Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kulka-a

Prostownica, pomożecie?

Polecane posty

Gość Kulka-a

Chcę kupić tanią prostownicę z funkcją jonizacji... widziałam jakieś w Rossmannie. Czy ktoś kupował właśnie stamtąd? Ile kosztuje? (Nie stać mnie na prostownicę około 100 zł...)

Gość Kulka-a
up up

Gość Ona o ja
ja kupilam za 40 zl i jest bardzo ok...kupilam ja w realu

Gość za 40 zl
TO SZASJ !! nie zdziw się jak za ok pół roku będziesz miała siano na głowie zamiast włosów :O :O :O

Gość Ona o ja
mam ja juz ponad rok i jest ok, a zeby niknac siana na wlosach wystyarczy raz w tygodniu stosowac maseczke na wlosy a po kazdym myciu jedwab

Gość Kulka-a
W moim mieście nie ma realu... :/ no cóż, muszę wypróbować z Rossmanna. U mnie zazwyczaj sprawdza się to, że tanie potrafi być naprawdę dobre, czasami lepsze od droższego...

Gość Ona o ja
zgadzam sie

Ja słyszałam, ze ta z funkcją jonizacji napusza i elektryzuje włosy...ale nie wiem ile w tym prawdy. Ja mam zwykłą, ale z tym grzebykiem, więc nie ciągnie włosów, a do prostowania używam brylantyny w wosku z Joanny..(ok6zł) Rewelacja!!!! A po myciu włosów, tak jak koleżanka jedwab z glis kura Polecam!

Iloniczek w jaki sposób używasz tej brylantyny i co dzięki niej zyskujesz? W odpowiedzi na zadane pytanie- ja kupiłam na Allegro ceramiczną bez jonizacji firmy Sayona, kosztowała chyba 40zł i jest świetna. Od czasu do czasu też używam tego jedwabiu z gliss kur, ale nie codziennie, bo mam włosy z tendencją do przetłuszczania się.

Hej, ja w Geant kupiłam kiedyś prostownicę Eldom, tania, mała i poręczna, nie zajmuje miejsca w walizce ani w łazience :) Jestem z niej bardzo zadowolona, przed suszeniem i prostowaniem nakładam jedwab na włosy i wyglądają naprawdę ładnie.