Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przepis

365 przepisów na...loda

Polecane posty

Gość przepis

Wiem, ze jest 100 tys. topicow o takim watku. Ale prosze..podrzucajcie jakies pomysly! Jestem poczatkujaca i wiem, ze sprawiam partnerowi radosc, ale kazdemu moze sie znudzic w kolko i to samo. Wiec za wczasu powaznie pytam-jakie sztuczki Wy stosujecie Drogie Pani, co lubicie Wy Drodzy Panowie? Pozdrawiam!

Gość przepis nr 1
Lody: Poziom trudności: Dla początkujących Składniki: - 2 szklanki słodkiej kremówki - 1 jajko - 2 żółtka - pół szklanki cukru Dodatki: - po łyżce posiekanych orzechów i migdałów, po pół łyżeczki smażonej skórki pomarańczowej i rodzynków - łyżeczka kakao lub starta czekolada (może też być biała) - łyżeczka kawy rozpuszczalnej - kilka łyżek przecieru owocowego Sposób przyrządzenia: Jajko i żółtka ubić do białości na parze. W osobnym naczyniu ubić na krem schłodzoną śmietanę, dodać cukier, na koniec delikatnie wymieszać z jajkami. Podzielić masę na cztery części, i kolejno dodawać dodatki. Jeśli chodzi o kawę i kakao to uprzednio należy rozpuścić je w odrobinie wrzątku i wystudzić. Lody włożyć do osobnych pojemników i zamrozić. Jeśli chodzi o dodatki to każdy może dodać co jemu odpowiada i smakuje.

Gość przepis
No tak..wiedzialam, ze bedzie taki odzew. Mialam nawet zastrzec, ze nie mowimy tu o wyrobach spozywczych..

Gość przepis nr 1
Zapomniałam...nie dziękuj:classic_cool::P

Gość przepis
Alez dziekuje..mysle, ze zwlaszcza watek wrzatku zachwyci mojego partnera :P

Gość porada dnia
Przepis numer 1 Zrobić loda 1 stycznia . . . . Przepis numer 365 Zrobić loda 31 grudnia

Gość najlepsza technika to
DEEP THROAT !!!!!!!! :D :P

Gość przepis
Ok..niech moderator zamknie ten topic, bo chyba niczego sie nie dowiem. Zostaje mi lowienie tychze przepisoww srod morza postow na tym forum. Moze je zbiore w wielka ksiege? I na pewno sie nie podziele Pozdrawiam

Gość pseudonim prosiaczek
bierzesz dobrze utwardzonego do reki zeby mu kapelusz wystawal (jesli nie jest utwardzony to go podjaraj- jakis striptiz czy tam pomachaj dupa) nastepnie naciagasz skórke i wsadzasz ten kapelusz między zęby ,jak mocno jęczy to wyciągasz ,jak mruczy to cala czynnośc powtarzasz aż do skutku,jak nie ma reakcji idz sobie zapal i przy okazji zadzwon po posilki. Czy wiesz jak kot wylizuje sobie futerko? ...zrób to samo z jego kapeluszem (czyt. vel kapucynem) Do zabaw polecam bita śmietane,roznego rodzaju sosy ( pomiń z Knorra,stosuj slodkie najlepiej owocowe) kisiele , galaretki. Dla mocniejszych doznań stosuj kajdankowanie do lóżka, zabawy w policjanta(palą po zębach) Powodzenia!

Gość przepis
Jeden, ktory powaznie potraktowal moja prosbe. Dzieki Prosiaczek!

Gość pseudonim prosiaczek
jestesmy para jak chcesz to napiszemy wiecej na temat uciech cielesnych pozdro

Gość pseudonim kłapouchy
a dla mnie przepis? :) mogę tez go zastosowac?

Gość Ona o ja
gleboko bo buzi ja sie czasem zadlawie ale jak robi sie to powoli to facet ma odlot pomagaj sobie raczka tu i owdzie go pomasuj zmieniaj predkosc i ucisk milej zabawy

Gość przepis
Hmm..no wlasnie z ta glebokoscia to mialam maly klopot, bo jak dotknal do podniebienia miekkiego to mialam odruch wymiotny. Dobrze, ze trzymalam reke na "pulsie" i dyskretnie go wycofalam, zrobilam filuterny zawijas jezyczkiem i to wystarczylo do ustapienia moich niebezpiecznych odruchow. Chyba sie nie zorientowal, bo bylo to mniej wiecej 3 takie nasze doswiadczenie i byl zbyt zaaferowany:) Dziekuje Wszystkim za rady:)

Gość przepis
A.. i mam jeszcze jeden maly problem..smak jego spermy..niestety on pali..probowalam mu to perrswadowac, ale nic..chyba nie bede wstanie tego polknac, bo to po prostu az przezera mi przelyk :( Cos na zastepstwo?

Gość Ona o ja
a musisz lykac?? ja nie polykam bo nie lubie smaku wiec spuszcza mi sie nie do buzi ale na twarz albo piersi

Gość przepis
nie, nie musze..na szczescie nic nie musze i to jest najfajniejsze..ale chcialabym mu zrobic przyjemnosc..nie chce, zeby odebral brak checi polykania jako brak checi do niego w ogole. Ale ja naprawde nie znosze petow :(

Gość Ona o ja
facetow jara nie tylko jak dziewczyna polyka ale jak moze jej sie spuscic na twarz albo inna czesc ciala ;) zreszta....tu sie faceci powinni wypowiedziec