Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDRTBH7

geje znów prowokują na całego

Polecane posty

Gość kurwik renaty
te geje proszą się o kłopoty, po co im to ? Ja dopóki nie zaczęły się te jaja z homoślubami, z homoadopcją, z homopropagandą, homokłamstawami, pederastią, homoprowokacjami nic do nich nie miałem ale teraz mnie wkurwiają.

Gość dykinar
po co gejom takie ordybarne prowokacje jak ta z pomnikiem na pl. Trzech Krzyży ? O co tym zboczeńcom idzie ?

Gość Lutek X.
o co chodzi tym popaparńcom z tym pomnikiem ??????? czy geje są germańską piątą kolumną ?

Gość no tak nilosci blizniego
to sie w tych postach nie czuje Za to Ciemnogród na odłegłosc

Gość czuje się prawdziwą
troskę o człowieka i wolę ochrony go przed zboczeńcami !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do pampellek
Gdybys troche poczytal, to wiedzialbys, ze wiekszosc homoseksualistow byla zabijana od razu po przyjezdzie do obozow, bez zadnej ewidencji. Tak naprawde wiekszosc sie z tego cieszy, wiec moze wlasnie dlatego stawiaja ten pomnik

Gość pomysl co piszesz
To sa czesto utalentowani ludzie wnoszacy wielki wklad do swiatowej kultury - Leonardo da Vinci, Michał Anioł, Czajkowski, Proust,Oskar Wilde, Elton John, Iwaszkieicz, mnostwo innych, lacznie z laureatem tegorocznego literackiego paszportu Polityki.

Gość pampellek
tylko Niemcy byli ścigani za homoseksualizm przez III Rzeszę - to po pierwsze. Po drugie na terenie Polski hitlerowcy w czasie wojny więzili 48 homoseksualistów, z tego 12 zginęło. Tak więc nie opowiadajmy sobie tutaj bajeczek homopropagandy !

Gość pampellek
doceniam wkłąd homoseksalistóww dziedzinie kultury - tam ich zboczona natura sprzyja twórczym poszukiwaniom. Problem z tym, że teraz wzięli się za moralnosć oraz politykę, i tu niestety pełnią rolę totalnych destruktorów.

Gość koszmar senny
pampellek, jestem kobietą heteroseksualną, żoną i matką, a czuję do Ciebie odrazę sto razy większą, niż do jakiegokolwiek homoseksualisty. Jeśli mowa o zboczeniach, to nienawiść i homofobia są znacznie groźniejsze w skutkach. Jesteś wierzący? Słyszałeś o przykazaniach miłości?

Gość pampellek
kocham ludzi i dlatego chcę ich uchronić przed chorobą homoseksualizmu. Robię to odkłamując mity homopropagandy, która mąci ludziom w głowach podając fałszywe informacje i przemilczając inne.

Gość ty kochasz ludzi
?? Wybiorczo. Hitler tez kochal ludzi , a podludzi -Zydów, Slowian- chcial wytepic w imie wyzszych celów. Wg niego nie mialbys prawa istniec. I mało brakowało...

Gość pampellek
a to ciekawe skąd takie wnioski wysuwasz ? Czy z tego, że w odróżnieniu do homoentuzjastów nie mam homo za lepszych od hetero ? Że nie daję się ogłupić hompropagandzie ? Że uważam, że homoparom nie należą się takie przywileje jak heteroparom bo nie rodzą i nie wychowują potomstaw ? Że uważąm, że tylko pary hetero zostały przez naturę stworzone do wychowywania normalnego potomstwa i nie godzęsię na eksperymenty wychowawcze na dzieciach ?

Gość rutena88
50% ludzi w Polsce nie ma za co żyć, a 1% gejów walczy o przywileje dla siebie mimo, że statystycznie są bogatsi od hetero. To jest szokujące po prostu.

co za niedowartościowani ludzie, ja jakos nie odczuwam potrzeby obnoszenia się z moja orientacja seksualna, no ale widać niektorzy myśla tylko o jednym... Pozdro dla wszystkich hetero :)

Gość zarowno wsrod homo
jak i hetero zdarzaja sie idioci, ktorych oczywiscie bardziej widac i slychac.Po co wiec takie uogolnienia? A co, niby nie ma nawiedzonych politykow hetero? Wybic ich? tylko z jakiego klucza? blondyni? wąsaci?jedynacy? Geje moga byc bardziej sfrustrowaniw, bo maja ciezsze zycie ( choc oprzeciez nie oni zawinili, tylko matka natura0 , dlatego czesciej odreagowuja

Gość rosa linda
"uważąm, że tylko pary hetero zostały przez naturę stworzone do wychowywania normalnego potomstwa i nie godzęsię na eksperymenty wychowawcze na dzieciach ?" pampellek, jesteś najlepszym dowodem na to, że heteroseksualna para może wychować jednostkę całkowicie zwichrowaną, zkompleksioną i skrzywioną moralnie. Też jestem hetero, a krucjaty ze swastyką nie wyruszam :O I nie opowiadaj nam bajek o kochaniu ludzi. Wszyscy jesteśmy ludźmi i nikt nie upoważniał Cię do prowadzenia podobnych dyskusji i działań w imię naszego dobra :O :O

