Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche czasu zostało

Myślicie że się uda ?

Polecane posty

Po sesji chce zaprosić koleżanke ze studiów na piwo . Ona taka cicha jest , że praktycznie nic o niej nie wiem. Ostatnio kontakt nasz się zwiekszył troche tzn rozmawiamy ze sobą czasami :D. Jak zwiększyć do tego czasu szanse na to że się zgodzi ?:)

Gość ja ona xxxxxxxxx
po prostu badż soba,rozmawiaj z nia,czesciej bywaj w jej towarzystwie i sam wyczujesz jak ona czuje sie w Twoim towarzystwie...

ale ona prawie nic nie mówi !!! Nigdy z nami nie była na imprezie itp, widzimy się tylko dwa razy w tyg to zawsze zamienimi pare zdań...jako facet to z nią najwięcej rozmawiam, bo nawet nie widziałem aby z jakimś innym rozmawiała..... Jak zauroczyć taką osobe ?? :)

A jakie miasto Monika ??? :) ale wiek się nie zgadza bo ja jestem na drugim roku :)

ja na pierwszym .. krakow... myslalam ze jeszce mateusz masz na imie ale coz... wszystkiego miec nie mozna :)

Poznań, jakieś rady na takie ciche dziewczyny ? Chce aby się otworzyła...

kup jej malenki bukiecik i badz mily... :) daj kwiatki i zapros do tej knajpy napewno pojdzie ..:)

Gość maciek_poznan
zaproś, bo dopóki nie spróbujesz to się nie dowiesz... a jeśli chcesz fajne miejsce to polecam cacao republika na zamkowej, tylko ostatnio coś tam tłoczno

kwiaty to jednoznaczna deklaracja...nie chce aby się wystraszyła...ona naprawde jest bardzo cicha. Nawet myslałem żeby jej nie denerwować aby zaprosić sms, będzie mogła w spokoju odpisać czy ma ochote czy nie ...

ja tez malo mowie i raczej nie zaczynam pierwsza rozmowy... a przeciez nie mowie o rozach .. tylko jakis malenki np stokrotki...

Gość maciek_poznan
nei wiem czy kwiaty to dobry [pomysł, ale wiesz najlepiej jakby sie rozmowa troche przeciągała (ale nie może być nużąca !) i powiedziec, ze w sumie bardzo fajnie Ci sie z nią rozmawia i czy nie wybrałaby się z toba na kawę i ciacho.. bo znasz takie fajne miejsce :-)

ale czego ty tak wlasciwie chcesz??? zeby zaczela normalnie rozmawiac czy masz co do jej osoby jakiess plany??

Gość mam dla ciebie niezawodną radę
kup sobie gitarę, najlepiej klasyczną, jeśli nie umiesz na niej grać to załatw sobie podkład z taśmy, no i zagraj jej miłosną serenadę, efekt guarantowany!:P

coś więcej ale intuicja podpowiada mi, że taka dziewczyna może się łatwo spłoszyć, to nie jest dziewczyna co w wirzezauroczenia będzie się całowała na imprezie z chłopakiem poznanym godzine temu, chce jej powoli uświadomić, że podoba mi się, bo tak nagła zmiana relacji może być szokiem

Gość wg mnie...
najlepiej zacząć po prostu od przyjaźni, czy jesteście już przyjaciółmi?

to wyslij jej tego smsa i jak sie zgodzi to dasz jej kwiatki... mowie ci ze na dziewczyny to dziala...

no raczej nie, bo rozmawiamy ze sobą dopiero od dwóch miesięcy, i to tak bardzo mało, poprostu ona rozmawia normalnie tylko z jedną dziewczyną.....komplikuje sobie życie , bo mógłbym jakąś bardziej otwartą poderwać, ale chce spróbować z nią. |Najwyżej będe miał przestroge przed takimi :)

myslę, że sms jest lepszym pomysłem- będzie mogła zastanowić się co ci odpisać i jak i nie musi odpowiadać naychmiast, a jeśli jest nieśmiala i cicha to raczej będzie jej to bardziej odpowiadało. A te kwiatki tak od razu to chyba nie bardzo, może troszkę później...? Ps. Mysle, że może się udać:)

Gość kurde a myslalam
ze takie ciche dziewczyny chlopakwo wcale a wcale nie interesuja... dlaczego ona Cie pociaga,pwoiedz szczerze?:)

Gość maciek_poznan
a gdzie jest taka knajpa co zorro wskakuje do sernika ?

Gość wg mnie...
bądź przede wsystkim delikatny i nie naciskaj zbytnio na nią, ja też uważam że sms będzie lepszy niż kwiaty i pamiętaj, próbuj, próbuj i jeszcze raz próbuj, nawet jeśli początkowo coś nie wychodzi(tak zazwyczaj bywa), przynajmniej nigdy nie będziesz sobie wypominał, że mogłeś coś zrobić, a nie miałeś odwagi.POWODZENIA!!!:) :) :)

chyba Mexikana się nazywa, w takim zaułku zaraz tobie poszukam na mapie :) nie wiem co to za ulica

to tam gdzie spotyka się Klasztorna z Kramarską ale wiem tylko z polecenia sama jeszcze nie miałam okazji zamówić Zorra :D

Gość kurde a myslalam
Troche Czasu Zostalo: prosze odpisz, jak tu bedziesz, co Cię pociąga w tej dziewczynie.. Ta spokojnosc, cichość?

Gość maciek_poznan
no to jescze tylko poszukać z kim by iśc i mog testować ;-)

dlaczego mnie pociąga ? Bo ma ładne oczy ,ciepłe spojrzenie, taki szósty zmysł mówi mi, że to bardzo wartościowa dziewczyna, głos też jest milutki. Myślałem o Alter Ego :) rybki i te sprawy :)

Ja licze że ta spokojność jakbyśmy byli razem jej minie :) Że będe mógł z nią godzinami rozmawiać, chodzić na basen do kina, na imprezki itp :)