Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfgfg

OTO NAJPIEKNIEJSZA KOBIETA NASZYCH CZASÓW!czy sie zgadzacie czy nie tak jest!!

Polecane posty

Gość trelemoreleduperele
stara obleśna i ma zmarszczki

Gość dziwna geba
taka jokos.kwestia gustu

Gość JN.
NIE WCHODZCIE TO WIRUS!

Gość MalinowaRusalka
Kate Moss jest bardzo ladna , i jest moja ulubiona modelka:) :) :) Ale nie sadze zeby byla najpiekniejsza.To zalezy od gustu.Kazdemu sie podoba cos innego i kazdy ma jakies swoje ulubione typy urody..a tych typow jest bardzo duzo:) Kate napewno jest kochana ;* ale te narkotyki ja wyniszczaja. PS.Kobiety ze zmarszczkami tez sa piekne..co to kult młodości ?? Jak ktos nie ma swiadomosci tego ze sie zestarzeje jak wszyscy to ma problem:D

Gość Nieeestetyyy
Przykro mi, ale jak dla mnie to bardzo daleko jej do najpiekniejszej kobiety swiata! Przedewszystkim ma nieproporcjinalnie dużą głowę i co nie uchodzi modelce-KRÓTKIE NOGI!!!Te jej krótkie giry,aż rażą. Ale jeslo sie komus podoba,to ma prawo!!! Dla mnie,to poprostu ktos władował duzo kasy,aby ja wylansowac, bo walory estetyczne - marne, marne.

Gość MalinowaRusalka
Wiesz ze w Modernizmie to co piekne nie bylo wcale piekne ;) Tak jak w sredniowieczu zreszta.Kanony piekna zmieniaja sie jak w kalejdoskopie.Mi np nie podchodzi Alek Wek ale ktos uzna ja za doskonala;) i co z tego , i wszystko gra.

Gość Nieeestetyyy
No ok,ale kanony piekna co do długich nóg raczej sie nie zmienily i zupelnie nie rozumiem,dlaczego epatuja nas przecietnoscia???