Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarenka24

Pomóżcie mi sie wykurować. Wejdź proszę...

Polecane posty

Gość sarenka24

Dostałam własnie pracę a tu ciach wczoraj gardło coraz bardziej bolało, gorączka.. Dziś wstałam z zatkanym nosem, gorączką i takim bolem gardła, że ledwo ślinę przełykam. Właśnie siedze przy ciepłej herbatce, nos posmarowałam maścią majerankową i co dalej, jak się nei dać chorobie jaki lek kupić??

tabcin trend, łyka sie 4 razy dziennie, w regularnych odstępach czasu po 2 kapsułki do tego polopirynę lub aspirynę, 4 x dziennie po jednej do nosa xylorhin żel, żeby nie kapało i nie był czerwony od wycierania do ssania halllsy - czarne albo granatowe to taki zestaw ratunkowy oczywiście najlepiej byłoby wygrzać pod kołderką z tydzień, ale czasem sie nie da i trzeba się chwytać radykalnych środków

Gość sarenka24
Mam nadzieję, że to pomoże i że weekend wystaczy na wyleczenie się :(

wyleczyć to sie nie wyleczysz, cudów nie ma, ale zaleczysz trochę i złagodzisz objawy na tyle, zeby móc normalnie funkcjonowac w pracy wyleczenie to ok. tygodnia czasu, po 3-4 dniach zejdź z tabcinu, zostaw sobie tylkopolopirynę/aspirynę i wit C/rutinoscorbin w ilo.ściach hurtowych

Gość ggikiuouo
polecam amol, naprawdę dobrze działa. tylko jest naalkoholu więc lepiej nei beirzjak idziesz do pracy ;-) tylko po południu /wieczorem. pomógłmi gdy podczas ciężkiej zimy musiałam dojeżdżać do pracy i wystawac przed 6 na przystanku czekajac na bus. poza tym łyżeczka staretgo korzenia imbiru (świeżego) zalkana wodą ostatną tak z 5 minut, 2łyżki/łyżeczki (jak kto lubi miodu) i dużo cytryny. Rozgrzewa i stawia na nogi.... a jak czesto chorujesz to zacznij brac echinacea ratiopharm w kroplach lub citrosept(choć citroseptu sama nei wypróbowałam)

Gość turkus1
sarenko , posluchaj kup vit c po 500mg i wez co dwie godziny po 2 tabl. , przez 1 dzien , nastepne 2 dni co 4 godziny , tylko pamietaj przez 3 dni taka dawka , zrob sobie inhalacje tym amolem ,ok