Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwa narzeczona

Jak szybko rozmawiać z księdzem?

Polecane posty

Odnośnie terminu i godziny slubu oczywiście. ślub mam we wrześniu. Zamówione mam już wszystko....tylko jeszcze z księdzem nie rozmawiałam...

Gość asiuleczka
a jak ksiadz nie bedzie mial wolnego terminu ,na ktory ty sobie wszytsko zaklepalas?? ja osobiscie zaczelam od ksiedza (zaklepalam date i godzine) ,zrobilam to w pazdzierniku a slub mamy w maju

idz jak najszybciej i sobie zarezerwj godzine potem zalatwisz reeszte ja teramin sobie zamowilam u ksiedza w sierpniu a swlub byl w lipcu jak we wrzesiu poszlam godz zmienic to sie okzalo ze juz 2 inne pary sa zapisane

o kurcze. ale mi teraz stracha napędziłyście... Ale ja mieszkam w takim małym miasteczku to może nie będzie tak źle... mam nadzieję... Ale dzisiaj po pracy narzeczonego za kołnierz i do księdza :)

nom ... za godzinkę idę do ksidza oby tylko się nie okazało że na godzinę która mi pasuje już ktoś jest

cholercia.... nie było księdza KOLĘDA spróbuję w poniedziałek bo w weekendy kancelaria nie czynna, a dzisiaj narzeczony w delegacji. I dalej w niepewności :(

U mnie jest to samo - ksiądz na kolędzie. Spróbuj w niedzielę po mszy - często wtedy są spotkania dla \"klientów\". Ja jutro nie mogę - jadę na targi ślubne do Poznania. Idę za tydzień. Na szczęście kościół jest zaklepany, tylko zgłosić się musimy w sprawie wszystkich formalności.

Gość CiekawskaTesciowa
szczesliwa narzeczona. ja najpierw zalatwilam wszystko w urzedzie, sale kupialm sukienke a na samym koncu (3miesiace przed data) poszlam do ksiedza. jakby nie mial wolnej daty to poszlabym do innego kosciola, co to za problem

Rozmawiałam z księdzem. Zaklepałam termin. Wszystko o.k.

musiałam mu tylko zrobic laske ale co to za problem jak juz wszystko zaklepane