Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sznurowanie glanów

jak się sznuruje glany?

Polecane posty

Gość sznurowanie glanów

zawsze sznurowałam glany normalnie- na kokardkę. Robi tez tak część moich kumpli- metali (sama metalem nie jestem, noszę tylko glany :P). Jednak jeden znajomy zasugerował, ze glanów nie sznuruje się tak jak ja to robię... czy to prawda?

Gość racja....
nudzi ci sie?:o sznuruje sie jak kazde inne buty , nosze glany od 6 lat

Gość sznurowanie glanów
nie nudzi mi się po prostu poczułam się głupio kiedy ktoś mi powiedział, ze nie umiem zasznurować własnych butów :O Ty na kokardkę sznurujesz?

Gość sznurowanie glanów
...???

Gość racja....
tak... jak normalni ludzie:) i moi koledzy metale :) twojemu funflowi chyba sie cos pofyrtalo

Gość sznurowanie glanów
Dziękuję, Racjo :*

Gość boże dziewczyno
nie rozumiem jak dziewczyny moga nosić glany. Może jestem nietolerancyjna itp itd, ale uważam,jak zresztą wielu ludzi, ze takie laski wygladaja jak takie dziady :o 0 kobiecości

Gość sznurowanie glanów
nie pytam o Twoje zdanie na temat glanów a na temat ich sznurowania. Twoj gust na temat kobiecości mnie nie obchodzi, naprawdę

Gość huhuha
Glanów się już dawno nie nosi, z jakiej wiochy jesteś?

Gość sznurowanie glanów
nosi się ja noszę i mnóstwo moich znajomych jestem z miasta :) i prosze nie robić offtopu

Gość racja....
ja pierdziele....nie kazdy zamierza popierdalac w szpilkach co nie znaczy ze ich w gole nie nosze i to nie wiekszosc uwaza jak ty tylko mniejszosc ktora ma kompleksy na punkcie ludzi ot to... a glany sa zajebiste laski je noszace nie mja takich problemow z psychą jak...no wlasnie..

Gość sznurowanie glanów
ja nosze różne rodzaje butów ale glany bardzo sobie cenię

ja tez nosze glany...chyba od zawsze raz dlugie raz krotkie....zreszta moj maz tez...nie wyobrazam siebie np w rozowych racicowatych szpilach afuuuu...wlasnie galany sa zawsze modne

glany albo grandy są spoko oko moja nauczycielka tez nosi, nie kazdy jest wiesnikiem i nie zamierza sie znizac do poziomu dody i tych innych cycatych z mozgem wielkosci rodzynka:)

Gość wiązanie glanów
dzięki :)

Gość sznurowanie glanów
nie, mój kumpel mi to inaczej jeszcze pokazywał.

Gość sznurowanie glanów
ja nie jestem metalem i wcale nie uważam, aby byli sraką sznuję ich i lubię :)

Gość ona___mała21
glany powinno się wiązać tak jak na rysunku czyli poziome proste kreski, żle się je wtedy zakłada i ściąga, al właśnie tak to powinno wyglądać, ja tak wiąże od zawsze:) pozdrawiam

Gość sznurowanie glanów
widziałam już tą strone, tam nie ma tego sposobu, który mi pokazywał nie chodzi o nawlekanie sznurówek do dziurek. Raczej o końcówki, że się je jakoś tam potem przeplata gdzies tam i w ogóle... głupie to było :O

glany nosi sie glownie na drabinke czyli sznurowki nie dzieli sie na 2czesci tylko wiaze jedna cala, na gorze wychodzi jedna koncowka ktora potem sie obwiazuje i wklada do srodka.a jak to zrobic to trzeba sie troche poglowkowac potem z gorki.tylko beznadziejnie sie rozwiazuje takie buty, szczegolnie 20stki.

oo widze ze tez wykorzystujesz patent na supelek bo znam ludzi ktorzy tego nie robia.a mnie sie wlasnie czesto rozwiazuje w dlugich wiec wpadlam na genialny pomysl robienia supelka tez na gorze a cala sznurowke chowam do srodka.w krotkich tez robie supelek i naokolo bo wtedy sznurowka sie nie obluzowuja jak sie dlugo pochodzi.

aha sznurowke wkladasz od gory przeciagasz do sasiedniego oczka od dolu i wskuwasz do tego na przeciwko i tak dalej

Gość sznurowanie glanów
:) widze, że topik się w miarę kulturalnie rozwija :P

Gość w rozwiązanych chodzić
:O

Gość fajka
Ty "boze dziewczyno" kuxwa zalezy od stylu ajk dziewczyna słucha metalu to normalne ze nosi galny ja tez nosze juz od 4 lat kazdy ma swój styl i glany normalnie sie sznurój niektórzy wogóle nie wiąrza i wsadzaja tylko sznórówki ale ja akurat wiarze... a i glany sie nosi baranie...

Gość fajka
a tak po za tym niektórzy pisali ze glany sa nie modne i sie ich juz nie nosi nie kazdy przejmuje sei moda jak am sie wlasny styl to sie tak chodzi jak sie chce gdybym ja zmieniała styl zawsze kiedy moda sie zmienia to w tej chwili była bym głupia blondynka na sszpilach w miniówie i rózowej bluzce z cyckami na wierzchu... z jakimis cekinami nie mam zamiaru słuchac sie tego co gadaja inni mam swój styl i tyle