Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agn

Pończochy - bez koronki............

Polecane posty

Gość agn

dziewczyny znacie firmę która robi pończochy samonośne,ale do góry żeby nie było koronki tylko najwyżej paski, bo koronka będzie odznaczać się pod sukienką...???

A nie lepiej pochodzić po sklepach? Czasem można takie znaleźć w zwykłym hipermarkecie. Jeżeli nie interesuje Cię taki wybór to może poszukaj w Donnie?

nie pamietam firmy ale wiem ze kiedys kupilam w zwyklym sklepie jakies samonosne ponczochy bez koronki.byly w malym kartoniku tak jak te zwykle rajstopy i nie drogie

Gość agn
a chodziłam i szukałam i pytałam czy mogą dla mnie takie zamówić, tylko jak do tej pory bez efektu, jeszcze dziś poszukam może

Gość wielb.pończoch
Witaj! O ile dobrze sobie przypominam to Gatta takie ponczoszki bez koronki posiada (poprzyeczne paski).

Gość grygry
ja nosze takie z koronką i jakoś wcale mi się nie odznacza pod sukienką, chyba że Ty chcesz taka półprzeźroczystą sukienkę ubrać

Gość missmarta
Tak, tak, Gatta ma samonośne z koronką (ale się nie odznacza - nosiłam pod cienką i lekką spódnicą) albo z takimi poziomymi paskami. Pytaj w sklepie.

Gość Marlena_sykes
Nie trzeba mieć koniecznie idealnej figury, aby nosić pończochy. Według mnie najlepiej udowadnia to www.gretastore.pl . Rozmiarówka pasów do pończoch jest do XXL. Na studniówce byłam w pończochach i spódnicy od nich. Miałam mnóstwo pozytywnych ocen, fantastyczne zdjęcia. Nie mam wątpliwości, że warto. Pończochy są zestawione z całymi kompletami bielizny oraz odzieży, więc można sobie na próbę kupić i się przekonać.