Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę tylko spokoju

Jak się pozbyć faceta,który..

Polecane posty

Gość Chcę tylko spokoju

nie daje mi spokoju? Jestem już tym bardzo zmęczona. Opiszę po krótce. Spotkałam kolegę, którego nie widziałam kupę lat.Kiedyś razem studiowaliśmy.Ucieszyłam sie,ze fajnie jest spotkać kumpla po tylu latach i posłuchać ile się w życiu wydarzyło prze tyle lat.Zapytał mnie o męza.Powiedziałm ,mu ze to stara historia, bo rozwiodłam się 3 lata temu.Znał mojego męża.Okazało sie, ze facet do tej pory nie ożenił się.Zdarza sie tak.Nie moja sprawa.Ale....od tej pory zaczął się moj koszmar.Adres moj zna, bo mieszkam od lat w tym samym miejscu.Zdobył mój nr telefonu.Wydzwania, pisze smsy.Nachodzi mnie.Łazi za mną.Juz nie mam siły mu tłumaczyć, ze nie jestem zainteresowana nim.Co ja mam zrobić?

Gość Obraź go
Na niektórych żadne normalne metody nie skutkują...

Gość saimon mole
powiedz mu zeby chapal i wypie.rda.l, to zawsze dziala

Gość Chcę tylko spokoju
Obrażałam go wielokrotnie.Nawet moje dziecko, które to słyszało powiedziało, ze jestem podła i niekulturalna.Ten gościu przekupuje moje dzieci prezentami.Codziennie śle mi kwiaty z kwiaciarni internetowej.Ja mam po prostu na niego alergię.Zaczynam go nienawidzieć.

Gość Chcę tylko spokoju
Pewnie, ze mam ochote powiedziec mu wprost.WYPIE..... Ale generalnie nie używam takich słów.To grzeczny człowiek.A mnie normalnie nosi by mu przyp.... Nie rozumiem, jak można być takim matołem i nie zrozumiec, ze ja NIE CHCE!!!!!! Może on wyznaje zasadę,ze jak kobietam mówi NIE to myśli TAK?

Gość saimon mole
nie zrozumielismy sie, mowisz mu chapaj dzide i wypie.rdalaj a wtedy strzal w rylo od pieknego nieznajomego, a kiedy sie polapie i zacznie myslec, to mu jeszcze raz przyp.ierdul, to zawsze skutkuje

Gość Sennna
Może powiedz mu, że juz kogoś masz.

Gość Sennna
A najlepiej to przyślij go do mnie :):)

Gość Chcę tylko spokoju
Ty...Amant... nie dołuj mnie. To nie jest śmieszne.Próbuję grzecznie wytłumaczyć gościowi zeby dał mi spokoj ale on najnormalniej w świecie twierdzi, ze poczeka kiedy mi przejdzie złośc i pokocham go. Zapytałam go czy są jakieś szanse zeby zrozumiał, ze mam go w d..... Powiedział, ze on jest cierpliwy i poczeka i zrobi wszystko bym zrozumiała, ze jestem kobietą jego życia. Tylko, ze .....on nie jest męzczyzną mego życia i nie bedzie.

Gość pod pomaranczowym...
kurcze, wspolczuje Ci.. sa tacy, do ktorych nic nie dociera z normalnym bys porozmawiala szczerze i wprost i by sie udalo a tu.. moze postrasz go, ze doniesiesz o jego namolnosci na policji? w sumie facet jest upierdliwy i utrudnia Ci zycie..

Gość Chcę tylko spokoju
do Senna powiedziałam mu, ze kocham kogos innego. Powiedział palant, ze poczeka az mi przejdzie. Wiem, ze łazi za mną i ostatnio napisał, ze jakoś nie widzi mnie z nikim wiec, pewnie jestem sama.

