Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie Piotr Rubik

Jeśli facet coś osiągnie w życiu to nie musi się martwić o znalezienie partnerki

Polecane posty

Czy zgadzacie się z tezą zamieszczoną w temacie? Jestem facetem i jak nie jeden facet wypowiadający się na tym forum mam poważne problemy z kobietami. Ktoś kiedyś powiedział mi, że Piotr Rubik ma piękną dziewczynę. Dziś wszedłem do internetu, żeby to sprawdzić. I rzeczywiście – ma piękną dziewczynę i wydaje mi się, że jest w niego wpatrzona. Jest ona w dodatku II wicemisspolonią 2005. wiem czy on jest przystojny ale pewnie nie wybrała go ze względu na wygląd. Ja jestem przystojny ale, podobno również inteligentny, niestety do tej pory nie zadbałem za bardzo o sukcesy w życiu. I tak się właśnie zastanawiam. Piotr Rubik chyba nie spędzał dużo czasu na szukanie dziewczyny. Zajmował się raczej http://pl.wikipedia.org/wiki/Piotr_Rubik a efektem jest http://www.rubik.pl/images/stories/galeria/gala3.html

Gość po 2
ale renkoles jest oblesny :O

Gość sonmee
Oczywiście, że to prawda, nikt nie chce ryzykować wiązania się z nieudacznikiem. Co nie znaczy, że każdy facet bez sukcesów na koncie JEST nieudacznikiem, ale na pewno każdy, który te sukcesy odnosi, nim NIE JEST :-) Stąd prosty wniosek - zabiegać o tych przedsiębiorczych.

Gość fdgdfg
twoj problem polega na tym ze szukasz miss polonii a nie masz czym jej za bardzo imponowac. wiec tak: nie kazda piekna dziewczyna jest odpowiednia partnerka...nie wiem dlaczego wa tak bardzo zalezy na znalezeiwnu pieknej kobiety... dziecinny troche jestes. za duzo czasu spedzasz na poszukiwaniu pieknej partnerki. po drugie facet powinien byc przedsiebiorczy. w dziesiejszych czasach niestety trzeba, w przeciwnym razie nie dasz zsobie rady w zyciu. jesli chceszaby twoje dzieci mialy co do ust wlozyc, musisz byc przedsiebiorczy po trzecie jesli wymagasz od kobiety czegos( w tym wypadku urody), to oczekuj ze ona bedzie tez cos od ciebie chciala...

Gość doronja
a ja tam bym się umówiła z nieudacznikiem

Gość rozumiem że sam
szukasz wyłacznie pięknej kobiety o urodzie miss polonii ale masz pretensje że kobiety szukają wyłącznei zaradnych meżczyzn żalosna hipokryzja

Gość wqwdw
oczywiście że zgadzam się z tą tezą, uroda mężczyzny, inteligencja, uczuciowość czy co tam jeszcze jest niczym przy przebojowości w życiu

Gość Jacek1982
przeciez ta sucz jest z nim bo on ma kase a ona chce sie przy nim lansowac :o zobaczycie za rok kopnie go w dupencje i znajdzie sobie mlodszego haha

Gość doronja
bo jestem cholernie SAMOTNA!!!

Gość wqwdw
doronja, lepiej być samą niż do tej samotności dowalić sobie dodatkowe obciążenie, a facet który nie nadaje się do niczego jest jak wrzód na d...

Gość Jacek1982
ababa ktora nie umie gotowac sie do dupy

Gość doronja
no, w sumie to i racja. ale zawsze lepiej jest mieć u boku bliską osobę...

Gość wqwdw
pewnie że lepiej, ale to musi być osoba anie jakiś wrak, bo będzie jeszcze gorzej znajdziesz kogoś :))), doronja, tylko nie czekaj z boku, ja do 28 roku życia byłam sama i warto było czekać i trochę się samej porozglądać trzymaj się :*

Gość doronja
wystarczająco długo się już rozglądałam

z tym Rubikiem to tylko taki przykład ale wiecie co nie do końca jest tak, że liczy się tylko przebojowość w życiu znam pewnego chłopaka który nie jest może niski ale nie ejst też wysoki, nie wiem czy jest przystojny, podobno nie. No i ten chłopak naprawdę się niesamowicie stara i osiąga (na studiach) takie sukcesy, że aż czasem trudno uwierzyć, że to w ogóle możliwe a powodzenia u dziewczyn nie ma. A on to robi chyba właśnie po to, żeby się dowartościować i żeby inni go doceniali, żeby podobać się dziewczynom. Nie wiem czy jego dziewczyny nie chca za bardzo dlatego, że jest niewystarczająco przystojny i wysoki. W sumie wątpie, bo widuje niższych i chyba brzydkich (ja się nie znam) i mają dziewczyny. No cóż ten kolega ma też chyba spore wymagania, pewnie dlatego trudno mu znaleźc dziewczynę na miarę swoich wymagań. Ale chyba to co się i chłopakom i dziewczynom najbardziej w nim niepodoba, to jego postawa. On przez to, że wypruwa sobie żyły dla tych sukcesów, jest raczej zarozumiały i drwi sobie z innych, którym się nie udaje, popisuje się, chwali... Jakże o ten złoty srodek ciężko. Choć w sumie większośći ludziom się udaje go mniej więcej osiągnąć. Ja popełniam ten błąd, że za mało się staram, tamten kolega stara się bardzo a obaj nie mamy tego na czym nam zależy.

Gość Konwalijka Mała
jest raczej zarozumiały i drwi sobie z innych, którym się nie udaje, popisuje się, chwali... -- to cechy, które rzswdko kiedy kto lubi. ja jako kobieta nie lubię. Ujmują mnie czuli, dobrzy ludzie, mało takich:)