Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyna

a kto jest szczesliwym katolikiem???

Polecane posty

Gość qwertyna

caly czas wypowiadają sie ludzie, ktorzy nie są katolikami i widzą milion wad w naszej religii i kościele. A kto jest w tej wierze szczesliwy>? Ja na swojej drodze spotkalam mase cudownych księży, ludzi którym wiara pomogła odzyskać zdrowie i życie. A to że zdarza sie ksiądz pedofil czy inne historie to nie jest żadna norma. To jest po prostu bardziej nagłaśniane. Ja jestem z tym szczesliwa. i życze to reszcie katolikow.

Gość qwertyna
Szatan jest moim Panem, szanujmy i miłujmy go w pokorze. Módlmy się tu wszyscy na tym forum do Anioła Ciemnosci, Anioła kafeterii ....

Gość jak to sie mowi
jedna jaskolka wiosny nie czyni. nie wszyscy ksieza sa tacy, choc moim zdaniem ci z pseudo-powolaniem powinni zrezygnowac jak sie nie czuja na silach zeby byc ksiedzem

Gość kajko i kokosz
Gdzie wy spotykacie tych wspanialych ksiezy? Ja jakos zadnego nie moge spotkac, sami idioci mi sie trafiaja :O

Gość qwertyna
wspaniałego rydzyka spotkałam na zabawie dobroczynnej za duszę niewiernej niechrześcijanki, razem wypili my kielicha

Gość qwertyna
włascie pierdłam za jego imię,

ja jestem katoliczką. i osobiscie nie biorę sobie do serca opini ludzi z kafe w prawie żadnej sprawie :classic_cool: jeśli oni mówią, że ta wiara jest zła, znaczy, że jest najlepsza :classic_cool:

Gość masz swieta racje zalosne
:)

Gość do żałosne
żałosne - żałosne są te moherowe berety, oj żałosne :O - ale cóż jaka wiara taki katolik z Ciebie :O

Gość qwertyna
czy masturbacja jest grzechem, bo chyba własnie zgrzeszyłam???????

Gość jak się wyspowiesz
to nie bedzie grzechu i dalej możesz się masturbowac

Gość ekhmmmm
A ja trafiam na różnych księży,ale jak to ktoś powiedział: "Nie należy postępować tak jak księża(bo czasem postępują źle) tylko starać się robić to co mówi ewangelia,czyli to co księża do nas mówią na mszy".A ogólnie to jestem szczęśliwą katoliczką, bycie na mszy przywraca mi równowagę, spokój i optymizm :D

Gość ekhmmmm
A ja trafiam na różnych księży,ale jak to ktoś powiedział: "Nie należy postępować tak jak księża(bo czasem postępują źle) tylko starać się robić to co mówi ewangelia,czyli to co księża do nas mówią na mszy".A ogólnie to jestem szczęśliwą katoliczką, bycie na mszy przywraca mi równowagę, spokój i optymizm :D

Gość ekhmmmm

Gość ekhmmmm

Gość puupopypupopy

Gość qwertyna prawdziwa
jakiś idiota pisal jakieś bzdury o szatanie w moim imieniu, ale wybaczam mu- pewnie nie ma biedactwo co mądrego napisać. Ciesze się ,że niektórzy z Was są szczęśliwi jako katolicy i jednoczesnie smutno mi że niektorzy spotykają na swojej drodze złych ludzi, arogantow i egoistow, a najgorsze co moze byc to fanatycy i księża bez powolania. Nie zrażajmy się! Niech każdy najlepiej sluch sumienia, tak sobie myśle.

Gość hipp
ja spotkałam kilku fajnych księży w mojej parafii, wcale nie oplywają w złocie, zawsze można do nich przyjść pogadaci widac po nich że żyją ewangelią. To jest dla mnie świadectwo prawdy! A te historie w mediach... media wszystko są w stanie podnieść do rangi epidemii.!

Gość ciepły styczniowy dzień
to jest wasza racja czyli racja katolików...a moja racja jest taka, że nie wierzę nie wierzyłam i wierzyć nie będę. Nic dobrego wcześniej mnie nie spotkało modląc się czy też "oddając Bogu" Nie mam zamiaru, więc się poświęcać. Jest mi bardzo dobrze w obecnej sytuacji :)

z moherami niewiele mam wspólnego. Oprócz tego, że do tego samego kościoła chodzimy. Tyle, ze ja tam ani dla moherów ani dla księdza nie idę. Ale niektórym widze trudno to pojąć ;)

Gość jak to.... nie
Ja jestem. A czasy takie smutne są, że teraz łatwiej się do perwersji, rozkładu rodziny itp. przyznać niż do wiary katolickiej. Szkoda

Gość bibi234
Ja jestem szczęśliwą katoliczką:) Oczywiście mam chwile buntu i wyzwolenia, nie traktuję przykazań jako zakazów, wręcz przeciwnie- dzięki ich przestrzeganiu jestem WOLNA:) Niektórzy i tak nigdy tego nie zrozumieją....

Gość bibi234
Jestem wolna bo nikomu nie zazdroszczę, nie pożądam niczyjego męża:), nie jestem chciwa, nie zachlastam się za forsę, nie sypiam z kazdym facetem tylko dlatego, że mi się spodobał. Dążę do tego żebyświat był w miarę czarno-biały, a rzeczy nazywam po imieniu:)

Pax ! Pax ! Chrzescijanie. zamiast opluwac poznajcie bo nie znane grozne. jezeli wejdziecie na strone Radia Maryja i przeczytacie tekst wygloszony na sympozjum Arb Wielgusa to zrozumiecie dlaczego tak zajadle dzisiejsze media tak go atakowaly. a i wiele rzeczy jako Katolicy sami sie dowiecie. bezwzgledu na to co myslicie o tym Biskupie.

Gość bibi234
Wielgus, Rydzyk to margines i patologia. Kto by się takimi łosiami przejmował:D

Gość bibi234
Umiera papież. U wrót raju św. Piotr go pyta: - Ktoś ty? - Ja? biskup Rzymu. - Biskup Rzymu? Nie kojarzę. - No, namiestnik Pański na Ziemi. - To Bóg ma namiestnika? Nic mi o tym nie wiadomo. - Jestem głową kościoła katolickiego! - A co to takiego? - .... - Dobra. Czekaj tu, idę spytać szefa. (tup, tup, tup) - Panie Boże, masz chwilkę? Jest tu taki jeden, mówi, że jest papieżem, Twoim namiestnikiem na Ziemi, głową czegoś tam.. - Nie kojarzę. Ale moment... Jezusie, może ty coś o tym wiesz? - Nie, tato, nie kojarzę. Ale pójdę z nim pogadać. Po chwili wraca Jezus zwijając się ze śmiechu i mówi: - Pamiętacie to kółko rybackie, które zakładałem 2000 lat temu? - No, i...? - Oni do tej pory działają! To na dowód, że "my" też mamy poczucie humoru

Gość hero
ale dobre:):):) Ja tez jestem szczesliwą katoliczką:) I co wiecej takie historie jak Rydzyk, Radio Maryja, ksiądz co ma żonę.. itp wcale mnie nie zniechecają. Bo kto powiedzial że w kościele szatan nie dziala? Oj dziala i to kilkakrotniej silniej niz gdzie indziej!:) Pozdr.