Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flikuś

znowu krwawienia

Polecane posty

Gość flikuś

hej, mam dziwny problem. podczas brania tabletek (1op.) w okolicach 14-15 dnia zaczelam krwawic, trwalo to okolo 4 dni, nie przerywalam brania tabletek. i teraz w tej 7 dniowej przerwie a dokladnie w 4 dniu znowu zaczelam krwawic?? dlaczego tak sie dzieje? myslalam ze tamto wczesniejsze krwawienie bylo moim okresem, ktory pojawil sie troche za szybko, czy to jest normalne? bo mi sie wydaje ze raczej nie :( dodam jeszcze ze to krwawienie ma dziwny kolor, jest takie "przybrudzone"

ja tak mialam przez 3 miesiace! Lekarz mowil,ze to normalne i ze organizm sie przyzwyczaja

Gość aniulka 28
oj dziewczyno to co mialas wczesniej to niebyl okres tylko plamienia kture czesto sie pojawiaja szczegolnie na poczatku stosowania tabletek anty wiec niema sie czym przejmowac :):):) wlasciwy okres przy tabsach to ten w czasie 7 dniowej przerwy wlasnie po to sie robi przerwe na krwawienie przeczytaj dokladnie ulotke to sie wszystkiego dowiesz:):):)

Gość ulotka
czytac ulotki a nie panikowac

Gość anitek28
naprawde nie ma powodu do zmartwien mozliwe skutki uboczne przy anty to sa wlasnie plamienia a co do krwawien w czasie siedmiodniowej przerwy to jest twoj wlasciwy okres po to przerwe sie robi zgadzam sie z poprzedniczka pozdrawiam i zycze powodzenia