Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sesia

kobiety czy nazwac to próżnością?

Polecane posty

Gość mistral zawsze spiżdżasz
jak się robi gorąco...zawodzisz mnie :-o

Gość no i co kwiaty mam ci kupić
mam 27 lat, tytuł doktora psychologii, moje wesele było w Sobieskim, mój mąż jest znany z mediów, a ja jestem na macierzyńskim i się nudzę bo sprzątaczka sprząta, niania prasuje pranie a ja czekam aż dzidzia się obudzi. jestem próżna , bo zawsze chce dobrze wyglądać.Ale NIE ROBIE TEGO ŻEBY MOJEJ RODZINIE OPADŁY KOPARY.

Gość dołączam
ona wspomniała ze to ludzie ze wsi uwazają nas miastowych zgrabnych i szczupłych za tych głodnych,m niedojedzonych. Autorka pisała cos o tym,że na wsi osoby grube uwazane sa za bogate. Czyli i na wsi sie wywyższają, kto ma więcej krów, kto ma więcej złotych łańcuchów, i kto ma kożuch. W mieście idziemy na skromnośc, elegancję ale smak. I tu widzę ze autorka chciałaim pokazac ze nie jest gorsza i to ze jest chuda nie znaczy ze biedna i pokazała im zamek .

to nie jest ta strona.

Gość mistral zawsze spiżdżasz
to nie Ty powinnaś walić głową w mur...chyba, że robisz to dla zbożnej łaski za innych

Gość ty dołączam masz rację
sesi juz dawno podszywaczu niema. dała sobie z zazdrosnymi głabami spokój. I nie dziwie sie jej.Z ateistami rozmawiac o slubie? Ludzie wy naprawde widzicie tylko jedna strone medalu? zal mi was.

Gość to sesia to ja
pokazdę im zamek i nie będzie się teraz ze mnie wysmiewac. Zobaczom co jestem warta!!!!

Gość sesia jest tylko teraz siebie
broni!!!!!!!!podszywa się sesia wieśniara

:D wkładam włosiennicę i biczuję się na Kafe w intencji odpuszczenia moich grzechów :D

Gość apolka
do no i co kwiaty mam ci kupić - jak twoje wesele w sobieskim ?? sama tam bede miała za 3 miesiące i sie zastanawiam, jak to w praniu wychodzi. opiszesz cos więcej ? :-)

Gość to sesia to ja
męża bardzo kocham a na slub pojedziemy jego tramwajem, tzn. może nie jego, ale on będzie prowadził. I co kapary opadły????

Gość ewdewe
ja nie miałam bezy, tez miałam w wiekszym miescie wesele i ślub, ale nie chciałam pokazac krewnym ze wsi ze sa gorsi, bo to skad ktos pochodzi nie swiadczy o jego wartosci, Ty np jestes z miasta, ale słoma z butow Ci wystaje, nie robiłam na pokaz , nie robiłam przyjecia dla innych na pokaz, ale dla mnie i dla meza, zebysmy sie czuli w ten dzien wyjatkowo i romantycznie..bo w dniu ślubu najwazniejsza jest miłosc..i uczucie jakie jest meidzy para młoda, jesli ono jest to to promieniuje na innych gosciu i bez wgledu czy slub jest w pałacu czy w remizie czy w restauracji czy w hotelu czy na ksiezycu ludzie sie dobrze bawia..bo az kipi pozytywna energia od młodych..ale jesli panna młoda jest sztuczna, zimna i nadasana..jak autorka topicu to wieje, nuda chłodem...i głupota ludzka

Gość mi opadla
A jakze;)

Gość ewdewe
pokazesz zamek ale błyskawiczny. hehehe

Gość o shituś
a co jest takiego w tramwaju super, poza tym, że go na wsi nie ma ? kopary nie opadły, i nie opadną, bo jako się rzecze - dla każdego coś innego

Gość twój mąż nie jest włacicielem
ale kierowcą czyli tramwajarzem, niezł apartia, kopary juz dawno opadły

generalnie dobrze, ale zrobiłam jeden błąd-dalam się namówić żeby dwa dania grillowe były na zasadzie szweckiego stołu-to był błąd-goście powinni być obsłużeni od a do z. Więcej na maila.

Gość poznaniankaaaaaa
ale tramwaj nie staje przy zamku, to dalej pojedziecie bryczką czy z buta????? ???????

ty dołączam masz rację - coś ci sie popierdzieliło kochanie :O:O:O \"Z ateistami rozmawiac o slubie?\" - a niby z kim ma rozmawiać o pieknie swojej urody, swojej sukni i pałacu hmmm...? - nie zauważyłaj jakoś, abby autorka cokolwiek o duchowości swojego ślubu pisała, nigdzie nie wspomina o ceremonii ani też o tym w którym kościele odbędzie się ten ślub :O:O:O ona pisze o weselu, czyli o zbytkach a więc jak najbardziej dyskusja z ateistami jest na miejscu- więc w czym Ty widzisz problem :O:O:O

Gość a moze samulotem

Gość apolka
no to co kwiaty mam ci kupić - a możesz podac maila ? bardzo będę wdzięczna za Twoje uwagi i spostrzeżenia :-)

Gość mi opadla
Pewnie z buta zeby rodzina ze wsi napatrzyla sie na miastowych;)

Gość szczotki
jesli masz w Zamku w Poznaniu ślub , to juz wszytsko jasne Poznaniaki to najwieksze wiochmeny w Polsce..znam wielu i od wszystkich leci wiocha na odległosc.faceci łysi jezdzacy bmkami słuchajacy odmożczajacej muzyki techno..albo blond tlenione głupie lale.. albo drugi przypadek...sa to snobi , ktorzy łaza, do kina i do teatru i na wystawy..tylko, zeby zaszpanowac jacy to oni są "ą" "ę", a tak naprawde robia to na pokaz, nie znaja sie na zadnej muzyce, zero w nich kultury... Poznaniaki wszytsko robia na pokaz!!!jak ty

Gość to sesia to ja
jesteście podłe, zazdrościcie mnie tylko, jestem od was lepsza i to widać gołym okiem, piękna wysoka zgrabna i mądra

alicja.vip.priv@wp.pl.eu

Gość hehehepff
"dołączam" i "ty dołączam masz rację " to autorka topiku probuje sie dowartosciowac. Zalosne:)

Gość to sesia to ja
no to co że mam bląd włosy????????