Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ovinka22

czy kobiety z silikonowym biustem mają niską samoocenę

Polecane posty

Gość ovinka22

i idą na lep reklamy chirurgów plastycznych ? Czy możę robią kasę na reklamowaniu chirurgii plastycznej ? Teraz sprytnie ukrywają reklamę w programach typu "I ty możesz być piękna", w których z naturalnej i przecieŧnej kobiety robi się cuborga nafaszerowanego plastikiem. To powinno być zakazane. A swoją drogą ile za reklamę silikonowych piersi dostały Steczkowska, Mandaryna czy Doda ?

Gość Pietrek
Nie obchodzi mnie ile dostaly... ale te wszystkie sztucznosci sa dla mnie obzydliwe

to fakt, patrzy się na to okropnie. Ale niestety kobiety zamiast myśleć o swoim zdrowiu myślą tylko o swoich dupach i kasie :O łokropne :O

Gość wielbiciel cycuszków
Takie cycuszki sa wspaniałe. Nie dość że wygladają bardzo efektownie to w użyciu sa milutkie i słodziutkie. A ich włascicielki czuja sie o wile lepiej niż z naturalnymi.

Gość która kobieta nie ma komplekso
???

Gość jedna ma z wlosami problemy
i idzie do fryzjera, inna z cera i idzie do kosmetyczki, a innej nie podobaja sie wlasne cycki i idzie do chirurga.

Gość Szczikin
ja taki sztuczny biust od razu rozpoznaję i jego włąścicielkę omijam z daleka, nawet na seks okzajonalny takiej biorę. O cyborgach z cipką to wolę czytać u Lema niż oglądać na żywo.

Gość nie przeszkadza ci
ze kobiety upielszaj sie przez makijaz, manicure, konserwuja sie za zycia srodkami chemicznymi w postaci kremow na zmarszczki itp itd ale przeszkadza ci sztuczny biust ? :D to sie nazywa wybiórczosc :D