Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bum bum bum

połykacie?

Polecane posty

Gość bum bum bum

mam pytanie do wszystkich pan.polykacie nasienie swego partnera?ja to robie rzadko ale nie smakuje mi w ogole w smaku okropne ale robie to dlatego ze mój mezczyzna uwielbia jak konczy w moich ustach.Kiedy spusci mi się na brzuch i widze jakie to jest ochydne to niedobrze mi sie robi z myślą ze ja to mam w ustach:O

Gość połykamy

Gość polykamy i konczymy
wielkim bekaniem , jak przystalo w podziekowaniu dla gospodarza za dobre jedzenie

Gość bum bum bum
czekam na poważne odpowiedzi...

tak, bo wiem ze to dla niego przyjemne a mi nie przeszkadza ten smak i konsystencja. Nawet lubie to robic zwlaszcza ze wiem ze mu to sprawia przyjemnosc:)

Gość sasasasasadffdgfgfgf
ja si enie moge zmusic... :( a wiem,ze moj by chcial..ale nei moge :( fuujjj

czasem tak czasem nie (ogólnie nie przepadam ) smakuje róznie, zalezy jak jest częstotliwość stosunków. ale na wymioty mi sie jeszcze nie zebrało:)

Gość placek
toż to kanibalizm ,choć ma tylko 2 kalorie ;-))

Gość sasasasasadffdgfgfgf
a jaki sperma ma smak, jesli facet pali fajki??

Gość placek
tak to jest - a lizanie cipki ci nie przeszkadza ??? a moze to co innego ??

Gość jestem ciekawa
dlaczego właściwie facetom sprawia to taką przyjeność jak partnerka łyknie?Rozumiem dlaczego przyjemnością jest dla faceta jak mu się robi loda ale nie rozumiem dlaczego sam połyk tez jest dla nich taki ważny? Może jakiś facet mi to wytłumaczy?

taktojest ---> prawda jest taka ze jesli zarowno facet jak i kobieta to akceptuja i kobieta wie ze facet ma do niej szacunek to nie jest to dla niej ponizeniem. W lozku mozna robic ze soba rozne rzeczy, wazne tylko zeby obie osoby to akceptowaly, zeby zadana nie byla do tego zmuszana. I juz.

Gość a co to qwa ma byc
wydaje mi sie , ze wy ludzie to wyobraznie macie wielka , bo jakos nie chce mi sie wierzyc , ze Polacy , ktorzy w 95% sa ludzmi Kosciola sa tak frywolni w seksie

Gość placek
ja uwielbiam smak kobiety i to bardzo zwłaszcza swojej kobiety chetnie wylizuje ją w srodku mozę są tacy co tego nie lubia bo -za słodkie -za gorzkie -za mdłe za ....itd a ja lubie i już i odwrotnie jest tak samo

bumbum... tu nie chodzi o to ,że \"nie akceptuje jego nasienia\" poprostu nie zawsze jest to smaczne lub chocby znosne w smaku:P

Gość jestem ciekawa
no to może wkońcu w tym odcinku się dowiem dlaczego połknieńcie spremy przez kobiete sprawia facetowi taką przyjemność?:)

Gość pokazanie
to jest pokazanie mu, że akceptuje jego ciało i wszystko w 100% taka pewność, że nie brzydze się niczym co nalezy do niego

Gość placek
jak sama widzisz nie wszystkim to odpowiada niekturym tylko po bożemu odpowiada "bierzcie sie i rozmnażajcie sie "ale to raczej po giertychosku ;-))

Gość bum bum bum
właśnie:D zamiast napisać swoje zdanie wyzywasz ludzi od kurw nieznając ich..

Gość placek
jestem ciekawa -niekturych to poprostu bardzo podnieca inni wolą np. na twarz inni na brzuszek lub w gumke a jeszcze inni na jajeczko (w jajowodzie ;-))

Gość jestem ciekawa
dzięki za odpowiedzieć:)

Gość Fafik
tak to jest - wiesz masz racje. Jestem kochajaca zona, matka i kurwa w sypialni dla mojego meza. Tak - taka prywatna kurwa, a on w zamina za to potrafi mnie doprowadzic do 6 orgazmow jeden po drugim... Ciekawe czy twoja partnerka kiedykolwiek przezywala orgazm.

Gość placek
fafik-i za to cie kocha , i ja rowniez kocham swoja zone od 20 lat i nie latam za dupami jak inni frustraci

Gość placek
tak to jest -ale zrozum chłopie ,nikt ich do tego nie zmusza ,moja żona nie polyka -ani nawet nie bieże penisa do buzi ale nie za to ją kocham i szanuje ze tego nie robi kocham ją za to coś co ma za to jaka jest a saks jest po to żeby dać radość i przyjemność osobie kochanej ale nie za wszelką cene i wbrew sobie wiec nie mów że połykanie spermy to kurestwo bo tak nie jestmoże dlatego tak myśle bo jestem chrześcijaninem a nie katolikiem a to też ogromna różnica

Gość lolusbolus
jaki ma wplyw czestosc stosunkow na smak spermy?

Gość placek
tak to jest - nie podoba ci sie to to ok nie robisz tego i już i jest ok ale nie jest ok mówienie że to kurestwo bo to już niefer , wiele kobiet nie łyka nie bierze do buzi ale za to daje dupy grzecznie mężowi po bożemu pod kołderką w dzień wypłaty ,leży pod nim jak kłoda i czeka jak on skończy sapać ,i jak to nazwiesz ???

Ło placek ale masz nudne życie. Mówię to w pełni biorąc odpowiedzialność za słowo. Wyobraź sobie, że umrzesz za te 30 -40 lat i co ci z tego życia? Idź już stąd, żeby można było spuścić wstydliwą zasłonę milczenia na twój żywot.

Gość placek
do nudy to mi jeszcze daleko

Gość mój chłopak nie chce żebym
to robiła, pytalam się i powiedział że nie, więc nie mam się po co zmuszać:p