Gość pampellek
rosa linda, w odróżnieniu od ciebie nie jest mi obojętna przyszłość społeczeństwa, którego jestem członkiem,i nie jest mi obojętny los Polski ... a geje teraz po prostu zabrali się za niszczenie cywilizcji europejskiej, szerzenie demoralizacji i ryzykownych zachowań seksualnych. Na to nie potrafię się zgodzić tym bardziej, że widzę jak cynicznie rozgrywają to politycznie i propagandowo. Poza tym ja występuję nie tyle przeciw gejom co przeciw ich niczym nieuprawnionym roszczeniom, które od jakiegoś czasu nieustannie eskalują.

Gość pampellek
to geje zakłamują nasz język ! każdy kto jest przeciw ich roszczeniom jest nazywany homofobem, każdy kto proponuje im leczenie jest odsądzany od czci i wiary. Homoentuzjaści przejmują te nawyki co widać w tej dyskusji.

Gość rutena88
geje naprawdę przesadzają z tymi niekończącymi się prowokacjami. Nie możę jakiś 1% tak zakłucać pubiczny dyskurs. Są ważniejsze sprawy niż adopcja dzieci przez pary homo - na przykład kwestia pomocy dla dzieci w biednych rodzinach czy kwestia służby zdrowia. Pieniądze, które geje chcą wyszarpać dla siebie lepiej wydać na hospicja na przykład.

Gość zgadzam sie z rosa linda
i nie upowazniam pampelleka aby w moim imieniu zbawiał swiat. Ciekawe jak bys mowil, gdyby ci sie urodzil syn homo.Eutanazja? A co do pomnikow - rozne sa, lepsze i gorsze,raz buduja, raz obalaja , jeden gejowski mnie nie rusza.

Gość Tamcil
tym gejom to szjba odbija na całego. Wyskoczyć z takim pomysłem to robienie sobie ze społeczeństwa jaj. Nie byłoby moż eto takie groźne gdyby nie zastępy półgłówków, którzy takie wypuszczania biorą za dobrą monetę i zaczynają dążyć do zrealizowania tych głupot. Najbardziej naiwne są młode kobiety - te to kążde słowo zboczeńca traktują jak ewngelię.

Gość pampellek
gdybym był gejem to bym się leczył - współczesna psychoterapia pozwala 1/3 gejów wrócić do normalności, i są nadzieje na jeszcze wyższą efektywność leczenia.

Gość jak Lepper ma jakis
szlenczy pomyslto jakos niekt nie mowi, ze hetero prowokuje. Kazda orientacja ma swoich nawiedzonych, wiec nie uogolniajcie

Gość skad te dane
o 1/3 uleczenia? Prosze podac WIARYGODNE zrodla.

Gość pampellek
poza tym człowiek nie rodzi się gejem - to mit szerzony przez homopropagandę. Geję wolą uprawiać seks niż się leczyć więc propagują hipotezę, że za homopreferencjami stoją geny. Nauka nie wypowiada sie jednoznacznie w tej sprawie. Jest pewne, że na pewno część gejów została nimi za sprawą niewłaściwego środowiska rodzinnego. Czy dotyczyczy to wszystkich gejów tego jeszcze nie wiadomo. Jednak gejowska homopropaganda przedstawia sprawę zupełnie inaczej, i niezgodnie z badaniami - według niej wszysscy geje urodzili się gejami bo mają gejowskie geny.

Gość skad te dane
nadal nie podajesz zrodel naukowych

Gość do pampellek
Czy z ciebie jakis psychoterpeuta bylby w stanie zrobic geja? Gdzie ty widziales 'uleczonego' geja'? Co jakis czas wyskakuje jakis szaman, ktory oglasza sie psychoterapeuta gejow i chce zbijac na tym kase.zalosne. Homoseksualizm nie jest CHOROBA, jesli to do ignorantow takich jak ty nie dociera, to wasz problem. I jeszcze slowo do rutena88 -geje nie walcza o specjalne przywileje, tylko o prawa, ktore ty juz masz. Jesli uwazasz dwoch facetow trzymajacych sie za rece za taka wielka prowokacje, to szkoda mi ciebie. I nie zagadaj nikomu do kieszeni! Pracujesz to masz.

Gość gdyby to bylo az tak skuteczne
nie byloby problemow. Myslisz,ze geje maja latwe zycie i ze nie chcieliby sie urodzic hetero? Jasne ze sa niektore sprzyjajace warunki ( wojsko,wiezienie, klasztory, rodziny patologiczne), ale to margines. Znajomi maja 1 syna geja, drugiego hetero, wychowywali identycznie, geja probowali leczyc w kraju i za granica, nic z tego. Gdyby ten facet wynalazl jednoznacznie skuteczna terapie, dostałby Nobla.