Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goh

ILE PAPIEROSÓW MOŻNA PRZEWIEŹĆ SAMOLOTEM RYANAIR???

Polecane posty

Gość vfguhbjuhn ouojvbgo
ile sie zmiesci?

Gość a czemuuu
czemu leicsz tymi liniamii? podobna sa najgorsze z tych tanich, ja lecialam skyeurope i nie narzekalam, popatrz w rankingach co o ryanair piszą....

bo są tanie, jak na razie nie mam zastrzeżeń co do lotów...i mam odlot z własnego miasta

Gość vfguhbjuhn ouojvbgo
nie mam pojecia

Gość asasdsdfdfdfdgfgf
z tego co wiem, to jedna sztange :) goh kiedy lecisz i gdzie?

Gość jeden wagon

Gość asasdsdfdfdfdgfgf
uu a ja 10 lutego do LONDON :)

a czy skyeurope lata do frankfurtu...bo nie widze, dlatego ja tez latam Ryanair.

teraz opłaca się zabrać papierosy, bo nie ma takiego ruchu i papierosy drożeją.

Gość ja wizzair
przewiozlam z mezem 6 kartonow!! nikt sie nie czepial nic nie mowili, wiec 3 na os mozna!

ja lecialam ryan air i bylo ok mozna przewiezc 1 sztange, ale ja woze 2 bo rozpakowana sztanga nie liczy sie jako calosc :P jedna do bagazu a jedna do podrecznego

ale czy jest jakieś źródło informacji gdzie można się upewnić ( na ich stronie nic nie znalazłam), bo nie chciałabym mieć nieprzyjemności na odprawie

najwyzej kaza ci wywalic mozesz rznac glupa ze nie wiedzialas -les ile mozesz przewiezc

Gość księża córka
ryanair najgorsze ? ja tam różnymi latałam i wszystkie są jak na mój gust takie same, nie widze żadnych różnic

Gość asasdsdfdfdfdgfgf
do sephi a ta rozpakowana to dajesz do recznego czy tego wiekszego??

Gość dozwolona jest tylko
1 sztanga!!! a ze komus udalo sie przewiezc wiecej to inna sprawa, w momencie gdy osoba z nadwyzka zostanie skontrolowana musi placic kare za NADWYZKOWE sztangi i je oczywisci eoddac :) a to boli. uwazam ze zbyt ryzykowne przewozic niedozwolona ilosc fajek. pamietajcie ze podobnie jest z innymi produktami: kawa, perfumami, alkohloem itd.

do podrecznego ale moi znajomi woza zapakowane i nic nie robia ja juz tez bede jedni to woza nawet 3 paczki czasem sie uda i dokladnie dla mnie ryan i wizzair niczym sie nie roznia

Gość awsedrftgyhu
a taka kara to duzo?

jak ktos ma urok osobisty i zdolnosc do przekonywania to przewiezie :D

Gość dozwolona jest tylko
"Limity na wwóz papierosów do Wielkiej Brytanii po 1 maja 2004 roku Ministerstwo Finansów informuje, że Wielka Brytania zdecydowała się utrzymać po 1 maja 2004 dotychczasowe limity przywozowe papierosów zakupionych w Polsce. Limit papierosów przywożonych na własny użytek bez cła wynosić będzie, tak jak dotychczas, 200 sztuk. Pasażerowie posiadający papierosy w ilości przekraczającej dopuszczalny limit proszeni są o skorzystanie z czerwonego korytarza (Red Channel) lub telefonu zgłoszeniowego (Red Point Phone), w celu opłacenia cła. W przypadku nie zgłoszenia papierosów przywożonych ponad limit, brytyjskie służby celne dokonają zajęcia całości przywożonych papierosów. Zasady przywozu pozostałych wyrobów tytoniowych na własny użytek będą takie same jak dla pozostałych państw członkowskich UE." zrodlo: http://www.mf.gov.pl/sluzba_celna/dokument.php?dzial=531&id=32786