Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jebnięty stańczyk

Co dla Was dziewczyny oznacza pojęcie FAJNY MEZCZYZNA ?

Polecane posty

Gość a ja powiem...
to coś czyli: - tajemniczy - czarujący - pociągający - romantyczny (ale nie przesłodzony) - wrażliwy - delikatny - twardy, bo faceci nie płaczą :P - z poczuciem humoru - inteligentny - elokwentny - potrafiący złapać kontakt z innymi ludźmi - otwarty na świat i wszelkie nowości :P - dbający o siebie (ale nie laluś) - wykształcony

kobiety nie piszcie ze wyglad dla was sie nie liczy bo to jest nie prawda:P

Gość a ja powiem...
samotny --------> ja napiszę. wygląd ma podstawowe znaczenie przy pierwszym kontakcie, ale nie gwarantuje, że jeśli nam się facet sposoba = kolejny etap zmierzający do bycia razem, a jeżeli się nie sposoba = brak możliwości na bycie razem. ale wygląd ma znaczenie. dla każdego. co nie znaczy, że liczą się tylko przystojni faceci. bo każda z nas ma inny gust. tak jak i Wy. dla jednego blondyna z dużym biustem, dla innego skromna brunetka z pięknymi oczami. wszystko

Gość Leasing
Niech brzydale zrozumieją że Bóg wyznaczył im drogę przez samotność

Gość do a ja powiem...
lepszych ideałów nie było? To już jest lekka przesada 🖐️

Gość a ja powiem...
ja tylko nakreśliłam pojęcie to "coś", o czym wszystkie trąbimy. nie napisałam, że wszystkie punkty muszą być spełnione, ale zazwyczaj jeden z nich powoduje, że mówimy, że facet ma to "coś" w sobie

Gość ja wam powiem...
a co znaczy "brzydal" ?

Gość Leasing
Brzydala żadna nie chce.

Gość Maria Magdalena z Pcimia
Podobnie jak brzyduli. :)

fajny facet to taki, ktory ma nietuzinkowe poczucie humoru, jest bystry i inteligentny no i do tego pociagajacy:)

Gość Leasing
Takich jest 20%

Gość Maria Magdalena z Pcimia
Tych brzydul? I co, powinny siedzieć w piwnicy? :-)

Gość Leasing
Mogą w szafie. Tacy ludzie są normalni tylko że nie mają nikogo Mogą mieć jednak znajomych

Fajny facet... hmmm... :) Moim zdaniem powinien byc inteligentny i miec ostry dowcip, musze ciagle czuc niedosyt gadania z nim, musi zapewniac mi poczucie bezpieczenstwa i kochania kazdego milimetra mojej osoby, musi caly czas starac sie mnie zdobywac, NIE MOZE BYC SKNERA, nie moze robic nic na pokaz, musi byc do bolu uczciwy, musi miec ten blysk w oku kiedy na mnie patrzy, w zadnym wypadku nie moze myslec stereotypami (nie cierpie uogolnien w jakimkolwiek temacie), powinien dazyc do tego aby sie rozwijac, nie moze nie miec zadnych zainteresowan poza mna, nie moze myslec ze wspolne ogladanie tv to swietna randka (raz na jakis czas ok, ale nie czesto), nie moze nie szanowac innych ludzi...

Gość Leasing
I znasz niby kogoś takiego ? Z tymi wszystkimi cechami co tak właśnie się zachowuje'

Gość oj anka011
ale powiało egoizmem. Mama nadzieję że to 11 to twój wiek

Gość kiebzań
anka011 - takie rzeczy to tylko w Erze. Pora zejść na ziemię księżniczko.

Gość facet__
No jak kobiety mają takie wymagania, to się nie dziwię, że tylu fajnych facetów zostaje niezauważonych. A o ideałach to można sobie tylko pomarzyć.

Gość wiesz były kiedyś takie
badania że około 10% mężyczyzn jest atrakcyjnych dla jakichś 80% kobiet a 20% meżczyzna nie jest wogóle atrakcyjna masz pecha :P

Gość Leasing
Tak jest

Gość fghj
Spokojny(nie jakiś lump czy łobuz), przystojny, wysoki, inteligentny, wykształcony, skromny, seksowny

Gość fghj
i wolę jak jest szczupły. Moim ideałem fajnego faceta jest Wenthourt Miller.Mój mąż jest zupełnie inny a też uważam go za fajniutkiego faceta. Ale tak jak już napisałyście gusta są róże i to że nie podobamy się komuś nie znavzy że jesteśmy brzydcy. Innej osobie możemy się bardzo podobać. Dla mnie nie ma fajniejszego mężczyzny niż W. Miller a wiem, że są osoby, którym się nie podoba i to mi się nie mieści w głowie. Tak już po prostu jest. Jak mówią każda potwora znajdzie swojego amatora.

Gość lidix
alo alo

Gość lidix
TRUDNO JEST TRAFIC NA DOBREGO FACETA JA JESTEM BARDZO ROZCZAROWANA SWOIM ZWIAZKIEM ZACZYNAM WRECZ NIENAWIDZIEC SWOJEGO MEZA JEST NIE CZULY ORDYNARNY EGOISTA