Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sznurowanie glanów

jak się sznuruje glany?

Polecane posty

Gość SLAYER666
Moore czy jak tam jesteś zwany czy tam zwana A ty chciałbyś aby jakąś rzecz która identyfikuje twoją subkulture o ile do jakiejś nalezysz, byla noszona przez zgraje jakiś rozowych nastolatek ktore nie maja poecia o subkul.? Przypierdziel sobie ode mnie -prezent na święta

Jestem za stara i chyba za sztywna, żeby się takimi bzdurami jak subkultury przejmować. Jak masz więcej niż 15 lat to taki tekst zasługuje wyłączeni na minutę ciszy. Miałam takiego znajomego - 30lat na karku, a w głowie pstro, wielki metal, glany, satan i zero własnego zdania na jakikolwiek temat :D

Gość SLAYER666
Jak masz problem to się rozegnij

Gość CHARLES Z GITARĄ
jakie ma znaczneie ta cała dyskusja z duupy

Gość gość
Glany sznuruje się różnie, w zależności od tego do jakich subkultur się należy, a co do kokardek to je najczęściej się chowa, żeby nie wystawały i nie dyndały

Gość gość
Charles z gitarą... takie, że ludzie, którzy należą do różnych subkultur mają dosyć, że inni, którzy tak naprawdę nie mają o niczym pojęcia kupują i noszą glany, albo np. koszulki nirvany, a gdyby bodetknąć im pod twarz zdjęcie Kurta zapytaliby się kto to jest.... noszą to tylko dlatego, że to modne

Gość fioletka31
przypomnieliście mi moje glany :)