie jak mnie zainspirowałyście... Absolutnie aseksualne buziaki. ;) :P :D

Gość
P.S. Sposób na wszystko \"Uznaj swoją winę\", \"pozrozmawiaj z nią\" i \"przeczytaj cudowny poradnik\" :D...