Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

28latek

Dzieciak mojej kobietki działa mi na nerwy

Polecane posty

jak słyszę że jakiś znęcał się nad dzieckiem swojej partnerki to czasami mnie to nie dziwi. Muszę w końcu poszukać porządnej dziewczyny

Gość no gratulacje...
:O musisz ją bardzo "kochać" skoro tak piszesz... :O

Gość Ja mam 20lat przede mną 7niebo
Trzeba zaakceptowac dziecko a wtedy negatywne uczucia do niego odejdą wzaz z niechęcią .Mozesz to zrobic dla swojej kobiety a na pewno to doceni. Nikt nie karze Ci być ojcem :)

ja juz mam dosyć muszę sobie znależć porządną dziewczynę tylko nie mam pomysłu jak ich kulturalnie z mieszkania wywalić(z mojego ale nie chcę aby na ulicy wylądowali)

Gość ja myślę
niech on go lepiej nie akceptuje, tylko idzie w pierony do innej.

Gość wlasny dzieciak tez czesto
dziala na naerwy, Albo go uznasz za swoja rodzine, albo nie zawracaj kobicie glowy

Gość wodzirejka
jesteś obleśnym egoistą :o bleee sram na ciebie :P

Gość ShockShock
Jesteście porąbani!Słów brak!Dla mnie jesteś głupku mniej dojrzały od tego chłopca. Skoro decydujesz się na mieszkanie z kimś kto ma dziecko, to mogłeś o wcześniej pomyśleć o tym, że to poniekąd odpowiedzialność, a nie tylko zabawa! Swoją drogą, takich jak ty powinni kastrować...

Gość anna 24
to po co jestes z ta kobieta? skoro cie denerwuje bachor to ona chyba tez zacznie bo bedzie chciala dla dziecka jak najlepiej. odp na pytanie. to raz a po drugie z perspektywy tego co ci tu radza: DZIECKO ALBO TY taki warunek postawic... kazda ale to kazda wybierze dziecko. no bo co ma z nim zrobic nawet jak cie wybierze? oddac do adopcji na smietnik??? wez sie zastanow. albo zaakceptujesz dziecko albo daj sobie spokoj bo krzywdzisz ja- pewnie cie kocha, dziecko- odbierzesz dziecku ojca ...dobrego ojca ktorym nie bedziesz nigdy dla niego a siebie przedewszystkim oszukujesz...

Gość aniaaaa.
a Ty jatamannnn pierdzielisz!!! "gówniarz poczuł się pewny...." :O po postach 28latka widać, że dzieciak nie broi, nie włazi na głowę...czytajcie ze zrozumieniem. jemu chodzi o to, że dzieciak wkurza go tym tylko, że w ogóle jest. a wy takiemu dupkowi jeszcze radzicie "żeby zrobił z tym porządek"? idźcie się leczyc... :O :O :O

Gość Makabraaaa
Widać, że nie macie dzieci. Ale jeśli dziewczyny też się pod tym podpisują, to nie życzę im, aby kiedyś zostały kopnięte przez chłopaka będąc w ciąży, albo już mając dziecko. Ciekawe, jakie wtedy będą miały miny, kiedy jakiś many wypnie się na nie, bo w końcu już dzieciata. :)

Gość najlepsza jest dziewica
Jak się myśli poważnie o związku..

A w jakim wieku jest to dziecko? I w czym dokładnie Cię tak bardzo denerwuje?

Gość az zal sciska
zero odpowiedzialnosci, zero uczuć, po prostu zero ludzkie z ciebie. odpuśc dziecku i jego matce i rozstań się z nimi, to najlepsze co możesz dla nich zrobić. i nie zasłaniaj się , że masz jakąś przyzwoitośc i dbasz o nich, żeby nie mieszkali na ulicy. a przedtem nim spotkalo ich nieszczescie ze spotkali ciebie - to gdzies mieszkali

Gość aniaaaa.
a Ty 28 LATKU ROZMAWIAŁEŚ CHOCIAŻ Z TYM DZIECKIEM? bo może ono wyczuwa, że jest nielubiane? i robi się niezdrowa ztmosfera? a jakbyś miał własne dzieci? nie rozumiem, jak można być tak obłudnym i tak zachowywać się w sosunku do obcego dziecka, i mówić jeszcze, gdybym miał własne, to byłoby inacze :O

Gość aniaaaa.
nie łudź się

Gość w tych czasach
Szkoda zdrowia i pieniedzy (zbyt trudno się zarabia)cudze bachory..

Gość Via Roma
Przede wszystkim to kobiety nie powinny zadawać się z dziećmi :O

Gość 28latek to dupek
dupek dupek dupek