Spaghetti .... 8 Napisano 4 godziny temu (edytowany) z muzyki ... Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patriota z kamczatki 3 Napisano 4 godziny temu będzięsz siedział w ciupie za to co zrobiłeś z szynszylą, zobaczysz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 8 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, patriota z kamczatki napisał: będzięsz siedział w ciupie za to co zrobiłeś z szynszylą, zobaczysz Z tego co wiem hejterze wybierasz się tam we wrześniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wladimir 7 Napisano 3 godziny temu Zostało jeszcze tylko 136 dni do Bożego Narodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 8 Napisano 3 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 752 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Spaghetti .... napisał: ... Na dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 93 Napisano 3 godziny temu Przepraszam, że zakłócam spokój ale dwie sprawy nie dają mi spokoju. Pierwsza to to czy o zupie ogórkowej rozmawiałeś ze mną Ty czy jakiś Twój podszyw, Makaron. Druga to piosenka. Nie jestem wybitnym znawca ale YT podpowiadał mi czasem teledysk z młoda piękna indiańska dziewczyną tańczącą radośnie do muzyki z jakiegoś koncertu. Nie wiem kto to i co to a weszli w głowę. Nie potrafię tego odnaleźć na YT bo nawet nie wiem czego szukam. Gdyby byście mieli jakiś pomysł - będę wdzięczna za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 8 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Na dobranoc Na dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 8 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, murb napisał: Przepraszam, że zakłócam spokój ale dwie sprawy nie dają mi spokoju. Pierwsza to to czy o zupie ogórkowej rozmawiałeś ze mną Ty czy jakiś Twój podszyw, Makaron. Druga to piosenka. Nie jestem wybitnym znawca ale YT podpowiadał mi czasem teledysk z młoda piękna indiańska dziewczyną tańczącą radośnie do muzyki z jakiegoś koncertu. Nie wiem kto to i co to a weszli w głowę. Nie potrafię tego odnaleźć na YT bo nawet nie wiem czego szukam. Gdyby byście mieli jakiś pomysł - będę wdzięczna za pomoc. Nie musisz przepraszać Brum.Nie masz za co. Podszyw na bank, bo jak widzsz mam sporo hejterskich wrogów i w tym temacie też to wyżej widać. Kurcze nie wiem, ale jak przydzie mi coś do głowy to dam Ci znać Spoko Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patriota z kamczatki 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: mam sporo hejterskich wrogów to jak świrmo, szkoda ze sami też nawzajem sie zwalczacie bo razem byście mogli więcej łbów babom obciąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 71 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, patriota z kamczatki napisał: to jak świrmo, szkoda ze sami też nawzajem sie zwalczacie bo razem byście mogli więcej łbów babom obciąć. Podnieca cie lico Przemka? Mroczny pedau Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 8 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 13 minut temu, murb napisał: Pierwsza to to czy o zupie ogórkowej rozmawiałeś ze mną Ty czy jakiś Twój podszyw, Makaron. O zupie to ja, sorry nie doczytałem myślałem, że na priv ktoś Ci się wbił Bloka wyłapałem na Spaghetti... na kilka dni pisałem też o tym wcześniej Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 155 Napisano 2 godziny temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 155 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, patriota z kamczatki napisał: to jak świrmo, szkoda ze sami też nawzajem sie zwalczacie bo razem byście mogli więcej łbów babom obciąć. Ja nic do gościa nie mam lecz łeb odklejo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patriota z kamczatki 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Ja nic do gościa nie mam lecz łeb odklejo. jak nie gryzłeś sie ostatnio z nim, a moze to był kleksio jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 13 Napisano 2 godziny temu 25 minut temu, murb napisał: Gdyby byście mieli jakiś pomysł - będę wdzięczna za pomoc. Taniec brzucha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patriota z kamczatki 3 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 155 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, patriota z kamczatki napisał: jak nie gryzłeś sie ostatnio z nim, a moze to był kleksio jednak Do Lexa też nic nie mam , bo w niczym mi nie przeszkadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 8 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, patriota z kamczatki napisał: jak nie gryzłeś sie ostatnio z nim, a moze to był kleksio jednak Wypjerdalaj stąd ... bo skończysz pod śmietnikiem szukając piwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 71 Napisano 2 godziny temu Ale z was mroczne kaleki xD karzeł strzel se selfika do lustra jak typowa panienka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 8 Napisano 2 godziny temu Niech się palą Widmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patriota z kamczatki 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Do Lexa też nic nie mam , bo w niczym mi nie przeszkadza. makaron się z nim gryzł, naucz się czytać ćpunie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 752 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Get Out napisał: Reakcje juz mi uciekły ale słon został ich spalić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 155 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, patriota z kamczatki napisał: makaron się z nim gryzł, naucz się czytać ćpunie Nie mam ochoty na kłótnie i na tygodniu może jak zdecyduje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 155 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Reakcje juz mi uciekły ale słon został ich spalić Ciężki tydzień znowu mnie czeka i trzeba się nastawić psychicznie jak do walki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patriota z kamczatki 3 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Nie mam ochoty na kłótnie słabo jak już nawet ciosów nie oddajesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patriota z kamczatki 3 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Spaghetti .... napisał: Wypjerdalaj stąd ... bo skończysz pod śmietnikiem szukając piwa co tam menelu sapiesz? co to było z tym guru weź lepiej napisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 71 Napisano 2 godziny temu Karzeł owsika selfi se zapisał pedau Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 8 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, patriota z kamczatki napisał: co tam menelu sapiesz? co to było z tym guru weź lepiej napisz. Twojego guru Moona zapytaj Prawiczku i wyjdż stąd w końcu, bo Cię ktoś wyniesie Kurde sorry, we wrześniu sami Cię znajdą Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach