Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDRTBH7

geje znów prowokują na całego

Polecane posty

po prostu chca,aby homoseksualizmu nie pomijano na wychowaniu seksualnym. zreszta nawet o heteroseksualizmie ucza niewiele... oczywiste powinno byc uczenie dzieci o wszystkich rodzajach seksualnosci.

Gość Rozetta
pederaści czychają na okazję by posiąść młode chłopięce ciałka i przygotowują sobie grunt do działania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a kombatanci chcieli mieć swoje rondo i mają - Radosława, tylko Babki szkoda ;) Geje chcą mieć pomnik to niech mają ;] i po problemie

Gość lopinaczek
agais, tobie chyba zboczona jesteś jeśłi uważasz, że należy dzieci w gimnazjum "informować" jak się zabawiać w cudzej kiszce stolcowej. Widać, że homopropaganada mózg ci wyżarła.

kurcze, ale z niektórych są niedoinformowane przygłupy ;] Przedmówco jesteś kobietą czy mężczyzną?

Gość lopinaczek
no, jasne nich się pedały dupią na ulicach, postawią sobie świątynię odbytu w na placu defilad i nich pochowają największego pedała w katedrze wawelskiej ... czemu nie, prawda kro.

Gość krukon
"gdybym był gejem to bym się leczył" obawiam się, że z takim podejściem do ludzi i rzeczywistości raczej byłbyś gejem podkładającym bomby :O Strzeż nas, Panie, przed takimi jak ty - przeszkadza Ci pomnik obok kościoła, ale stos byś tam ustawił bez mrugnięcia okiem :( Skąd w jednym człowieku tyle ciemnoty i agresji, w imię miłości do narodu podobno. Nie potrafisz szanować nawet jednostek, co Ty wiesz o narodzie? To zbieranina wszystkich nieszczęść i błędów świata, to są cynicy, Matki Polki i prostytutki, skorumpowani politycy i tacy, co topią dzieci, kiedy dostaną już becikowe. Oni sa normalni i nie przeszkadzają Ci? Są i inni, zwyczajni ludzie, z których żaden nie chce takiego orędownika. Nie oszukujmy się, powoduje Tobą wyłącznie obsesja. Psychiatra miałby o czym z Tobą porozmawiać :O

Gość dentkas
strzeż nas boże przed ogłupionymi przez zboczeńców - to tak zwani pożyteczni idioci, których różowa mafia wykorzystuje do szerzenia zgnilizny moralnej

Gość krukon
dla niektórych moralność sprowadza się do niewprowadzania członka w odbyt osoby tej samej płci :O własne kobiety ochoczo przymuszają do atosunków analnych :O

Gość znowu ten troll
z kompleksem małego💤

Gość dentkas
ludzie normani nie zabawiają się kupami, to chyba oczywiste

Gość Ozenka
teraz wszędzie pełno tych zboków

Gość dziwne to jest
bo ja jestem kobieta hetero i nic do gejöw nie mam ale mam dziecko i jako matka nie jastem za tym aby pozwolic im na adopcje dzieci,nigdy w zyciu.Ale co do stosunköw analnych to zgodze sie z ktöryms z moich poprzedniköw ze wielu,a moze bardzo wielu facetöw hetero namawia swoje partnerki do tego rodzaju stosunköw.I tego sie nie napietnuje,jakiez zaklamanie... :mnie osobiscie taki seks obzydza ale mam kolezanki ktöre tak wspölzyja i nie palam do nich nienawiscia bo uwazam ze to ich dupa i skoro im to odpowiada to ich sprawa.

uwazam,ze mlodziez 12-13 letnia powina byc juz poinformowana na temat orientacji seksualnych,zycia seksualnego itd. kilka lat pozniej rozpoczna wspolzycie i musza juz wszystko wiedziec w teorii z pewnych zrodel,zamiast z glupich gazet i starszych kolegow. nie wiem dlaczego akurat kwestia seksu analnego tak cie irytuje-moze marzysz o nim i nie masz szans? a moze jestes ukrytym gejem jak ten zolnierz w \"american beauty\"? nie wiem. zastanawia mnie dlaczego ludzie znajduja tyle powodow do nienawisci. potrafia nienawidzic nawet za to,ze ktos umie kochac mezczyzn,a nie umie kochac kobiet. albo za to,ze ktos lubi kochac sie analnie z zona. albo za to,ze ktos chce wpuszczac swiatlo wiedzy(czytaj: zrozumienia) na temat roznych form zycia intymnego do glow mlodego pokolenia,zeby zakonczyc ten ciemnogrod raz na zawsze.

Gość kostuch
Ja to bym wszystkich zboków zapakował i wysłał na jakąś wyspę, niech tam ustalą swoje prawa i się rozmnarzają.Oczywiście będąc dalej pod kontrolą ludzi normalnych.

dentkas pomijajac wszystko inne-prosze,powiedz mi,jaka sie krzywda komukolwiek dzieje,gdy maz kocha sie z zona analnie.co w tym zlego.

