Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się zastanawiam

Czy swoją postawą można zmienić wasze nastawienie do facetów?

Polecane posty

Gość tak się zastanawiam

Dostałem kosza, pewnie przez brak urody...ale ta dziewczyna ciągle jest sama, czy zdarzyło wam się poczuć coś do osoby która odrzuciłyście? Jest sens być kimś dla tej dziewczyny ?

Gość ehytree23456
jestem od 5 lat z facetem ktorego odrzucilam bo mi sie nie podobal ........ale sie zakochalam i kocham go nadal baaardzo i jest dla mnie najkochanszy i najsliczniejszy na swiecie:)

Gość tak się zastanawiam
ale co robił, że wszystko się zmienilo ???

Gość A ja mysle...
jak poznalam meza tez mi sie najpierw nie podobal ale potem cos sie zmienilo kochamgo na zaboj

Gość robaczki świętojańskie
dostałeś kosza, to go odbij :) ech ludzie...wieczna tułaczka za uczuciem, a kiedy już się zakocha, nie potrafi zrozumieć tej co odrzuca. a może piana ciekła Ci z ust ? :D

Gość perpetua
a ja myślałam na początku, że mój facet jest .................. gejem wprawdzie nie mam nic przeciwko gejom, są naprawdę pełni uroku i taki też był mój ukochany:) ale potem się przekonałam, właściwie to bardzo szybko, że jest 100% facetem pod każdym względem......... urodziwy też nie jest, ale ma niesamowitą osobowość i jest dla mnie - tylko dla mnie stworzony:) a ja dla niego. Amen.

Gość tak się zastanawiam
czyli raczej szans nie ma...tak myślałem.....to może lepiej znikne z jej życia.....

Gość ehytree23456
BYL DLA MIE DOBRY BYL PRZYJACIELEM NICZEGO NIE RZADAL POMAGAL MI WE WSZYSTKIM NIE NARZUCAJAC SIE PRZY TYM ZA BARDZO

Gość tak się zastanawiam
to skąd poznał że twoje nastawienie się zmieniło ? bo chyba nie powiesz mi że ty zrobiłaś potem krok...

Gość perpetua
oj chłopaku......... jesteś albo jeszcze zbyt młody albo zbyt płytki, bo uroda to nie wszystko, owszem otwiera pierwszą bramę do przedsionka raju, ale niekoniecznie daje gwarancję znalezienia się w jego centrum........

Gość Man of Valor
Właśnie wydaje mi się że nastolatkiem już nie jest, bo nie wierzy w te dyrdymały o wnętrzu itp. Czy wam się wydaje że faceci są idiotami ?

Gość perpetua
owszem czasami są, ale na szczęście nie wszyscy i czasem z tego wyrastają:)