Gość pod pomaranczowym...
oj nie no.. jak lazi za Toba to naprawde.. gdyby to bylo USA to bez problemu policja by Ci pomogla.. nie wiem czy w Polsce sie uda. pewnie nie :o ale postraszyc mozesz

Gość Chcę tylko spokoju
Hej Amant... Wiem, ze ma 36 lat a kiedy sie urodził to nie mam pojęcia i nie interesuje mnie to.Nic mnie nie interesuje odnośnie jego osoby.

mialam podobny problem.przestalam odpisywac.zaczelam go ignorowac.za kazdym razem jak mnie spotykal-mowilam sorki ale sie troche spiesze.zauwazyl ze nic z tego.teraz cisza,zero kontaktu :)

Gość Chcę tylko spokoju
Ludzie...A co ja powiem policji? Ze ktos mi wysyla codziennie kwiaty? Ze chodzi sobie człowiek po ulicy i akurat mnie dziwnym trafem spotyka? On mi nie grozi, nie obraża, nie wyzywa. W najlepszym wypadku pokiwają głowami i powiedzą, facet się zakochał a ona robi aferę.

Gość Chcę tylko spokoju
Nie odpisuje mu, nie odbieram telefonow.Wiecie co on robi? Przyjeżdza pod moj dom, dzwoni do domofonu i pyta czy mi się coś nie stało, bo nie dają znaku życia? Pamiętajcie, ze mam dzieci, którym nie mogę ciągle wmawiac, zeby kłamayły, iz nie ma mnie w domu.Dzwięk domofonu przyprawia mnie o mdłości.

Gość saimon mole
powiedz mu ze spalas ze mna i masz adidasa

Gość kupa z bytomia
wszedłem na kafeterie czy przegrałem?

Gość ...... ahhhhhhhhhhh.....
zrób się dla niego przemiła i mdła aż do bólu..... potem mu powiedz, że marzyłaś o tym, aby Ci się oświadczył i że marzysz o wspólnym życiu z nim, tylko, że masz taką małą przypadłość, że jak kochasz to do grobowej deski i wymagasz nieco więcej, czyli zero kolegów, zero kawalerskiego życia, wypłata na stół i morda w kubeł, dużo dzieci, ale nie masz cierpliwości do nich, więc liczysz, że to on zajmie się wychowaniem, bo Ty musisz do kosmetyczki czasem skoczyć i do fryzjera, nie możesz być taką kurą domową, no i musisz się od czasu do czasu gdzieś z koleżankami wybrać, no i jakieś markowe ciuchy założyć..... i tak dalej i tak dalej...... pofantazjuj trochę.......... facet na pewno pęknie i da za wygraną skoro stawiasz opór to jesteś jeszcze bardziej dla niego atrakcyjna i ponętna, udawaj, że Cię juz zdobył a pójdzie gładko:) powodzenia!!!!!

Gość kupa z bytomia
a na koniec obciągnij mu z siarczystym stulejarskim połykiem

Gość saimon mole
i oddaj mu sie w pupe, powiedz ze jestes puszczalska polska qrwina i bedziesz wybawione

Gość Chcę tylko spokoju
do saimon mole A jak bedzie tez chciał się zarazić i znosić ból ze mną w cierpieniu?:) Na zasadzie "Póki śmierć nas nie rozłączy":):):)

Jeśli Cię śledzi to go postrasz, że zgłosisz to na policje. I rzeczywiście możesz to zrobić, skoro ten psychopata nie rozumie że nie życzysz sobie że cie nachodzi!!! Może sie wystraszy i sie odczepi.

Gość Chcę tylko spokoju
HAHAHA Powiedziałam mu , ze mam ogromne długi do spłacenia:) zapytał ile? wymyśliłam kwotę z kosmosu. Facet dwa dni myślał.W końcu powiadomił mnie, ze spoko, damy radę.Weżmie kredyt, w pracy będzie 13-nastka i zapłaci!!!!!!

Gość Julius Chlodwik
oby ten gościu stał się kiedyś milionerem wtedy od razu stałby się dla Ciebie atrakcyjny i nachodziłabyś go ale ja na jego miejscu kopnął bym ciebie w d**e i zabrałbym się za najlepsze laski.