>lopinaczek >no, jasne nich się pedały dupią na ulicach, postawią sobie >świątynię odbytu w na placu defilad i nich pochowają największego >pedała w katedrze wawelskiej ... czemu nie, prawda kro. A czy ty się przypadkiem nie zagalopowałeś? Tak szczerze, znasz chociaż jednego geja? A nawet jeśli nie znasz, to zdziwiłbyś się, bo pewnie znasz i o tym nie wiesz. Kiedy Polska przestanie być krajem głupich zaściankowców, którzy w swoim pustych głowach nie potrafią zrozumieć, że homoseksualizm to nie zboczenie, ale norma? To nie jest molestowanie dzieci, to nie jest zabawianie się ze zwłokami, czy zwierzętami. Homoseksualizm to nie tylko seks, ale uczucia. Współczuję niektórym. Nienawiść do gejów, nienawiść do innych raz, narodowości, nienawiść do wszelkiej odmienności. A za brakiem tolerancji najczęściej kryje się nie akceptowanie samych siebie. Pozdrawiam Was młodzieży wszechpolska. A co jest w tym wszystkim najśmiejszeniejsze? Mężczyźni, którzy nie nawidzą gejów często sapią waląc sobie konia oglądając dwie laski uprawiające seks oralny. Hipokryci!

nawte jesli ktos tego pojac nie moze,to dlaczego zieje od nich taka nienawiscia:-( przeciez nic zlego wam geje nie robia. skierujcie te zawisc np. na super heteroseksualnych mezow,ktorzy zamiast spedzac czas z rodzina chleja z kumplami,zaniedbuja dzieci...oni szkodza spoleczenstwu naprawde,ale...no tak,oni sa normalni

Gość krukon
szkoda słów :( Pamiętacie te plakaty z pobita dziewczynką i kobietą /bo zupa była za słona/? Ci, których to boli i wścieka i tak wiedzą, że to podłe i tchórzliwe. A osoby, do których kierowano przekaz rechotały, mówiąc "I dobrze k..wie, trza babę krótko i za łeb". :O Chyba żadne słowa tu nie pomogą :(

ale probowac trzeba:-) zawsze trzeba probowac przekonywac ludzi,ze nienawisc do niczego dobrego nigdy nie zaprowadzi. nawet nienawisc do tych topiacych dzieci. a nienawisc do ludzi,ktorzy nic zlego nikomu nie robia...ale sa innej rasy,wyznania,orientacji...coz...nawet genezy problemu nie rozumiem.

Gość krukon
dobrej nocy, agais :) sokratesowskie chodzenie ze świecą czasem jednak daje efekty ;)

Gość pampellek
mamy tu prawdziwą inwazję homoidiotów : agais, kro, krukon. Na przykładzie ich wypowiedzi wyraźnie widać dlaczego homoseks i homopropaganda są tak groźne - pozbawiają zainfekowanych resztek rozsądku. Gdyby podejście do seksu homośrodowisk było tak światłe i dobre jak te środowiska sugerują to dlaczego np. w USA wśród gejów aż 10% jest zarażonych AIDS, a wśród hetero tylko 2 promile ??? Ta dramatyczna różnica pokazuje jak nieodpowiedzialny model seksualności propagują te środowiska. Dzieci trzeba trzymać od takiego podejśćia na kilometr, a doroslych ostrzegać na każdym kroku przed kłamstwami i przemilczeniami gejowskiej propaganddy !!!

Gość do agis kro krukon
pozdrowienia! Nie warto gadac z tym ograniczonym Ciemnogrodem,bo rece opadaja , raczej tylko wspolczuc rozumku i logiki.Przez idiotow typu pampelluk , ja - hetero matka dzieciom mam ochote isc na parade , choc mnie to nigdy nie bawilo. ale chyba trzebaby dokopac niektorym

Gość kolibraczek
w sprawie poruszonej w tym topiku pojawił się ważny głos opublikowany w dzisejszej Rzepie: "LIST DO REDAKCJI W sprawie budowy "gejowskiego pomnika" Oddział Warszawski Stowarzyszenia KoLiber z najwyższym oburzeniem przyjmuje informacje o planowanej przez środowiska homoseksualne i lewicowe inicjatywie budowy "gejowskiego pomnika" (mającego jakoby upamiętnić homoseksualistów zamordowanych podczas II wojny światowej w niemieckich obozach zagłady) w kształcie różowego trójkąta na placu Trzech Krzyży w Warszawie. Ogrom cierpienia i krzywd doznanych przez ofiary niemieckiego ludobójstwa czyni moralnie niedopuszczalnym próby wykorzystania go w charakterze narzędzia walki o uznanie dla swoich (zazwyczaj szkodliwych) postulatów przez część środowisk grupujących lewicowych homoseksualistów oraz przez niektórych radnych warszawskich. Plany umieszczenia okazałego, granitowego, mierzącego 1,5 m wysokości pomnika w tak właśnie dobranym miejscu są dowodem, że organizatorom przedsięwzięcia chodzi wyłącznie o promocję swojej dewiacyjnej subkultury i wymuszenie dla niej społecznej akceptacji. Oddział Warszawski Stowarzyszenia KoLiber apeluje zatem do radnych warszawskich wszystkich klubów, by wyrazili swoje stanowcze potępienie dla cynicznych gier prowadzonych przez różne środowiska lewicowe wokół wciąż niezwykle bolesnych wydarzeń II wojny światowej dla uzyskania przez te środowiska całkiem współcześnie pojętych korzyści politycznych. Ronald Lasecki, rzecznik prasowy Oddziału Warszawskiego Stowarzyszenia KoLiber"

Gość rostoman
geje są właśnie tacy ! Seks i histeria - to jedyna co w nich jest.

znalazlam odpowiedz na pytanie \"pampell..ka?\" lubie gdy ktos wysuwa przynajmniej prawdziwe argumenty i dlatego chetnie odpowiem. wirusem hiv,droga plciowa, najlatwiej sie zarazic OD MEZCZYZNY. od kobiety o wieeele trudniej. dlatego wsrod heteroseksualistow jest mniej zarazonych. natomiast u gejow zarazaja sie wszyscy wzajemnie,bo wszyscy sa mezczyznami-proste. u lesbijek hiv jest jeszcze rzadszy niz u hetero. a wiec nie ma to nic wspolnego z \"nieodpowiedzialnym modelem seksualnosci\". powtarzam to,co uslyszalam w pewnym programie z ust znanej seksuolozki.