Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzCzĘśLiWa Z UkOcHaNyM

Co dać w prezencie ślubnym ??

Polecane posty

Gość SzCzĘśLiWa Z UkOcHaNyM

Zupełnie nie mam pojęcia co kupić bratu i jego narzeczonej :( Gdy pytam co chcieli by to tłumaczą, że nic im nie potrzeba. Jestem jeszcze na studiach wiec prezent max. do 400 zł... Poradzicie coś proszę :)

Ja też mojej siostrze kupiłam komplet, tyle że ja mialam jeszcze mniej kaski, wiec dostali 2 filizanki ze spodeczkami, imbryk, cukierniczke i mlecznik. Może zbior fajnych filmow, ktore oboje lubia. Posicel, najlepiej z satyny.

Gość hiih
Ja proponuje stara opone do Stara. :):):)

Gość albo jakis ladny obrus
moze byc, albo dobra posciel, komplet porzadnych recznikow (tak patrze po tym co mysmy dostali i jakos sie bardzo przydaje teraz). rozne filizanki, spodeczki albo jakis obraz, grafika itp... komplet filmow na dvd, albo jakis super album (to zalezy co brat i jego przyszla zona lubia...).

Gość asiuleczka
a moze poprostu daj im te 400zl w kopercie

Gość kaaaaaaaaaa
ja byłam w podobnej sytuacji calkiem niedawno szłam na wesele do kuzynki nie byłam w kościele ani na obiedzie bo musiała byc na studiach byłam jedynie 4 godziny na przyjęciu weselnym i też chciałam dać prezent ale jak pomyślałam że ktoś mi małby dać prezent w postaci np. pościeli z satyny której nigdy w życiu nie ubiorę na pościel bo jest kompletnie nie praktyczna itp.itd. postanowiłam dać 300 zł. w koperte i przynajmniej kupią sobie sami to co im się bedzie podobać i to na co chcą przeznaczyć pień. co potrzbują wydaje mi się ze takie praezetny w postaci pościel dzwanuszki .... dają dzieci w wieku 16 lat gdzie nie mają pień a wypadałoby aby coś miały ze sobą

Gość no cóż hmmm
postaw się w ich sytuacji, czy chciałabyś dostać mnóstwo różnych prezentów pod gusta róznych osób, z których nijak nie będzie później mozna urządzić mieszkanaka... czy lepiej dostać pieniązki i kupić sobie wszystko żeby ładnie się harmonizowało i przede wszystkim podobało Młodym??? Najlepiej zrobisz jak dasz im kopertę. Zresztą moim zdaniem mówiąc Ci że "nic nie potrzebują" zasugerowali właśnie, że woleliby gotówkę. Może to z deka mniej eleganckie, ale o wiele bardziej praktyczne

Gość nadikaaaaa
ja ost jak szłam na ślub przyjaciółki tylko zaznaczam tylko na "ślub" to kupiłam parze młodej skrzyneczke album na zdjęcia taki drewniany solidny i w środku był bilecik na którym napisałam "to album na wasze najszczęśliwsze chwile w życiu" i po całej uroczystości kilka dni potem jak spotkałam sie z przyjaciółką i jej mężem to opowiadał że jak zobaczyła ten album i bilecik to popłakała sie :) tylko że baaaardzo dobrze znam gusta mojej przyjaciółki i przede wszystkim wiem że nie dałam setnej koperty z pieniędzmi, serwisu, pościeli czy ręczników i jestem z tego zadowolona :)

Gość fhkf
moim zdaniem najlepszy jest zestaw - drobiażdżek - jak choćby ten album czy coś , co was w jakiś sposób z młodymi łączy - i forsa

Gość mrówka zzz
dla naszych przyjaciół (slub w maju) zrobiliśmy zrzute na weekend w eleganckim spa nad morzem bedą tam miec masaże, kapiele itp powinno im sie spodobać :)

Gość Tarnowianin
KASA,KASA,KASA...do tego coś drobnego,pomysłowego...ku pamięci.Ale to coś drobnego,...może być,abo nie musi.:)

Gość nadiaaaaa
brat jak szedł na ślub do kolegi kupił w galerii świecznik słońce (wys ok. 155cm) i w środku tego słońca były uchwyty na dwie świece i wg mnie to był super prezent bo cos oznaczał że życzy im pogodnych dni na reszte życia :) apropo ten świecznik był unikalny tylko jeden więc też takie prezenty lubie dawać a nie 5 kompletu pościeli albo 3 mikrofali ;p

Skoro powiedzieli, ze nic nie potrzebuja, to pewnie chcieli zasugerowac, ze chca kase. Jedno jest pewne - na pewno sie przyda.

Gość daj im
w kopercie jakas fajna wykupiona wycieczke weekendowa, albo weekend w jakims fajnym hotelu... moze nie jada w ppodroz poslubna... przynajmniej mieliby fajny weekend w jakims spa,albo cos... na pewno zapamietaliby ........

Gość ryszarda_P
Wycieczka weekendowa dla 2 os. za 400 zł (LOL).

Gość dajcie spokój z pościelą
talerzykami i ręcznikami. Tydzień temu wychodziłam za mąż. Wszyscy się pytali co chcemy dostać. Wszystkim mówiliśmy, że mamy wszystko, ponieważ miszkamy z rodzicami i nie potrzebujemy wyposażenia domu. Bardziej przydałyby się pieniążki. Jak na złość dostaliśmy pościele, ręczniki, talerzyki i filiżanki:( Nie wiemy teraz co z tym zrobić, bo nawet do szafek się nie mieszczą:( Chętniej pojechalibyśmy na wycieczkę...

Gość dziewczyno
ja dostałam sprzęt kuchenny Cucina: mikser, 3 funkcyjny opiekacz (gofry, ryba, sandwiche), czajnik i robot taki do siekania, mielenia i robienia jogurtów! jakoś tak się złożyło że wszystko właśnie z tej jednej linii i jestem super zadowolona! a najlepszy jest ten opiekacz!!! bomba!

Tyle, że nie każdy mieszka z rodzicami. Ja będę się wyprowadzała po ślubie \"a swoje\" i bardzo docenię prezenty w stylu ręczniki, pościel, mikrofala itp.