Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sesia

kobiety czy nazwac to próżnością?

Polecane posty

Nie chodzi o to, czy chcesz być wyjątkowa w dniu ślubu, bo kazda panna młoda chce, chodzi o Twoje intencje: dlaczego chcesz być wyjątkowa, a Ty chcesz być taka dla potrzeb przedstawienia ku utarcia nosa maluczkim, a nie dlatego, że cieszysz się na myśl o weselu. To płytkie i małostkowe. Nie jesteś próżna. Jesteś zakompleksiona. Tyle.

Gość no i co kwiaty mam ci kupić
prosze, napisz że3 to prowokacja-przywróć nam wiare , albo chociaż potwierdz teorie Darwina, że mamy rozum, że jesteśmy trochę wyżej na drabinie od małp...przywróc nam wiare w mądrego człowieka

kierują toba dziwne pobudki, bo jestem w stanie zrozumiec ze ktos chce miec super wesele i jesli go na to stac to zrobic je w pałacu, ale ty masz jakies dziwne powody swojego dzialania i to jest chore :)

Gość to zrozumiałe
czemu ja tak oceniacie i uwazacie ze to prowokacja. A czy wy niechcecie na ślubie wyglądac najlepiej? a czy wy niestroicie sie jak idziecie na bal? no ciekawe. Skoro mówicie ze to prowokacja to dajcie powody, a nie rzucacie błotem. Ja jak ide na bal tez chce byc najpiekniejsza nie szara mysz.

Kompleks dziewczyny z wiochy, bo tak naprawdę nawet w tym swoim pałacu będziesz się czuła gorsza od \"rodowitych miastowych\" - dlatego robisz ten cyrk dla wiochy - żeby poczuć się lepiej i zagłuszyć kompleks wiochy. Pewnie jak ktoś pyta skąd jesteś, to mówisz że z Suchej Wólki pod Wrocławiem ? Ludzie z taką mentalnością jak Twoja i z kompleksem wiochy mówią, że są z Wrocławia a nie z Suchej Wólki pod Wrocławiem...

Gość to sesia to ja
rush - napisz jakie pobudki? dlaczego tak dziwne jest ze chce byc najpiękniejsza i miec wszystko najlepsze , nawet wesele? z czego to sie bierze? czy wy niechcecie ładnie wyglądać na imprezach?

Gość no to w końcu gdzie robisz wes
elicho????

W odpowiedzi na zapytanie rush - przeczytaj mój post z 12.49 - tam jest rozwinięcie intencji rush

Gość klopa
sesia - no to zamek, czy pałac ?? Bo to różnica ;-) Ogólnie, to wesele w pałacu jest ok, ale tak samo jak ok jest np. statek, piękny park, czy stylowy hotel. Wszystko inne od remizy, ale czy dla każdego lepsze ?? Aczkolwiek ja zwolennikiem remiz nie jestem, ale twoja rodzina może się czuć skrępowana w pałcu, i koniec końców stwierdzić, że drętwo było.............

Gość to sesia to ja
ale widzisz, pomyliłes mnie z podszywaczem bo ja własnie jestem z duzego miasta a nie z koziej wólki. ja mieszkam w mieście od urodzenia i tu zyję tu mam rodzinę. Dlatego nie mam mozliwości robić wesela w remizie tylko w lokalu , a ze sa to lokale sliczne jak zamki to inna sprawa. mogłam wybrac biedną obskurną restauracje chińską. czy wybrałabys ? nie. Kazdy wybiera to co najlepsze. najlepsza orkiestrę, najlepszego fotografa.najlepsza sukienkę.tylko nikt głosno z was nie mówi. nie mam kompleksu wiochy bo tam nie mieszkam.

\"chce zrobic znów furrore by szczęka im opadła, nie to co remiza i wiejsca kiecka z falbanami tak jak sie zdarzało poprzednim pannom młodym.\"

jasne, że chcemy byc najpiękniejsze - ale dla siebie, dla naszych przyszłych mężów, chcemy ładnie wyglądać na zdjęciach, na filmie, a nie wyglądac lepeij niż kuzynka z Wrocławia, kuzynka z Katowic i ciotka ze Szczecina:O mnie gówno obchodzi czy moje wesele bedzie lepsze niż inne czy gorsze, ma być takie, jak ja sobie wymarzę:O A moje marzenia opierają się na moich pragnieniach i potzrebach wypływających z jakiś tam wyobrażeń, a nie udowodnienia komuś, że jestem lepsza i to co moje ejst najlepsze:O

Gość dawaj link
do stronki z tym zamko-pałacem, teraz takie lokale na bank mają stronki

Gość Kazdy chce byc najpiekniejszy
czy to w dniu slubu czy na balu karnawalowym i to jest normalne.Ale jesli chce byc najpiekniejszy po to zeby rodzinie zbielalo oko i zeby udowodnic kuzynka ze mialy wiesniackie sukienki i beznadziejne wesela to juz jest chore!!!!!

Gość chcemy ładnie wyglądać na impr
ezach ale nie stroimy się po to aby udowodnić innym, ze są zerem

\"chodzi o to ze chcę by mnie postrzegli jakos sliczna księżniczkę w pieknej sukni, jako piekno księzniczkę.........\"

Gość to sesia to ja
no tak mówiłam ze chce miec wszystko piekne by wszystkim szczeka opadła.

chcemy oczywiście dla siebie-nie dla gości.zamiast się dobrze bawić i byc życzliwa będziesz obserwować czy już im kopara opadla czy jeszcze nie. a już do tragedii dojdzie jak im nie opadnie. normalnie się pochclastasz chyba hrabianko z gołą dupą. zastaw się a postaw się...

no to jeszcze powiedz jak się nazywa ten najlepszy zespół-na tym akurat się znam więc bez złośliwości odpiszę.

Mówisz, że nie jesteś z wiochy ? A skąd to \"piękno sukienkie\" ? D:D:D:D. W mieście mówi się : piękną :P

Gość ten zespól to Queen
z Mercury`m jako wokalistą

Gość to sesia to ja
tak własnie, zastaw się a postaw się tak własnie chcę. no i chce by im szczeka opadła. czy to zle ze tak własnie chcę? połowa z was tak chce ale o tym nie mówi bo wam daleko do figury modelki i szansy na wesele , a juz napewno nie w zamku czy pałacu.

Gość to sesia to ja
mistral głupie teksty pisał podszywac

Gość z wiochy jesteś
na wieś wrócisz autorko topicu :P

masz racje siostro, oj daleko nam, daleko

No, ja akurat dokładnie wiem, co pisał podszywacz. :P Ale \"piękno księżniczke\" to jest w poście tytułowym

Gość rany jaka ty jestes
załosna! rece opadaja! jesli to nie prowokacja to autorka jest totalnym dnem! myslisz ze jak wezmiesz slub w zamku to jestes księzniczką?? taka z ciebie księżniczka jak z koziej dupy trąba! hehe robisz sobie weselicho na pokaz - z tego co piszesz bije wrecz po oczach to jaka jestes prymitywna i pusta! piszesz jaka to jestes miastowa ale słoma ci z butów wystaje i zadna kiecka od armaniego nie ukryje twoich wiejskich, buraczanych korzeni! szkoda sie wdawac z tobą w dyskuje bo widac jestes strasznie ograniczona i moze rzeczywiscie w miescie nie masz na kim robic wrażenia to sobie pomyslałas ze na wieśniakach zrobisz. masz w sobie wiecej wieśniary niz cała twoja rodzinka razem wzięta

Konsultacje psychoterapeutyczne codziennie 17-19 Parkowa 26 zapraszam