isztarek 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Miłyscie ta grupe?? Ja nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nigdy... Napisano Styczeń 10, 2007 od poczatku mialam II nawet jak bylam jeszcze dziewica...nie znam osoby ktora kiedykolwiek mialaby I grupe i zastanawiam sie czy to wogole mozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 10, 2007 mam 36 lat zawsze miałam I grupę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajja Napisano Styczeń 10, 2007 mam jedynkę od lat,jestem zdrowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nigdy... Napisano Styczeń 10, 2007 hmmm wiec jednak to mozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
isztarek 0 Napisano Styczeń 10, 2007 36 latko jestes pierwsza osoba, ktora moi ze ma I grupe. Masz dzieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nigdy... Napisano Styczeń 10, 2007 II grupa to tez "zdrowa" grupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 10, 2007 mam 15-letnią córkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hero Napisano Styczeń 10, 2007 mi powiedzial ginekolog, ze jak sie wspołżyje to prawie zawsze jest druga grupa. Ja zawsze mam II. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 10, 2007 e... to jakaś bzdura :O współrzyję od 23 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 10, 2007 współżyję * :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bum bum Napisano Styczeń 10, 2007 ja przewaznie też mam II, ale raz miałam I. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nigdy... Napisano Styczeń 10, 2007 od 13 roku zycia ??? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 10, 2007 od 20 lat oczywiście:) grypa mi się na mózg rzuciła:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziunka27 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Zawsze miałam I grupę.Teraz jestem w ciąży i też mam I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filuterna 0 Napisano Styczeń 10, 2007 wspołżyje i mam pierwsza grupe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kici-kici 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Mam I grupę. ;-) I też współżyję ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o boże mój jedyny Napisano Styczeń 10, 2007 rodziłam, 1-a grupa, 29 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość branka Napisano Styczeń 10, 2007 Miałam I grupe ale po wcześniejszej aplikacji Gynalginu i Lactovaginalu. Teraz mam II. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Słoooooooneczko Napisano Styczeń 10, 2007 ja tez wspołzyje i mam 1 grupe, mam 19 lat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vdf Napisano Styczeń 10, 2007 o co chodzi z tymi grupami i jakie mozna miec, bo sie wybieram na cytologie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zoskaa23 Napisano Styczeń 10, 2007 mam 19 lat i mam I ....niedlugo ide na nastepne badanie,mam nadzieje ze wyjdzie tak samo dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach