Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nafe

Seksu już dawno nie było...

Polecane posty

Gość Nafe

Co zrobic aby poprawic zycie seksualne,bo teraz jest prawie zadne. Moja kobieta prawie nigdy nie ma na to ochoty (raz na 2 tygodnie).a jezeli juz to nie ma w niej zaangazowania,cala inicjatywe przejmuje ja.chcialbym zeby bylo z jej strony widac chec,zaangazowanie i gragnienie poglebiania tejze dziedziny.

Gość kiebzań
No to klapa. Jesteście małżeństwem?

Gość Molok
Wystarczy seks raz na miesiąc. Wtedy traktujemy ten akt ze szczególnym namaszczeniem

Gość Nafe
Nie jestesmy w zalegalizowanym zwiazku,ale juz dlugo ze soba.Kiedys bylo lepiej :-(

Gość ona w sieci
A w jakim wieku jesteście i jak długo z sobą mieszkacie?

Gość Nafe
mamy po 25 lat i mieszkamy ze soba 4 lata

Gość do Nafe
A wiesz dlaczego ona nie chce się się z Toba kochać? Rozmiawialiście o tym?

Gość facet__
Ja właśnie z powodu kompletnego braku seksu rozstałem z dziewczyną z którą byłem ponad 2 lata. Nie chcę Ci tu nic sugerować, ale w takich sytuacjach to chyba tylko seksuolog albo psycholog może pomóc. Bo rozumiem, że rozmawiacie ze sobą na ten temat i to nic nie pomaga?

Gość Nafe
Poprostu nie ma ochoty,albo jest zmeczona,ale jak juz sie to stanie to wiadomo jest bardzo zadowolona!

Gość do Nafe
Nie ma ochoty........a dlaczego? Pytam, bo u mnie bylo bardzo podobnie. Tyle ze brak ochoty na seks bral sie stad, ze moj maz w lozku myslal przede wszystkim (zeby nie napisac wylacznie) o sobie.A ja po seksie udawalam, ze bylo super. Robilam to kilka lat, az w koncu zapedzilam sie w kozi rog.

Nie ma ochoty ? :D No to chłopie z tobą już nigdy nie będzie miała :( Rozejrzyj się za kimś innym.Powodzenia

Gość Ae.
Czasem tak się zdarza, kobieta ma swoje lepsze i gorsze dni, czasem stany takie mogą się przeciągnąć. Proponuję dużo cierpliwości i czułości dla partnerki, otoczyć ją troską i delikatnie wybadać, wypytać czemu tak źle się czuje. Może po tym okresie abstynencji seks będzie wam smakował jeszcze lepiej?

Gość Nafe
Nie mysle tylko o sobie.Przeciez seks to nie tylko jedna osoba.sam nie wiem...ale macie racie musz pokazac swojej kobiecie ze o nia dbam.Szczerze mowiac ostatnio za dobrze to nam sie nie uklada,to tez napewno jest przyczyna.

Gość do Nafe
Mowisz, ze nie myslisz tylko o sobie....hmmm Ale moze ona uwaza inaczej? Mowie Ci, warto sprawdzic czy aby na pewno seks przynosi jej tyle samo przyjemnosci co Tobie. Mezczyzni bardzo czesto zarzucaja swiom partnerkom ozieblosc, ale malo ktory probuje dociec, skad sie to wzielo.

Gość Nafe
Masz racje zarzucam jej to,ale wydaje mi sie ze przyczyna jest to ze nie do konca sie miedzy nami uklada.poswiecam jej za malo czasu,a szczegolnie dla kobiety seks to rzecz majestatyczna, nie wynikajaca tylko z porzadania,czyz tak?

Gość do Nafe
Owszem. Kobieta tyle daje mezczyznie w nocy, ile dostala od niego w dzien. Im czulszy mezczyzna w ciagu dnia, tym chetniejsza kobieta w nocy. To oczywiscie w wielkim uproszczeniu. Najpierw postaraj sie sam zmienic, a pozniej zobaczysz ze beda efekty. Pozdrawiam

Gość Nafe
Piekne powiedzenie. A piekne dlatego ze prawdziwe.Dzieki

Gość do Nafe
Bardzo proszę :) Życze powodzenie, cierpliwosci i wytrwalosci. I obys nigdy swojej kobiecie nie zrobil tego, co moj maz mnie.......

Gość Nafe
Nie wiem co zrobil, Twoj maz Tobie,ale ja nie zamierzam krzywdzic swojej kobiety.chce z nia byc i duchomo i fizycznie