Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyna

a kto jest szczesliwym katolikiem???

Polecane posty

Gość kesaa
ja jestem szczesliwym katolikiem i nawet jak mam zly dzien to sie nigdy nie zalamuje:) Ciesze sie że tyle nas jest!

Gość hippp
ja tez jestem! Dzis w kościele bylo tak strasznie dużo ludzi że aż sie zdziwilam .Niby tyle osob psioczy na kościol ale z drugiej strony drugie tyle tam chodzi, wiec nie jest zle- Skoro chce im sie w srode po pracy isc na nabozenstwo zamiast przed tv!

Gość ja jestem szczesliwa
katoliczka i do tego dumna :) tak, jestem dumna ze swojej religii nawet jesli niektorzy zaraz mnie za to napadna .

Gość ja jestem szczesliwa
dzis bylam w kosciele na Popielcu i zawsze kiedy wracam z kosciola czuje takie zadowolenie i sile do zycia :)

Gość hero
ja też po przeżyciu mszy świętej czuje się taka jakaś uskrzydlona:) Wiara daję mi dużo nadziei i siły.

Gość hipop
szczesliwi górą!

Gość flopppy
Hej, ja i moja rodzina tez jestesmy katolikami i mamy sie dobrze, mamy przyjaciol, bawimy sie, staramy sie zyc zgodnie z przykazaniami i to chyba scala nasz dom. Uwazam ze nasza religia bardzo nam pomaga walczyc z wlasnymi slabosciami, podejmowac wyzwania i isc naprzod.

Gość hipop
brawo:) Milo to slyszec, czy ktos z was nalezy do jakiejs wspolnoty? Moja przyjaciolka w Olsztynie jest od lat w takiej wspolnocie i zyskala tylu przyjaciol, to wspaniali ludzie w przeroznym wieku. Myslalam o tym zeby tez znalezc sobie taka wspolnote. Znacie jakies fajne w wawie?

Gość assda
szczesliwi katolicy nie siedza raczej na kafeterii, tylko miedzy ludzmi:)

Gość Lianna
To ja wam powiem, że kiedy przeżyłam życiową tragedię, to zaden z księży ani "przyjaciół" katolików mi nie pomógł! Chodziłam do kościoła, Oaz, itp, wierzyłam...Gdyby nie całkiem obca (niewierząca) osoba to nie wiem, co by ze mną było! Obłudnicy!

Gość hero
przykro ,że Cie to spotkalo, ja mam zupelnie inne odczucia i spotkalam w swoim zyciu wspanialych katolikow ktorzy mi pomogli. Szkoda że Ty musialas trafic na tych fałszywych.

Gość helka85
katolicy są do bani! Wszyscy zaklamani i niedorzeczni!

Gość hero
ale dlaczego tak piszesz? Uważasz, że ty jestes w porzadku wkładając wszystkich do jednego worka?

Gość asista
nie przejmuj sie, ludzie juz tacy sa. Trzeba zyc swoim zyciem i po prostu byc w porządku.

Gość hipp
masz racje i przede wszystkim nie można generalizowac.